Globaliștii sunt și comuniști, și capitaliști

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Globaliștii sunt comuniști sau capitaliști?

Răspuns: globaliștii sunt și comuniști, și capitaliști. Sunt comuniști, deoarece susțin căsătoriile LGBT, multiculturalismul (aducerea de imigranți), cenzura libertății de exprimare și a internetului, vaccinarea obligatorie etc. Sunt capitaliști, deoarece susțin băncile și multinaționalele.


China este exemplul clar: comunismul lucrează împreună cu capitalismul. China este un model pentru Noua Ordine Mondială. David Rockefeller scria, în 1975, în New York Times, un articol elogios la adresa lui Mao, susținând că “experimentul social din China lui Mao este unul dintre cele mai importante și de succes din istorie”.

David Rockefeller a fost unul dintre cei mai puternici bancheri din lume. Tatăl său, John D. Rockefeller este fondatorul Standard Oil, fiind considerat cel mai bogat om al tuturor timpurilor. De asemenea, John D. Rockefeller este fondatorul medicinei moderne.

Nu ar trebui să vă mire faptul că, capitaliștii îi susțin pe comuniști, căci ambele ideologii sunt creații ale Iluminaților, în vederea instaurării unui Guvern Mondial. Planul Marburg este exemplul cel mai clar: bancherii capitaliști de pe Wall Street l-au finanțat pe revoluționarul comunist Vladimir Lenin, pentru a declanșa Revoluția Bolșevică din Rusia, în 1917.

SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...