Globaliștii fac presiuni asupra Facebook pentru a cenzura informațiile critice la adresa vaccinurilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Presiuni asupra Facebook pentru a închide grupurile de anti-vaccinişti

Facebook se confruntă cu presiuni din mai multe locuri pentru a opri creşterea grupurilor de anti-vaccinişti care ar răspândi informaţii false despre „pericolele” vaccinurilor, şi care promovează în acelaşi tratamente alternative neverificate academic, scrie The Guardian.


Anti-vacciniştii operează pe Facebook în grupuri închise, unde membrii noi trebuie aprobaţi dinainte de către un moderator. Prin filtrarea oamenilor cu acces la grup, aceştia pot răspândi ştiri false fără vreo barieră sau cineva care să-i conteste.

Unele grupuri îşi cresc numărul membrilor cu sutele în doar câteva ore. „Vaccinuri – Cunoaşte Riscurile”, unul dintre cele mai mari grupuri româneşti, are peste 20.000 de membri aprobaţi, şi o medie de 70 de postări pe zi.


De aceea, mai mulţi experţi în domeniul sănătăţii au făcut apel la Facebook să pună piciorul în prag în a contracara aceste „camere de ecou”. Dr. Wendy Sue Swanson, purtătorul de cuvânt al Academiei Americane de Pediatrie, a declarat că „Facebook trebuie să acorde prioritate în a aborda ameninţările la adresa sănătăţii umane atunci când sunt răspândite informaţii false şi dezinformare. Nu este vorba doar despre propria vătămare, ci şi de punerea în pericol a unei comunităţi”.

Aceasta din urmă s-a întâlnit recent cu reprezentanţi Facebook şi şi-a expus punctul de vedere. „Părinţii merită să ştie adevărul. Dacă li se oferă ceva care nu este adevărat, aceştia vor deveni mai anxioşi şi fricoşi, existând posibilitatea să-şi schimbe viziunea asupra vaccinurilor. Asta este periculos”, a mai adăugat Swanson.

Fiona O’Leary, activist şi combatant al pseudo-ştiinţei, a cerut şi ea gigantului tech să blocheze grupurile anti-vaccin. „Dacă nu doresc să închidă aceste grupuri, aş vrea măcar să văd un sistem de control de la Facebook care să elimine dezinformarea care afectează sănătatea copiilor”, a declarat aceasta.

Un actor şi mai mare care a atras atenţia asupra acestor grupuri de Facebook este Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care enumeră „ezitarea faţă de vaccin” ca fiind una dintre primele zece ameninţări la adresa sănătăţii globale în 2019. În acest context, OMS atrage atenţia la creşterea globală a cazurilor de rujeolă, o boală extrem de contagioasă care poate provoca surzenie, inflamaţia creierului, pneumonie şi moarte, în special la copii.

Potrivit CNSCBT (n.red.: Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile), numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 2 februarie este 15.791, din care 60 de decese. Cele mai multe cazuri de la începutul epidemiei s-au înregistraţi la copiii nevaccinaţi.

Dr. Noni MacDonald, profesor de pediatrie la Universitatea Dalhousie din Halifax, Canada, se întreabă de ce Facebook nu se supune la aceleaşi controale privind răspândirea informaţiilor false precum companiile de medicamente. „Când o companie de medicamente îşi promovează un nou medicament în mass-media tradiţionale, aceasta nu va spune ceva fals, pentru că riscă să fie acţionată în justiţie. De ce aici este diferit? De ce este permis acest lucru?”, a declarat aceasta.

Deşi motto-ul este „think outside of the box” iar una dintre reguli specifică că nu este împotriva vaccinării obligatorii, unul dintre cele mai populare grupuri de anti-vaccinişti din România mai precizează în reguli că „nu se acceptă postări sau comentarii pro-vaccinare!”, în timp ce pe fotografia de copertă scrie „vaccinurile nu sunt sigure”.

Deşi există numeroase grupuri anti-vaccin pe Facebook, paradoxal, Mark Zuckerberg şi soţia acestuia, Priscilla Chan, contribuie activ la finanţarea unui efort în valoare de 3 miliarde de dolari cere încearcă să „vindece toate bolile”. Una dintre misiunile principale ale iniţiativei este de a dezvolta noi vaccinuri.

În ultima perioadă Facebook s-a angajat din ce în ce mai activ în combaterea dezinformării care provoacă „rău în lumea reală”. Cu toate astea, propaganda anti-vacciniştilor nu este în prezent tratată ca o încălcare a regulilor de conţinut ale platformei.”[1]

Acesta este un atac grav la adresa libertatii de exprimare. Globalistii sunt impotriva libertatii de exprimare, iar asta poate vedea oricine, astazi. Acestia au declansat “lupta impotriva stirilor false”, fiind o lupta impotriva celor care spun adevarul. Ce inseamna “stiri false” si “dezinformare”? Inseamna toate acele informatii critice la adresa globalizarii, vaccinurilor, bancilor, multinationalelor etc.

O parte din asa-zisii “combatanti ai pseudostiintei” sunt activisti globalisti si sustinatori ai Industriei Farmaceutice. In viziunea lor falsa, toate vaccinurile sunt sigure, iar cei care spun contrariul sunt adepti ai “pseudostiintei” si “dezinformeaza”. Iata, asadar, cum aceste persoane vin sa ne spuna noua ca sunt stapanii adevarului absolut, ceea ce nu sunt. Realitatea ne arata ca sunt multe persoane care au fost vatamate de vaccinuri. Sunt cazuri reale, nu “dezinformari”, asa cum mint acesti globalisti.

Ce urmeaza? Interzicerea cartilor impotriva vaccinarii si arestarea celor care critica vaccinurile?

SURSE

  1. https://adevarul.ro/international/europa/presiuni-facebook-inchide-grupurile-anti-vaccinisti-1_5c637268445219c57e139057/index.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Stăpânii Statelor Unite
Dioxidul de carbon (CO2) este un nutrient miraculos care dă viață, cu care plantele prosperă și trăiesc. Creșterea dioxidului de carbon contribuie, de fapt, la „verdele” planetei. Fără CO2 în atmosferă, aproape toată viața de pe planetă s-ar prăbuși, în primul rând viața plantelor și implicit și viața umană
Experimentul închisorii Stanford şi experimentul Milgram sunt două cercetări care şi-au dorit să explice cum au fost posibile anumite fapte monstruoase din istoria umanităţii
Avioane militare israeliene au atacat poziţii militare din Siria
Polonia: Marș uriaș al naționaliștilor împotriva Noii Ordini Mondiale
Frăția Șarpelui – istoria Iluminaților, a Familiilor Regale și a reptilienilor Anunnaki
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Scandalul mondial "Panama Papers" este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?
Covid-19: Autoritățile și presa au răspândit o cantitate atât de mare de dezinformare și de exagerare privind letalitatea coronavirusului încât americanii au ajuns să sufere de o „psihoză delirantă”
Thule, Vril și Soarele Negru - Societăţile secrete ale celui de-al Treilea Reich
Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...