Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul “luptei anticorupție”!

Distribuie!by “Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reactie oficiala foarte dura de la Bruxelles. Comisia Europeana ia pozitie fata de legile anti-justitie ale lui Tudorel Toader

Comisia Europeana reactioneaza in urma prezentarii de catre Tudorel Toader a pachetului de legi privind „reformarea” justitiei. Comisia solicita autoritatilor romane proiectele de legi privind modificarile din sistemul de justitie si subliniaza necesitatea ca progresele Romaniei in lupta anticoruptie sa fie ireversibile.


”Comisia a vazut stirile din presa. Solicitam autoritatilor romane proiectele de legi si explicatii suplimentare. Apoi vom studia cu atentie. Intre timp, vrem sa vedem ca autoritatile romane au urmat recomandarea noastra din raportul din ianuarie din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie.

Ireversibilitatea progreselor realizate de Romania in lupta impotriva coruptiei, din ultimii zece ani, este esentiala pentru Comisie. Comisia este pregatita sa coopereze cu Romania in ceea ce priveste obiectivele MCV” , a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene pentru hotnews.ro.


Ministrul roman al Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, intr-o conferinta de presa, miercuri, o serie de modificari la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, care ar urma sa ajunga in Guvern si apoi la Parlament ca proiecte de lege.”[1]

Dupa cum puteti vedea foarte clar, globalistii SUA-UE-Soros sunt deranjati de faptul ca in Romania va exista o lege a raspunderii magistratilor. De ce ii deranjeaza? Pentru ca acesti indivizi sunt cei care au creat Sistemul Represiv din Romania, incepand cu anul 2005, odata cu venirea la conducerea Romaniei a lui Traian Basescu. Cu alte cuvinte, au vrut sa transforme Romania intr-o mare puscarie. Au avut si un pretext atractiv: “Lupta Anticoruptie”.

“Lupta anticoruptie” este identica cu “lupta de clasa” din comunism. Cum este posibil sa semene? La conducerea Uniunii Europene sunt socialistii/neomarxistii/progresistii. Astazi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie” s-a schimbat ceva? Nimic. De ce? Pentru ca “lupta anticoruptie” a fost de la inceput o mare minciuna.

Sa ne intoarcem putin in trecut, la inceputul anilor ’90, cand in Italia incepea operatiunea “Mani Pulite”. Tot o asa-zisa “lupta anticoruptie”, doar ca, ce sa vezi, dupa atat de multa “lupta anticoruptie”, coruptia nu numai ca nu s-a diminuat, ci s-a marit, paradoxal.

Ideea este ca intr-un sistem capitalist, “lupta anticoruptie” este fara de sfarsit, deoarece insusi sistemul capitalist genereaza in mod automat coruptie. Pentru a nu mai exista coruptie, sistemul capitalist trebuie inlocuit cu un alt sistem in care oamenii sa fie tratati in mod egal.

Revenind la “legile anti-justitie”, asa cum le plac activistilor sorosisti sa le spuna, trebuie precizat ca Romania este condamnata pe banda rulanta la CEDO ca urmare a abuzurilor comise de judecatori si procurori, fara ca acestia sa raspunda. Numai ideea de a sustine ca procurorii si judecatorii nu trebuie sa raspunda pentru abuzuri si erori judiciare este una aberanta.

Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor creaza un sentiment de nesiguranta in randul oamenilor, deoarece oricine poate fi victima unui abuz. Lipsa raspunderii judecatorilor si procurorilor ii transforma pe unii dintre acestia in interlopi. Asadar, romanii trebuie sa inteleaga cat de importanta pentru democratie este legea raspunderii judecatorilor si procurorilor si sa o sustina.

SURSE

  1. http://www.aktual24.ro/reactie-oficiala-foarte-dura-de-la-bruxelles-comisia-europeana-ia-pozitie-fata-de-legile-anti-justitie-ale-lui-tudorel-toader/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Miting împotriva Statului Paralel din România - 09 Iunie 2018! Statul Paralel din România este creația globaliștilor SUA-UE-Soros!
Noul Câmp Tactic, ultima redută a Laurei Codruţa Kovesi
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: "Trebuie să menţinem cuvântul obligativitate"
Harta Romaniei apare fara Transilvania in presa franceza, fiind o batjocura la adresa Romaniei ! Franta are un trecut plin de insulte la adresa Romaniei si, respectiv, a romanilor !
Cum se distruge un popor - Text din anii ’30
Globaliștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva Guvernului, dar și pentru a susține Uniunea Europeană și Noua Ordine Mondială - 12 Mai 2018! Mesajul #Rezist: "Vrem lumină de la Bruxelles, nu întuneric de la Moscova!"
Cine este acuzatorul Părintelui Justin Pârvu? Marco Maximillian Katz, implicat într-o șpagă de 2,5 milioane euro pentru Guvernul Năstase
Globaliștii SUA-UE-Soros conduc România
Vicepremierul Ungariei, primit ca oaspete în Ardeal, ne jignește incalificabil, iar Bucureștiul e MUT. Zsolt Semjen: „Românii sunt incapabili să asigure autonomia culturală a comunității ungare! Legea cetățeniei, un răspuns la provocarea Trianon”
Forțele speciale ale NATO se instalează în România
SRI și DNA - alianța diabolică împotriva României condusă de către Globaliștii SUA-UE-Soros
Lider maghiar, apel către Iohannis pe tema autonomiei maghiarilor: "România federală ar fi un stat mult mai eficient"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.