Globaliștii l-au arestat pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks

by “Informații de ultimă oră în cazul lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks! Acesta a fost arestat în această dimineață în Ambasada Ecuadorului din Londra, scrie BBC. În 2012 Julian Assange a primi azil politic, iar de la momentul respective până azi a locuit în Ambasada Ecuadorului din capitala Marii Britanii. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Informații de ultimă oră în cazul lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks! Acesta a fost arestat în această dimineață în Ambasada Ecuadorului din Londra, scrie BBC.

În 2012 Julian Assange a primi azil politic, iar de la momentul respective până azi a locuit în Ambasada Ecuadorului din capitala Marii Britanii. În 2012, Assange fusese eliberat pe cauțiune de autoritățile suedeze, fiind acuzat de abuz sexual.

La momentul respectiv, Assange susținea că dacă va fi extrădat în Suedia ar putea fi arestat de autoritățile din SUA pentru acuzații legate de scandalul Wikileaks. Assange a publicat documente oficiale ale Guvernului privind conflictele din Afganistan şi Irak.

Wikileaks era o platformă unde au fost publicate sute de mii de documente americane care țin de diplomație, scrie The Guardian.

Recent, preşedintele Lenin Moreno l-a acuzat pe Assange că „a încălcat în mod repetat termenii azilului politic”.

Moreno a declarat recent că Assange nu are dreptul să „spargă conturi private sau telefoane” şi nu poate interveni în politica altor ţări, în special a celor care au relaţii de prietenie cu Ecuadorul.

De asmenea, în urmă cu ceva vremea, Julian Assange declara că a fost spionat în toată perioada petrecută în incinta ambasadei Ecuadorului de la Londra.

Redactorul şef al site-ului site-ul Wikileaks, Kristinn Hrafnsson, a declarat că viaţa lui Assange în Ambasada Ecuadorului a fost ca spectacolul „Truman Show”, un film în cursul căruia eroul principal este filmat necontenit fără ştiinţa sa.

Julian Assange riscă să fie acuzat în SUA pentru publicare de documente confidenţiale secrete în 2010.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/julian-assange-arestat-wikileaks.html
  2. Foto: mediafax.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Franța: “Vestele galbene” vor să-și retragă banii din bănci
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Bolșevism: Unei românce Protecția Copilului din Marea Britanie i-au luat copiii
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
George H. W. Bush (11 septembrie 1991): "Este o mare idee - o Nouă Ordine Mondială"
Fluorizarea apei potabile, otrăvirea globală
Proiecte militare top-secret ale Statelor Unite
Tot mai aproape de un Big Brother mondial: Canada introduce o aplicație sinistră de control total prevazută cu puncte pentru "bună purtare"
Operațiuni Negre (USAP) - proiectele guvernamentale secrete
Afacerea Watergate - prima demitere a unui presedinte american, Richard Nixon
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Georgy Lukacs - Terorismul Cultural
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro