Globalista Victoria Nuland a fost alungată de la Departamentul de Stat al SUA

Distribuie!by “Asistentul secretarului de Stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia, Victoria Nuland, care în ultimii ani a susținut cu înverșunare guvernările și partidele proeuropene de la Chișinău, în special PLDM-ul lui Vladimir Filat, a fost dată afară de administrația lui Donald Trump. CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Victoria […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Asistentul secretarului de Stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia, Victoria Nuland, care în ultimii ani a susținut cu înverșunare guvernările și partidele proeuropene de la Chișinău, în special PLDM-ul lui Vladimir Filat, a fost dată afară de administrația lui Donald Trump.

CHIȘINĂU, 25 ian — Sputnik. Victoria Nuland, unul dintre diplomații americani de top cei mai implicați în politica românească a ultimilor trei ani, a părăsit postul de asistent al secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia după instalarea la Casa Albă a noului președinte Donald Trump, fiind înlocuită în funcție de adjunctul ei, John Heffern, fost ambasador al SUA în Armenia și, de asemenea, fost adjunct al misiunii americane de pe lângă sediul central al NATO de la Bruxelles.


Informația a fost confirmată pentru Profit.ro de către reprezentanții Departamentului de Stat al SUA. Aceștia au refuzat să precizeze dacă Nuland și-a dat demisia sau a fost demisă de noua administrație federală americană republicană condusă de președintele Trump.

Anterior, pe 19 ianuarie, Reuters scrisese că Nuland s-ar fi aflat pe o listă cu înalți funcționari de stat americani numiți în funcții de fosta administrație democrată Obama care ar fi fost rugați de către echipa de tranziție a lui Donald Trump să rămână în posturi și după învestirea noului președinte. Potrivit sursei citate, lista ar fi fost întocmită pe 17 ianuarie.


În același material însă fusese citat un oficial american care declara că echipa de tranziție a lui Trump nu i-a înaintat Victoriei Nuland nicio solicitare de a rămâne în funcție după instaurarea noii administrații la Casa Albă și că nu era la curent cu faptul că numele ei ar fi apărut pe vreo astfel de listă.
Cine este Victoria Nuland

Nuland fusese numită asistent al secretarului de stat al Statelor Unite pentru Europa și Eurasia în 2013 de către titularul de la acea dată al funcției de secretar de stat, Hillary Clinton. Anterior, Nuland fusese purtătorul de cuvânt al lui Clinton.

În perioada februarie 2010 — iunie 2011, Victoria Nuland a fost trimis special pentru Forțele Armate Convenționale din Europa. Din 2005 până în 2008 a fost ambasadorul Statelor Unite la NATO. În anii ’90, a fost adjuncta ambasadorului american în Comunitatea Statelor Independente, unde se ocupa de politica SUA față de Rusia și țările din Caucaz.

La începuturile carierei sale în Departamentul de Stat, Victoria Nuland, expertă pe probleme rusești, a lucrat la Ambasada SUA din Moscova. De asemenea, a contribuit la deschiderea primei misiuni diplomatice americane în Mongolia. Victoria Nuland și-a început cariera diplomatică în timpul președintelui Bill Clinton, când a lucrat pentru Strobe Talbott, adjunctul secretarului de Stat. După venirea la Casa Albă a lui George W. Bush, Nuland a devenit consilier pe probleme de politică externă a vicepreședintelui Dick Cheney.”[1]

SURSE

  1. https://m.ro.sputnik.md/International/20170125/10957755/nuland-trump-alungata-sua.html
  2. Foto: ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

CIA acuzată că susține grupările teroriste și le plătește salarii teroriștilor
Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: "Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%"
Comisia Europeană se teme că naționaliștii vor conduce Europa! România, lipsă din ecuație
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Dictatura LGBT: Homosexualii radicali împotriva familiei
O investigație profesionistă, care a durat patru ani, cu privire la dispariția clădirii World Trade Center Building 7, condusă de o echipă internațională de ingineri civili, a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
În 1988, SUA au doborât un avion iranian civil omorând 290 de civili! George H.W. Bush a declarat că nu-și va cere scuze niciodată!
Khamenei: Rusia și Iranul ar putea „izola SUA”
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19
Carrie L. Lukas: „Organizațiile feministe pretind un guvern cât mai intruziv, utilizând victimizarea femeilor”
Premierul Ungariei, Viktor Orban, în Parlamentul European: Nu ne vom lăsa amenințați și șantajați!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro