Globaliștii UE sunt deranjați de faptul că naționalistul Viktor Orban a câștigat alegerile în Ungaria

by “Reacție FURIBUNDĂ de la Bruxelles, după victoria lui Viktor Orban: E cea mai întunecată epocă pe care a cunoscut-o vreodată Europa Europarlamentarul belgian Guy Verhofstadt comentează rezultatul alegerilor legislative din Ungaria, condamnând faptul că discursul urii al premierului ungar Viktor Orban este acceptat şi legitimat de PPE, el susţinând […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Reacție FURIBUNDĂ de la Bruxelles, după victoria lui Viktor Orban: E cea mai întunecată epocă pe care a cunoscut-o vreodată Europa


Europarlamentarul belgian Guy Verhofstadt comentează rezultatul alegerilor legislative din Ungaria, condamnând faptul că discursul urii al premierului ungar Viktor Orban este acceptat şi legitimat de PPE, el susţinând că este cea mai întunecată epocă pe care a cunoscut-o vreodată Europa.


”O campanie în care evreii bogaţi au fost acuzaţi de toate problemele din lume a funcţionat încă o dată, conducând la cea mai întunecată epocă pe care a cunoscut-o vreodată Europa. Este cu atât mai îngrijorător faptul că discursul urii practicat de Orbán este acceptat şi, în consecinţă, legitimat de familia sa politică, PPE. Ungaria şi Europa merită mai mult”, a scris Verhofstadt pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul se declară însă încrezător că există şi o alternativă.


”Am fost la reuniunea de final de campanie a Momentum, o petrecere pentru tinerii care doresc ca Ungaria să joace un rol constructiv în Europa. Există speranţă pentru Ungaria!”, încheie Verhofstadt.

Premierul Viktor Orban, care se pregăteşte pentru un nou mandat de prim-ministru al Ungariei, s-a adresat alegătorilor, duminică seară, după anunţarea rezultatelor parţiale care arată că partidul său, Fidesz, a obţinut 49,5% din voturi, şi a mulţumit pentru încrederea acordată şi celor care s-au rugat pentru partidul său.

Fidesz, partidul premierului naţionalist de dreapta Viktor Orban, a obţinut 49,5% din voturi în alegerile legislative desfăşurate duminică în Ungaria, arată primele rezultate parţiale anunţate oficial după numărarea a 69,1% din voturi, potrivit Reuters.

Fidesz ar obţine majoritatea în Parlamentul Ungariei. Partidul lui Viktor Orban ar urma să deţină 134 de mandate după numărarea a 74.6% din voturi, potrivit Biroului electoral, scrie The Guardian.

Potrivit The Guardian, Jobbik a câştigat 20% din voturi, rezultate preliminare, în timp ce socialiştii ar fi obţinut 11,85%.

Participare la vot la alegerile parlamentare din Ungaria a fost de 68,13%, faţă de 61,73% la alegerile parlamentare din 2014. Cea mai mare prezenţă la vot – 70,53% – a fost la legislativele din 2002.”[1]

Premierul Ungariei, Viktor Orban, este un nationalist, un sustinator al valorilor nationale. Globalistii SUA-UE-Soros il urasca. Globalistii SUA-UE-Soros sunt deranjati de aceasta victorie.

In Europa, oamenii incep sa vad ce inseamna globalizarea si se opun, votand partidele nationaliste. Globalizarea (Noua Ordine Mondiala) inseamna distrugerea valorilor nationale pentru a crea o omenire fara identitate cu scopul de a instaura o dictatura globala.

SURSE

  1. https://www.stiripesurse.ro/reac-ie-furibunda-de-la-bruxelles-dupa-victoria-lui-viktor-orban-e-cea-mai-intunecata-epoca-pe-care-a-cunoscut-o-vreodata-europa_1259034.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Aleksandr Dughin, filosof și "ideolog al lui Putin", a venit în România pentru a-și lansa o carte și a vorbit despre propaganda sorosistă, globalizare, daci, prietenia cu Rusia și Noua Ordine Mondială
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian: "Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!"
Un avion rusesc a efectuat un zbor deasupra Casei Albe și sediului CIA
Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic
In vestul Frantei elevii au fost "invitati" sa poarte fuste in cadrul unei campanii pro homosexualitate si lesbianism ! In semn de protest, un activist a intrebat: „in cazul acesta, FETELE ar trebui sa poarte BARBA”?
In Spania s-a privatizat Soarele pentru a se interzice oamenilor, panourile solare ! Spaniolii au ajuns sa li se interzica folosirea panourilor solare ! Cei care vor folosi panouri solare vor fi amendati cu 30 milioane de euro !
Trei demitizări ale economiei capitaliste
Senatorul american John McCain suferă de cancer cerebral! John McCain este un susținător al imperialismului american, un susținător al organizațiilor teroriste ISIS și Al Qaeda!
UE dorește să taie fondurile țărilor care susțin naționalismul
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
Rusia deține tehnologie de la extratereștri
Hillary Clinton a propus asasinarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, după dezvăluirea informațiilor clasificate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro