Glifosat, cel mai folosit erbicid din lume, crește cu 40% riscul îmbolnăvirii de cancer

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Glifosat, cel mai folosit erbicid din lume, crește cu 40% riscul îmbolnăvirii de cancer! Concluzia apare într-un studiu al oamenilor de știință americani, de la Universitatea din Washington.

54.000 de persoane au fost supuse testelor, iar cele mai afectate sunt fermierii care lucrează des cu acest produs de combatere a dăunătorilor.


De altfel, un american care s-a îmbolnăvit de cancer din cauza glifosatului a fost despăgubit, anul trecut, cu aproape 80 de milioane de dolari.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, glifosatul are potențial cancerigen, în timp ce alte studii susțin că nu ar fi periculos.


În Uniunea Europeană, utilizarea sa a fost prelungită până în 2022, în ciuda opoziției mai multor țări și a activiștilor de mediu.”[1]

SURSE

  1. https://www.digifm.ro/stiri/glifosat-cel-mai-folosit-erbicid-omoara-nu-doar-buruieni-si-insecte-ci-si-oameni-28020
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...