Globaliștii l-au arestat pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks

by “Informații de ultimă oră în cazul lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks! Acesta a fost arestat în această dimineață în Ambasada Ecuadorului din Londra, scrie BBC. În 2012 Julian Assange a primi azil politic, iar de la momentul respective până azi a locuit în Ambasada Ecuadorului din capitala Marii Britanii. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Informații de ultimă oră în cazul lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks! Acesta a fost arestat în această dimineață în Ambasada Ecuadorului din Londra, scrie BBC.

În 2012 Julian Assange a primi azil politic, iar de la momentul respective până azi a locuit în Ambasada Ecuadorului din capitala Marii Britanii. În 2012, Assange fusese eliberat pe cauțiune de autoritățile suedeze, fiind acuzat de abuz sexual.

La momentul respectiv, Assange susținea că dacă va fi extrădat în Suedia ar putea fi arestat de autoritățile din SUA pentru acuzații legate de scandalul Wikileaks. Assange a publicat documente oficiale ale Guvernului privind conflictele din Afganistan şi Irak.

Wikileaks era o platformă unde au fost publicate sute de mii de documente americane care țin de diplomație, scrie The Guardian.

Recent, preşedintele Lenin Moreno l-a acuzat pe Assange că „a încălcat în mod repetat termenii azilului politic”.

Moreno a declarat recent că Assange nu are dreptul să „spargă conturi private sau telefoane” şi nu poate interveni în politica altor ţări, în special a celor care au relaţii de prietenie cu Ecuadorul.

De asmenea, în urmă cu ceva vremea, Julian Assange declara că a fost spionat în toată perioada petrecută în incinta ambasadei Ecuadorului de la Londra.

Redactorul şef al site-ului site-ul Wikileaks, Kristinn Hrafnsson, a declarat că viaţa lui Assange în Ambasada Ecuadorului a fost ca spectacolul „Truman Show”, un film în cursul căruia eroul principal este filmat necontenit fără ştiinţa sa.

Julian Assange riscă să fie acuzat în SUA pentru publicare de documente confidenţiale secrete în 2010.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/julian-assange-arestat-wikileaks.html
  2. Foto: mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Lagărele de concentrare ale SUA în care au fost închiși 100.000 de japonezi
Candidatul Manciurian: CIA și Proiectele Blue Bird, Artichoke, MK-Ultra și Monarch - programarea prin hipnoză - crearea de asasini și teroriști
SUA și Coreea de Sud dau înapoi în fața lui Kim: "Nu v-am declarat război!"
Feminismul și Noua Ordine Mondială
Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
Un neurolog american sustine ca "cyborg-ii umani reprezinta o idee teribila"! O armata de cyborgi scapata de sub control poate oricand sa devina realitate!
Omul Nou - Marxismul Cultural - Noua Ordine Mondială
În timp ce "vestele galbene" din Franța protestează împotriva globaliștilor, #rezistenții din România au organizat un miting pro-UE!
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
China introduce un sistem de clasificare prin care statul va monitoriza acțiunile cetățenilor săi și fiecare va fi încadrat într-o categorie. SUA și UE fac la fel
Phil Schneider, bărbatul care a ucis doi extratereștri în baza Dulce
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro