Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul “luptei anticorupție”!

by “Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader

Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie si subliniaza necesitatea ca progresele Romaniei in lupta anticoruptie sa fie ireversibile.


”Comisia a vazut stirile din presa. Solicitam autoritatilor romane proiectele de legi si explicatii suplimentare. Apoi vom studia cu atentie. Intre timp, vrem sa vedem ca autoritatile romane au urmat recomandarea noastra din raportul din ianuarie din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie.

Ireversibilitatea progreselor realizate de Romania in lupta impotriva coruptiei, din ultimii zece ani, este esentiala pentru Comisie. Comisia este pregatita sa coopereze cu Romania in ceea ce priveste obiectivele MCV” , a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene pentru hotnews.ro.


Ministrul roman al Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, intr-o conferinta de presa, miercuri, o serie de modificari la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, care ar urma sa ajunga in Guvern si apoi la Parlament ca proiecte de lege.”[1]

Dupa cum puteti vedea foarte clar, globalistii SUA-UE-Soros sunt deranjati de faptul ca in Romania va exista o lege a raspunderii magistratilor. De ce ii deranjeaza? Pentru ca acesti indivizi sunt cei care au creat Sistemul Represiv din Romania, incepand cu anul 2005, odata cu venirea la conducerea Romaniei a lui Traian Basescu. Cu alte cuvinte, au vrut sa transforme Romania intr-o mare puscarie. Au avut si un pretext atractiv: “Lupta Anticoruptie”.

“Lupta anticoruptie” este identica cu “lupta de clasa” din comunism. Cum este posibil sa semene? La conducerea Uniunii Europene sunt socialistii/neomarxistii/progresistii. Astazi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie” s-a schimbat ceva? Nimic. De ce? Pentru ca “lupta anticoruptie” a fost de la inceput o mare minciuna.

Sa ne intoarcem putin in trecut, la inceputul anilor ’90, cand in Italia incepea operatiunea “Mani Pulite”. Tot o asa-zisa “lupta anticoruptie”, doar ca, ce sa vezi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie”, coruptia nu numai ca nu s-a diminuat, ci s-a marit, paradoxal.

Ideea este ca intr-un sistem capitalist, “lupta anticoruptie” este fara de sfarsit, deoarece insusi sistemul capitalist genereaza in mod automat coruptie. Pentru a nu mai exista coruptie, sistemul capitalist trebuie inlocuit cu un alt sistem in care oamenii sa fie tratati in mod egal.

Revenind la “legile anti-justitie”, asa cum le plac activistilor sorosisti sa le spuna, trebuie precizat ca Romania este condamnata pe banda rulanta la CEDO ca urmare a abuzurilor comise de judecatori si procurori, fara ca acestia sa raspunda. Numai ideea de a sustine ca procurorii si judecatorii nu trebuie sa raspunda pentru abuzuri si erori judiciare este una aberanta.

Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor creaza un sentiment de nesiguranta in randul oamenilor, deoarece oricine poate fi victima unui abuz. Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor ii transforma pe unii dintre acestia in interlopi. Asadar, romanii trebuie sa inteleaga cat de importanta pentru democratie este legea raspunderii judecatorilor si procurorilor si sa o sustina.

SURSE

  1. http://www.aktual24.ro/reactie-oficiala-foarte-dura-de-la-bruxelles-comisia-europeana-ia-pozitie-fata-de-legile-anti-justitie-ale-lui-tudorel-toader/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

O țară de infractori? Sute de mii de români au fost ascultați de către DNA și SRI
Tăriceanu: Ambasadorul Olandei a încercat să ne învețe ce să facem în Justiție. În Ungaria l-au trimis pachet pe ambasadorul SUA când a depășit limitele convenției diplomatice. România este singura țară din Europa în care ambasadorii se poartă astfel
Raport oficial: Bucureștenii au fost și sunt expuși în continuu la niveluri nocive de poluanți
Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă spre România
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Guvernul lui Obama, bani pentru oamenii lui Soros. Cum s-a implicat acesta în România cu ajutorul SUA
Europarlamentarul Laurențiu Rebega: "România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește"
Războaiele şi comunismul sunt creații masonice
Sorosiștii #Rezist distribuie știri false cu privire la modificarea legilor justiției! Iată adevărul despre modificările legilor justiției pentru punerea în acord cu deciziile Curții Constituționale a României!
Înregistrări din interiorul Mișcării #Rezist: Globaliștii finanțează protestele pentru a da jos Guvernul României cu scopul de a prelua conducerea României. “Suntem presați din exterior să punem osul la treabă”
Fake News: expresia propagandei și ideologiei totalitare a celor care vor cenzura internetului
Aurul Romaniei - un secret dezvaluit: vom fi o putere mondiala
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro