Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul “luptei anticorupție”!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader

Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie si subliniaza necesitatea ca progresele Romaniei in lupta anticoruptie sa fie ireversibile.


”Comisia a vazut stirile din presa. Solicitam autoritatilor romane proiectele de legi si explicatii suplimentare. Apoi vom studia cu atentie. Intre timp, vrem sa vedem ca autoritatile romane au urmat recomandarea noastra din raportul din ianuarie din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie.

Ireversibilitatea progreselor realizate de Romania in lupta impotriva coruptiei, din ultimii zece ani, este esentiala pentru Comisie. Comisia este pregatita sa coopereze cu Romania in ceea ce priveste obiectivele MCV” , a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene pentru hotnews.ro.


Ministrul roman al Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, intr-o conferinta de presa, miercuri, o serie de modificari la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, care ar urma sa ajunga in Guvern si apoi la Parlament ca proiecte de lege.”[1]

Dupa cum puteti vedea foarte clar, globalistii SUA-UE-Soros sunt deranjati de faptul ca in Romania va exista o lege a raspunderii magistratilor. De ce ii deranjeaza? Pentru ca acesti indivizi sunt cei care au creat Sistemul Represiv din Romania, incepand cu anul 2005, odata cu venirea la conducerea Romaniei a lui Traian Basescu. Cu alte cuvinte, au vrut sa transforme Romania intr-o mare puscarie. Au avut si un pretext atractiv: “Lupta Anticoruptie”.

“Lupta anticoruptie” este identica cu “lupta de clasa” din comunism. Cum este posibil sa semene? La conducerea Uniunii Europene sunt socialistii/neomarxistii/progresistii. Astazi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie” s-a schimbat ceva? Nimic. De ce? Pentru ca “lupta anticoruptie” a fost de la inceput o mare minciuna.

Sa ne intoarcem putin in trecut, la inceputul anilor ’90, cand in Italia incepea operatiunea “Mani Pulite”. Tot o asa-zisa “lupta anticoruptie”, doar ca, ce sa vezi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie”, coruptia nu numai ca nu s-a diminuat, ci s-a marit, paradoxal.

Ideea este ca intr-un sistem capitalist, “lupta anticoruptie” este fara de sfarsit, deoarece insusi sistemul capitalist genereaza in mod automat coruptie. Pentru a nu mai exista coruptie, sistemul capitalist trebuie inlocuit cu un alt sistem in care oamenii sa fie tratati in mod egal.

Revenind la “legile anti-justitie”, asa cum le plac activistilor sorosisti sa le spuna, trebuie precizat ca Romania este condamnata pe banda rulanta la CEDO ca urmare a abuzurilor comise de judecatori si procurori, fara ca acestia sa raspunda. Numai ideea de a sustine ca procurorii si judecatorii nu trebuie sa raspunda pentru abuzuri si erori judiciare este una aberanta.

Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor creaza un sentiment de nesiguranta in randul oamenilor, deoarece oricine poate fi victima unui abuz. Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor ii transforma pe unii dintre acestia in interlopi. Asadar, romanii trebuie sa inteleaga cat de importanta pentru democratie este legea raspunderii judecatorilor si procurorilor si sa o sustina.

SURSE

  1. http://www.aktual24.ro/reactie-oficiala-foarte-dura-de-la-bruxelles-comisia-europeana-ia-pozitie-fata-de-legile-anti-justitie-ale-lui-tudorel-toader/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Statul Paralel în acțiune: Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să o susțină pe Laura Codruța Kovesi! Globaliștii SUA-UE-Soros o susțin pe Laura Codruța Kovesi!
Kovesi și-a activat Propaganda după înregistrările scandaloase din DNA
Răspunsul românilor pentru Departamentul de Stat al SUA, care a a criticat înscrierea copiilor la ora de religie: "Ocupați-vă puțin și de școlile voastre, că acolo se împușcă elevii și profesorii!"
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
"Vrem spitale, nu catedrale" - o propagandă neomarxistă creată de către ONG-urile lui George Soros
Guvernul "Republicii Secuiesti" cheamă secuii la înrolare pentru eliberarea "Pământului Secuiesc"
Vechi arme ale ONG-urilor împotriva guvernelor
Cristian Pârvulescu, Mircea Toma și Sabin Gherman au semnat, alături de Laszlo Tokeș, o declarație în favoarea „autonomiei culturale și teritoriale” a ungurilor din România. Textul integral
Un general SRI recunoaste ca legea Big Brother deschide drumul catre viitoare abuzuri ! Lupta impotriva "terorismului" are rolul de a ne restrange toate libertatile civile !
Jos UE! 14 motive pentru a fi împotriva UE!
Curtea Constituțională a României îl obligă pe președintele Klaus Iohannis să emită decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA! Statul Paralel din România este la un pas de a fi destructurat!
Biografia lui Mihail Roller, principalul falsificator al istoriei româneşti. Cum a sfârşit infamul lider bolşevic al Secţiei Propagandă şi Agitaţie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...