Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa

Distribuie!by “Bogătașii lumii vor să transforme Occidentul într-un paradis al ideilor de extremă stângă Corectitudinea politică și multiculturalismul au devenit în ultimii ani doctrina oficială a țărilor occidentale. Instituțiile statelor o aplică riguros și fără nicio nuanță, sub supravegherea marilor trusturi ale magnaților de presă și a unei mulțimi de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Bogătașii lumii vor să transforme Occidentul într-un paradis al ideilor de extremă stângă

Corectitudinea politică și multiculturalismul au devenit în ultimii ani doctrina oficială a țărilor occidentale.

Instituțiile statelor o aplică riguros și fără nicio nuanță, sub supravegherea marilor trusturi ale magnaților de presă și a unei mulțimi de ONG-uri sponsorizate generos din surse private.

Și nu e voba numai de George Soros sau răposatul David Rockefeller, ci de cercurile influente din Grupul Bilderberg și Comisia Trilaterală.

De ce cei mai bogați oameni ai lumii investesc sume fabuloase pentru a transforma Occidentul într-un experiment al unor idei de extremă stângă? Foarte simplu, corectitudinea politică și multiculturalismul reprezintă cea mai bună soluție pentru a modera „excesul de democrație”.

Puțin mai contează ce cred sau ce vor masele, când auto-proclamatele instanțe morale ale planetei au dat deja verdictul. Și mai e ceva, acordarea de privilegii minorităților le va face automat să se întoarcă împotriva majorității pentru a-și apăra statutul.

Vechiul principiu “divide et impera” e mai actual ca oricând pentru cei care vor să-și consolideze afacerile sau să obțină puterea pe care și-o doresc atât. Cine se abate de la puritatea doctrinei și înfruntă sistemul, are de suferit instantaneu.

Și nu e vorba numai de politicienii și ziariștii slobozi la gură, care sunt etichetați rapid ca naziști, rasiști sau nebuni care visează conspirații. Liderii de opinie, oricine face parte din lumea universitară trebuie să se supună fără crâcnire.

„Meritul și admiterea bazată pe concurs sunt văzute în zilele noastre ca rasiste, obstacole în calea diversității. Studenții sunt selectați mai ales pe baza culorii pielii ori a naționalității lor, nu a perspicacității intelectuale sau a pregătirii academice.

Menirea inițială a ”Affirmative Action” (strămoșul discriminării pozitive) a fost să dea șanse egale tuturor, nu să oferepreferințe rasiale”, spune Alvin J. Schmidt în cartea sa „Amenințarea multiculturalismului. Calul Troian în America”.

Ca să-și susțină ideea, Schmidt îl citează pe unul dintre cei mai mari adversari ai corectitudinii politice, Dinesh D’Souza: “ceea ce trebuia să fie un instrument de incluziune a devenit unul de excluziune”. Dinesh D’Souza este în argoul gardienilor corectitudinii politice un OREO (negru pe afară, alb înăuntru.

Născut la Bombay, indian de origine, D’Souza a ridicat încă din anii 80-90 întrebări cu privirea la marea transformare pe care o suferea societatea americană sub impactul ideilor teoreticienilor Noii Stângi. Pentru că la originea acestor schimbări atât în Statele Unite, cât și în America se află un filosof Herbert Marcuse.

Despre acest german care a reușit să dea o nouă forță marxismului și mișcarea libertară din Franța anului 1968, vom vorbi în articolul următor.”[1]

Miscarea #Rezist, Antifa, Black Live Matter sunt cateva dintre cele mai cunoscute organizatii de extrema stanga, finantate de catre globalistii SUA-UE-Soros cu scopul de a darama guvernele legitime pentru a crea o Noua Ordine Mondiala. Nationalismul se opune globalizarii. Nationalismul inseamna promovarea valorilor nationale (cultura, religie, traditie, istorie).

SURSE


  1. http://evz.ro/bogatasii-lumii-vor-sa-transforme-occidentul-intr-un-paradis.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Declinul Occidentului. Profeția lui Oswald Spengler anunță sfârșitul civilizației europene
Spania a emis un mandat de arestare pe numele lui Benjamin Netanyahu pentru crime impotriva umanitatii
Big Brother: SRI - plan de supraveghere în masă a românilor
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smartphone-urilor și computerelor cu Windows
Secretele Acceleratorului de Particule LHC de la CERN - experimente cu privire la călătoriile în timp, Universurile Paralele și riscul de a crea o gaură neagră
Marea Britanie: O agenție de stat sfătuiește spitalele să invite bărbații care se cred femei la controale pentru depistarea cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au col uterin
George Soros a depus plângere la Curtea Constituțională și CEDO, după ce Guvernul naționalist al Ungariei a adoptat pachetul de legi "Stop Soros", care interzice aducerea de imigranți
Analiză pe text: Digi 24 manipulează grosolan un document al Partidului Democrat din SUA pentru a acuza că „preoții români fac jocul Rusiei”
ONG-urile lui George Soros ataca publicatiile si ONG-urile nationaliste din Romania!
Wikileaks: Mesajul secret trimis de fostul ambasador al SUA, Mark Gitenstein, după referendumul din 2012, atunci când SUA și UE au sfidat voința majorității cetățenilor români
Austria: Globaliștii au protestat împotriva naționaliștilor
Povestea lui Cathy O'Brien - victima controlului mental și abuzurile la care a fost supusă de către Iluminați
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.