• Fără categorie

Globaliștii blochează tehnologiile alternative, ieftine și nepoluante

Distribuie!

„Zeci de ani tehnologiile energetice alternative au fost privite cel puțin cu suspiciune în mass media oficială. Informațiile de acest tip au fost disponibile doar în medii și pe siteuri underground care acuzau presa oficială de servilism față de industria petrolieră.

Însă de ceva vreme lucrurile s-au schimbat. Inventatorii unor vehicule neconvenționale, alimentate cu apă de exemplu, apar în știrile agențiilor de presă și ale televiziunilor cu mare audiență. Dar sunt prezentate și atât. Nimeni nu contestă funcționarea invențiilor și nimeni nu mai aude nimic de ele după aceea. Nici autoritățile, nici industria auto nu par interesate de aceste tehnologii inovative. Să fie vorba de aceleași interese care acum au schimbat tactica, lasănd informația să circule dar blocând cercetările, investițiile și eventual producția pe scară largă a acestor descoperiri?


Între timp industria auto mimează progresul tehnologic, atunci când nu regresează de-a dreptul, dacă e să amintim doar de imensul scandal al falsificării nivelului de noxe. Fabricanții mai adaugă doar câte o mică schimbare de fațadă la noile modele sau lansează mașini electrice scumpe, cu autonomie redusă și încearcă să mențină dependența clientului prin închirierea de baterii.

Vă prezentăm mai jos câteva exemple de invenții revoluționare care, după ce au fost prezentate în mass media, au dispărut din atenția publicului și nimeni nu a mai auzit de ele. Oare motivul pentru care aceste tehnologii sunt ignorate este potențialul lor de a elibera umanitatea din sclavie, pentru că oferă energie gratuită, infinită și netaxabilă în aproape orice colț al planetei?”[1]


SURSE

  1. http://misatv.ro/cine-blocheaza-tehnologiile-alternative-ieftine-si-nepoluante/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...