Globaliștii l-au cenzurat pe Alex Jones! Presa globalistă americană fake news a cerut în repetate rânduri cenzurarea lui Alex Jones și a site-ului InfoWars.com!

by “​Giganții internetului au decis cenzurarea adeptului teoriilor conspiraționiste Alex Jones / Extrema dreapta denunță un complot al Big Tech Giganții internetului au lansat luni o ofensivă împotriva lui Alex Jones, un adept al teoriilor conspiraționiste, care nu mai are acum acces la Facebook, YouTube, Apple și Spotify, o sancțiune […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“​Giganții internetului au decis cenzurarea adeptului teoriilor conspiraționiste Alex Jones / Extrema dreapta denunță un complot al Big Tech

Giganții internetului au lansat luni o ofensivă împotriva lui Alex Jones, un adept al teoriilor conspiraționiste, care nu mai are acum acces la Facebook, YouTube, Apple și Spotify, o sancțiune denunțată de extrema dreaptă drept un complot, scrie AFP.

Aceste măsuri vin după luni de critici împotriva YouTube, Facebook și Twitter, acuzate că nu iau destule măsuri pentru a lupta împotriva dezinformărilor și a discursului care incită la ură.


Fondator al site-ului InfoWars, Alex Jones este o figură mediatică afiliată extremei drepte care a devenit o celebritate după teoriile conspiraționiste legate de  masacrul de la Sandy Hook, în Connecticut, unde 20 de copii şi şase adulţi au fost ucişi în 2012.

În multiple rânduri, Alex Jones a afirmat că acest masacru a fost regizat.


Mai multe familii l-au dat în judecată pe Jones, acuzându-l că a propagat aceste teorii pentru a-și crește audiența și veniturile.

Texanul de 44 de ani a evocat numeroase alte teorii conspiraționiste, inclusiv faptul că guvernul american a comandat mai multe atacuri teroriste, inclusiv cel din 11 septembrie.

În urmă cu câtva zile, Facebook a retras patru înregistrări video afiliate cu Alex Jones acuzând încălcarea regulilor rețelei sociale privind discursul care incită la ură și hărțuirea.

De atunci, Alex Jones a postat online conținut suplimentar pe Facebook, determinând gigantul internet să suspende cele patru pagini principale ale acestuia.

Aceste pagini sunt acuzate de “glorificarea violenței” și “folosirea unui limbaj dezumanizant pentru a descrie persoanele transgender, musulmanii și imigranții”.

Jones denunță ‘”establishmentul”

La rândul său, Apple a retras de pe platforma sa podcast-uri ale lui Alex Jones. Apple nu a comentat decizia.

La jumătatea zilei de luni, YouTube a suspendat canalul lui Alex Jones, care avea 2,4 milioane de abonați.

Tot luni, serviciul de muzică online Spotify a anunțat retragerea tuturor înregistrărilor emisiunii The Alex Jones Show, evocând încălcarea regulamentului și discursul care incită la ură.

Twitter a precizat însă că nu suspendă conturile lui Alex Jones și InfoWars.

“Această epurare este o acțiune coordonată și nu are nicio legătură cu aplicarea regulilor privind discursul care incită la ură”, a acuzat Jones, în emisiunea sa de luni.

Mai multe site-uri ultra-conservatoare și afișat susținerea pentru Alex Jones prin reluarea tezei unui complot al “Big Tech”.

“Giganții tech s-au înțeles împotriva conservatorilor”, a titrat site-ul Gateway Pundit.

“CNN și democrații determină Big Tech să îi cenzureze pe cei care îi critică”, a scris, pe site-ul Breitbart, ziaristul Allum Bokhari, pentru care evenimentele de luni “arată în ce măsură concentrarea puterii a trecut de la guvern la Big Tech”.”[1]

Alex Jones, fondatorul InfoWars.com, a devenit tinta globalistilor, avand in vedere informatiile importante pe care le prezinta. Presa globalista americana fake news a cerut in repetate randuri cenzurarea lui Alex Jones si a site-ului InfoWars.com. Ce vor rezolva globalistii prin aceasta cenzura? Nimic, absolut nimic. De ce? Pentru ca oamenii vor vor citi in continuare site-ul sau si ii vor da dreptate.

Presa oficiala americana este sustinatoare a ideologiei neomarxiste/progresiste/liberale/globaliste. Aceste ideologiei a stangii radicale are scopul de a distruge valorile nationale cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondiala, adica un Guvern Mondial Totalitar, un Comunism Global.

In ultimii ani, comunismul a luat amploare in SUA, astfel incat putem spune ca SUA este aproape ca Rusia bolsevica. De fapt, acest neocomunism este putin diferit de comunismul clasic (marxism-leninism). Diferenta dintre comunism (marxism-leninism) si  neocomunism (neomarxism/progresism/liberalism/globalism) este ca, comunistii sustineau lupta proletarilor impotriva capitalistilor, in timp ce neocomunistii sustin lupta minoritatilor impotriva majoritatii.

Cenzurarea lui Alex Jones va avea un efect invers. Ce i s-a intamplat lui Alex Jones i se poate intampla oricui. Tocmai din acest motiv, atat in SUA, cat si in Europa, oamenii incep sa inteleaga ca globalizarea inseamna dictatura globala si ii voteaza pe nationalisti.

SURSE

  1. https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-22613182-gigan-internetului-decis-cenzurarea-adeptului-teoriilor-conspira-ioniste-alex-jones-extrema-dreapta-denun-complot-big-tech.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Norvegia primul stat ateu neo-marxist. Molohul care confiscă copiii creștinilor
Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Colaborarea nazist-tibetană în timpul celui de-al Treilea Reich
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Originile răului sau ce înseamnă comunismul (fragment I/II). Lupta lui Lenin cu Dumnezeu
Un fost spion CIA, care trebuia să-l ucidă pe Fidel Castro, povestește că a acționat ca un terorist în misiunile sale
Neoliberalismul și Noua Ordine Mondială
Polonezii au cerut în stradă ieșirea țării din Uniunea Europeană
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
În 1963, preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a emis un ordin executiv (ordinul cu nr. 11110) prin care a autorizat Trezoreria SUA să tipărească dolari. El urmărea în felul acesta să stopeze frauda prin care Federal Reserve extorca poporul american prin bani falși pentru care lua și dobândă
SUA au comis genocid în Irak
Scurgere masivă de informații din acordul UE-SUA: Liber la OMG și carne cu hormoni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro