Globaliștii l-au arestat pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks

Distribuie!

Informații de ultimă oră în cazul lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks! Acesta a fost arestat în această dimineață în Ambasada Ecuadorului din Londra, scrie BBC.

În 2012 Julian Assange a primi azil politic, iar de la momentul respective până azi a locuit în Ambasada Ecuadorului din capitala Marii Britanii. În 2012, Assange fusese eliberat pe cauțiune de autoritățile suedeze, fiind acuzat de abuz sexual.

La momentul respectiv, Assange susținea că dacă va fi extrădat în Suedia ar putea fi arestat de autoritățile din SUA pentru acuzații legate de scandalul Wikileaks. Assange a publicat documente oficiale ale Guvernului privind conflictele din Afganistan şi Irak.

Wikileaks era o platformă unde au fost publicate sute de mii de documente americane care țin de diplomație, scrie The Guardian.

Recent, preşedintele Lenin Moreno l-a acuzat pe Assange că „a încălcat în mod repetat termenii azilului politic”.

Moreno a declarat recent că Assange nu are dreptul să „spargă conturi private sau telefoane” şi nu poate interveni în politica altor ţări, în special a celor care au relaţii de prietenie cu Ecuadorul.

De asmenea, în urmă cu ceva vremea, Julian Assange declara că a fost spionat în toată perioada petrecută în incinta ambasadei Ecuadorului de la Londra.

Redactorul şef al site-ului site-ul Wikileaks, Kristinn Hrafnsson, a declarat că viaţa lui Assange în Ambasada Ecuadorului a fost ca spectacolul „Truman Show”, un film în cursul căruia eroul principal este filmat necontenit fără ştiinţa sa.

Julian Assange riscă să fie acuzat în SUA pentru publicare de documente confidenţiale secrete în 2010.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/julian-assange-arestat-wikileaks.html
  2. Foto: mediafax.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...