Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul “luptei anticorupție”!

Distribuie!by “Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader

Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie si subliniaza necesitatea ca progresele Romaniei in lupta anticoruptie sa fie ireversibile.


”Comisia a vazut stirile din presa. Solicitam autoritatilor romane proiectele de legi si explicatii suplimentare. Apoi vom studia cu atentie. Intre timp, vrem sa vedem ca autoritatile romane au urmat recomandarea noastra din raportul din ianuarie din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie.

Ireversibilitatea progreselor realizate de Romania in lupta impotriva coruptiei, din ultimii zece ani, este esentiala pentru Comisie. Comisia este pregatita sa coopereze cu Romania in ceea ce priveste obiectivele MCV” , a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene pentru hotnews.ro.


Ministrul roman al Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, intr-o conferinta de presa, miercuri, o serie de modificari la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, care ar urma sa ajunga in Guvern si apoi la Parlament ca proiecte de lege.”[1]

Dupa cum puteti vedea foarte clar, globalistii SUA-UE-Soros sunt deranjati de faptul ca in Romania va exista o lege a raspunderii magistratilor. De ce ii deranjeaza? Pentru ca acesti indivizi sunt cei care au creat Sistemul Represiv din Romania, incepand cu anul 2005, odata cu venirea la conducerea Romaniei a lui Traian Basescu. Cu alte cuvinte, au vrut sa transforme Romania intr-o mare puscarie. Au avut si un pretext atractiv: “Lupta Anticoruptie”.

“Lupta anticoruptie” este identica cu “lupta de clasa” din comunism. Cum este posibil sa semene? La conducerea Uniunii Europene sunt socialistii/neomarxistii/progresistii. Astazi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie” s-a schimbat ceva? Nimic. De ce? Pentru ca “lupta anticoruptie” a fost de la inceput o mare minciuna.

Sa ne intoarcem putin in trecut, la inceputul anilor ’90, cand in Italia incepea operatiunea “Mani Pulite”. Tot o asa-zisa “lupta anticoruptie”, doar ca, ce sa vezi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie”, coruptia nu numai ca nu s-a diminuat, ci s-a marit, paradoxal.

Ideea este ca intr-un sistem capitalist, “lupta anticoruptie” este fara de sfarsit, deoarece insusi sistemul capitalist genereaza in mod automat coruptie. Pentru a nu mai exista coruptie, sistemul capitalist trebuie inlocuit cu un alt sistem in care oamenii sa fie tratati in mod egal.

Revenind la “legile anti-justitie”, asa cum le plac activistilor sorosisti sa le spuna, trebuie precizat ca Romania este condamnata pe banda rulanta la CEDO ca urmare a abuzurilor comise de judecatori si procurori, fara ca acestia sa raspunda. Numai ideea de a sustine ca procurorii si judecatorii nu trebuie sa raspunda pentru abuzuri si erori judiciare este una aberanta.

Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor creaza un sentiment de nesiguranta in randul oamenilor, deoarece oricine poate fi victima unui abuz. Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor ii transforma pe unii dintre acestia in interlopi. Asadar, romanii trebuie sa inteleaga cat de importanta pentru democratie este legea raspunderii judecatorilor si procurorilor si sa o sustina.

SURSE

  1. http://www.aktual24.ro/reactie-oficiala-foarte-dura-de-la-bruxelles-comisia-europeana-ia-pozitie-fata-de-legile-anti-justitie-ale-lui-tudorel-toader/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Invatati cum sa refuzati buletinele cu microcip emise de Guvernul Masonic al Romaniei! Absolut nicio institutie din Romania, indiferent cat de masonica este, nu poate obliga oamenii sa faca asta! Istoricul Mircea Radea sustine ca impunerea este o incalcare a libertatii de constiinta!
Aurel I. Rogojan: "Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor"
Daniel Gheorghe, despre implementarea cărții electronice de identitate: "E inadmisibil ca România să deschidă inutil astfel de portițe care atentează la libertatea personală și care în viitor pot avea drept rezultat inrobirea omului"
Limba maghiară obligatorie pentru toate posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe
Profețiile lui Sundar Singh despre România: "Eu știu prin viziune divină că România are o mare misiune Dumnezeiască de redresare spirituală planetară"
Coaliţia pentru Familie vs. Platforma "Respect": "Agresiune nemaiîntâlnită împotriva democrației"
#Rezistenții, Klaus Iohannis, SUA și UE fac scut în jurul "penalei" Laura Codruța Kovesi
Tinerii Frumoși și Liberi ies în stradă pentru susținerea Noii Securități (SRI-DNA) din România și pentru susținerea „democrației” globaliștilor SUA-UE-Soros
Jihadistul din Craiova condamnat la închisoare cu executare
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
Afacerile mincinoase ale IKEA și jefuirea pădurilor din România – investigație France 2
Departamentul de Stat e îngrijorat dar nu știe pentru ce anume. Întrebat de Sorina Matei care sunt părțile din lege care afectează "independența justiției" Departamentul de Stat refuză să răspundă și cere să-l întrebăm pe Klemm. Dar Klemm zice că nu e el
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro