Glanda pineală are rolul de a deschide poarta minții către iluminare și către percepția universului dincolo de realitatea imediată

Distribuie!

Rolul complex al epifizei este destul de puțin studiat și cunoscut. Melatonina, care este doar unul dintre hormonii secretați de glanda pineală, abia a fost descoperită în 1958. Celelalte substanțe produse de epifiză sunt și ele implicate în controlul activității hormonale.

În sistemul filosofic oriental, glanda pineală avea rolul de a deschide poarta minții către iluminare și către percepția universului dincolo de realitatea imediată. Lama tibetan Lobsang Rampa o asemuia cu cel de al treilea ochi, organ eteric cu care suntem înzestrați pentru a percepe iluminarea spirituală.


Filosoful francez Rene Descartes, influențat probabil de aceste informații, considera că este de-a dreptul sediul sufletului și că ea controlează percepțiile extrasenzoriale ale omului, inclusiv cel de al șaselea simț, cel al intuiției.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...