Globaliștii SUA-UE-Soros orchestrează proteste în Rusia împotriva lui Vladimir Putin

Distribuie!by Propaganda globalistilor SUA-UE-Soros, care activeaza pe teritoriul Romaniei (Digi 24, Adevarul.ro, HotNews.ro, Ziare.com, Gandul.info, Mediafax.ro etc.) ne informeaza cu privire la “protestele anticoruptie” din Rusia. Iata ce scrie HotNews: “Departamentul de stat din SUA condamna arestarea a sute de protestatari duminica in Rusia (700 potrivit datelor transmise de un […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Propaganda globalistilor SUA-UE-Soros, care activeaza pe teritoriul Romaniei (Digi 24, Adevarul.ro, HotNews.ro, Ziare.com, Gandul.info, Mediafax.ro etc.) ne informeaza cu privire la “protestele anticoruptie” din Rusia.

Iata ce scrie HotNews:


“Departamentul de stat din SUA condamna arestarea a sute de protestatari duminica in Rusia (700 potrivit datelor transmise de un ONG) si se declara “tulburat” de retinerea liderului opozitiei, Alexei Navalny, catalogand aceste arestari drept “un afront la adresa valorilor democatice”. “Cerem Guvernului Rusiei sa elibereze imediat toti protestatarii pasnici”, afirma Mark Toner, purtator de cuvant al Departamentului de Stat, intr-un comunicat citat de Reuters.

Mii de oameni au iesit in strada duminica in mai multe orase din Rusia, in ciuda faptului ca autoritatile locale nu au autorizat manifestatiile, pentru a protesta impotriva coruptiei in urma unui apel lansat de Alexei Navalny, liderul opozitiei. Protestele au fost cele mai mari din ultimii 5 ani.


Politia rusa a anuntat ca numarul protestatarilor a fost de circa 7-8.000, insa este foarte probabil ca numarul real sa fie mult mai mare.

Atat la Moscova, cat si in alte orase, politia a intervenit in forta, arestand sute de protestatari, folosind gaze lacrimogene si lovindu-i pe manifestanti.

Cel putin 700 de protestatari au fost arestati, a scris AFP, citand un ONG specializat in monitorizarea protestelor. Politia rusa a anuntat ca 500 de manifestanti au fost arestati la Moscova si 130 la Sankt Petersburg.

Printre cei retinuti de politie se afla si Alexei Navalny, liderul opozitiei ruse, care a fost ridicat de pe strada, in centrul Moscovei. Un martor a relatat ca sute de protestatari au inconjurat duba politiei in care a fost urcat Navalny, incercand sa impiedice arestarea acestuia. Ei au incercat minute la rand sa deschida usile dubei, apoi au incercat sa impinga cateva masini pentru a bloca drumul dubei si a o impiedica sa plece.

Alexei Navalny a postat un mesaj pe Twitter, dupa ce a fost retinut de politisti: “Buna, totul este in regula cu mine. Sunt la sectia de politie si vorbim cu politistii despre filmul cu Medvedev. Continuati-va protetul pasnic, vremea e frumoasa.”

Navalny este activist anti-coruptie si un critic foarte vocal al Kremlinului. El intentioneaza sa candideze impotriva lui Vladimir Putin la alegerile prezidentiale din anul 2018.”[1]

Iata ce scrie Digi 24:

“Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă în marile oraşe din Rusia pentru a protesta faţă de corupţie. Apelul a fost lansat de Alexei Navalnîi, liderul opoziţiei, considerat singurul opozant al lui Vladimir Putin. Acesta a şi participat la manifestaţia de la Moscova, de unde a fost ridicat de forţele de ordine, în ciuda protestatarilor care s-au opus.

Alexei Navalnîi are o condamnare cu suspendare pentru fraudă, ceea ce înseamnă că nu va avea voie să candideze împotriva lui Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Juristul a respins toate acuzaţiile, explicând că este victima unui dosar politic.

Opozantul lui Putin este cunoscut pentru campania anticorupţie, care i-a vizat pe oficialii de rang înalt de la Kremlin.”[2]

Globaliștii SUA-UE-Soros provoacă proteste în Rusia împotriva lui Vladimir Putin

Tinerii Frumosi si Liberi din Rusia au iesit in strada sa protesteze impotriva coruptiei. De ce se intampla toate astea? In decembrie 2015, Rusia a interzis Fundatia “George Soros”, aceasta fiind considerata o amenintare la adresa “sigurantei nationale”, deoarece promoveaza mesaje impotriva valorilor nationale ale poporului rus.

Dupa ce Donald Trump a devenit Presedintele SUA, neomarxistii din SUA si UE au acuzat in mod fals Rusia ca s-a implicat in alegeri. Putea Rusia sa influenteze voturile americanilor? Nu. Americanii s-au saturat de dictatura neomarxistilor, de dictatura corectitudinii politice instaurata de ONG-urile lui George Soros.

Globalistii SUA-UE-Soros il urasc pe Vladimir Putin, acesta fiind un sustinator al valorilor nationale si opozant al globalizarii (Noii Ordini Mondiale – Noul Comunism Global).

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-russia_report-21683506-washingtonul-condamna-arestarea-sute-protestatari-rusia-declara-tulburat-retinerea-liderului-opozitiei-alexei-navalny-afront-adresa-valorilor-democatice.htm
  2. http://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/proteste-anti-coruptie-in-rusia-695289
  3. Foto: AFP

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro