Globaliștii UE vor să sancționeze Ungaria, după ce premierul naționalist, Viktor Orban, a câștigat alegerile

Distribuie!by “Comisia LIBE recomanda sanctionarea Budapestei din cauza lipsei de respect fata de democratie si statul de drept Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE) din cadrul Parlamentului European (PE) a recomandat joi ca Guvernul ungar sa fie sanctionat din cauza, in opinia sa, unei lipse de respect […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia LIBE recomanda sanctionarea Budapestei din cauza lipsei de respect fata de democratie si statul de drept

Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE) din cadrul Parlamentului European (PE) a recomandat joi ca Guvernul ungar sa fie sanctionat din cauza, in opinia sa, unei lipse de respect fata de democratie si statul de drept, relateaza The Associated Press.

Comisia a recomandat sa se deschida proceduri disciplinare, care ar putea sa antreneze o suspendare temporara a dreptului de vot al Ungariei in cadrul Consiliului European, din care fac parte sefii de stat si de guverne ai Celor 28.


Guvernul premierului Viktor Orban a “subminat in repetate randuri independenta puterii judiciare, libertatea presei si drepturile fundamentale ale cetatenilor” ungari, a denuntat europarlamentara olandeza Judith Sargentini.

Partidul lui Orban, Fidesz, a obtinut o victorie in alegerile parlamentare de duminica.


Cum Guvernul probabil ca nu-si va schimba directia, “Consiliul trebuie sa initieze proceduri acum”, a subliniat Sargentini.

Si Comisia Europeana a cerut Ungariei sa apere democratia si statul de drept.”[1]

Daca oamenii ar fi stiut ca UE este, de fapt, Noua Uniune Sovietica, atunci ar fi respins-o, doar ca, oamenii au fost manipulati de catre presa globalista si de catre politicienii globalisti. Incet, incet, oamenii incep sa-si dea seama ca Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica si ca globalizarea (Noua Ordine Mondiala) inseamna dictatura globala.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/ungaria/comisia-libe-recomanda-sanctionarea-budapestei-din-cauza-lipsei-de-respect-fata-de-demicratie-si-statul-de-drept-1509576
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Euromaidanul și Lovitura de Stat din Ucraina (2013-2014): Globaliștii SUA-UE-Soros l-au înlăturat de la conducere pe Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru că acesta a refuzat să adere la Uniunea Europeană
Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump
UE declanșează un război total împotriva Poloniei. UE dorește oprirea naționalismului în Polonia
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Vladimir Putin a criticat ideile liberale și progresiste promovate de către globaliști
Cum pregătesc Societățile secrete pe ascuns Guvernul mondial
Sursa bunăstării Occidentului o reprezintă furtul și jaful!
Amnesty International: Guvernele din Europa sunt acuzate că au folosit atentatele de la Paris drept pretext pentru invadarea vieții private și interzicerea libertății de exprimare
200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !
Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom, vorbește despre nevoia unui guvern mondial
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro