Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Bogătașii lumii vor să transforme Occidentul într-un paradis al ideilor de extremă stângă

Corectitudinea politică și multiculturalismul au devenit în ultimii ani doctrina oficială a țărilor occidentale.

Instituțiile statelor o aplică riguros și fără nicio nuanță, sub supravegherea marilor trusturi ale magnaților de presă și a unei mulțimi de ONG-uri sponsorizate generos din surse private.

Și nu e voba numai de George Soros sau răposatul David Rockefeller, ci de cercurile influente din Grupul Bilderberg și Comisia Trilaterală.

De ce cei mai bogați oameni ai lumii investesc sume fabuloase pentru a transforma Occidentul într-un experiment al unor idei de extremă stângă? Foarte simplu, corectitudinea politică și multiculturalismul reprezintă cea mai bună soluție pentru a modera „excesul de democrație”.

Puțin mai contează ce cred sau ce vor masele, când auto-proclamatele instanțe morale ale planetei au dat deja verdictul. Și mai e ceva, acordarea de privilegii minorităților le va face automat să se întoarcă împotriva majorității pentru a-și apăra statutul.

Vechiul principiu “divide et impera” e mai actual ca oricând pentru cei care vor să-și consolideze afacerile sau să obțină puterea pe care și-o doresc atât. Cine se abate de la puritatea doctrinei și înfruntă sistemul, are de suferit instantaneu.

Și nu e vorba numai de politicienii și ziariștii slobozi la gură, care sunt etichetați rapid ca naziști, rasiști sau nebuni care visează conspirații. Liderii de opinie, oricine face parte din lumea universitară trebuie să se supună fără crâcnire.

„Meritul și admiterea bazată pe concurs sunt văzute în zilele noastre ca rasiste, obstacole în calea diversității. Studenții sunt selectați mai ales pe baza culorii pielii ori a naționalității lor, nu a perspicacității intelectuale sau a pregătirii academice.

Menirea inițială a ”Affirmative Action” (strămoșul discriminării pozitive) a fost să dea șanse egale tuturor, nu să oferepreferințe rasiale”, spune Alvin J. Schmidt în cartea sa „Amenințarea multiculturalismului. Calul Troian în America”.

Ca să-și susțină ideea, Schmidt îl citează pe unul dintre cei mai mari adversari ai corectitudinii politice, Dinesh D’Souza: “ceea ce trebuia să fie un instrument de incluziune a devenit unul de excluziune”. Dinesh D’Souza este în argoul gardienilor corectitudinii politice un OREO (negru pe afară, alb înăuntru.

Născut la Bombay, indian de origine, D’Souza a ridicat încă din anii 80-90 întrebări cu privirea la marea transformare pe care o suferea societatea americană sub impactul ideilor teoreticienilor Noii Stângi. Pentru că la originea acestor schimbări atât în Statele Unite, cât și în America se află un filosof Herbert Marcuse.

Despre acest german care a reușit să dea o nouă forță marxismului și mișcarea libertară din Franța anului 1968, vom vorbi în articolul următor.”[1]

Miscarea #Rezist, Antifa, Black Live Matter sunt cateva dintre cele mai cunoscute organizatii de extrema stanga, finantate de catre globalistii SUA-UE-Soros cu scopul de a darama guvernele legitime pentru a crea o Noua Ordine Mondiala. Nationalismul se opune globalizarii. Nationalismul inseamna promovarea valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie).

SURSE


  1. http://evz.ro/bogatasii-lumii-vor-sa-transforme-occidentul-intr-un-paradis.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dacă vor ajunge la conducerea României, globaliștii #Rezist vor vinde rapid România străinilor! Globaliștii #Rezist vor ca România să fie condusă de globaliștii SUA-UE-Soros!
Marine Le Pen versus Noua Ordine Mondială
Bogdan Budeş, regizor şi om de teatru, despre „decizia” judecătorului Cristi Dănileţ în „cazul” Sişu şi Puya (La Familia): „Justiţia Postmodernă a decis la ceas de seară, pe Facebook, în aplauzele corului de susţinători, că sunt agenţi ai urii. Aşa se face justiţie în Minunata Lume Nouă?”
Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa
HAARP – De la "teoria conspirației" la realitate
Bombele nucleare PIERDUTE de americani pe plajele Spaniei. Zona este şi acum contaminată
Proteste masive in SUA: din Baltimore pana la New York - americanii s-au saturat de "democratia" si "Visul American" al coruptiei si minciunii capitaliste !
În 2016, Administrația Obama a detonat cel puțin 26 mii de bombe în șapte țări ale lumii în ultimul an al mandatului
Proteste anti Putin la Moscova și în alte zeci de orașe. Peste 1.000 de manifestanți au fost arestați
Big Brother a fost INSTITUIT în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT
DNA a încălcat Constituția României! Curtea Constituțională a României a motivat decizia cu privire la conflictul Guvern-DNA: „S-a încălcat principiul separaţiei puterilor în stat”
Regizorul Radu Jude afirmă că referendumul pentru familie este „mizerabil”: Mulți dintre români nu sunt doar negaționiști, ci și antisemiți și rasiști! Regizorul Radu Jude îi insultă pe români!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...