Globaliștii UE vor să sancționeze Ungaria, după ce premierul naționalist, Viktor Orban, a câștigat alegerile

by “Comisia LIBE recomanda sanctionarea Budapestei din cauza lipsei de respect fata de democratie si statul de drept Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE) din cadrul Parlamentului European (PE) a recomandat joi ca Guvernul ungar sa fie sanctionat din cauza, in opinia sa, unei lipse de respect […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Comisia LIBE recomanda sanctionarea Budapestei din cauza lipsei de respect fata de democratie si statul de drept

Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE) din cadrul Parlamentului European (PE) a recomandat joi ca Guvernul ungar sa fie sanctionat din cauza, in opinia sa, unei lipse de respect fata de democratie si statul de drept, relateaza The Associated Press.

Comisia a recomandat sa se deschida proceduri disciplinare, care ar putea sa antreneze o suspendare temporara a dreptului de vot al Ungariei in cadrul Consiliului European, din care fac parte sefii de stat si de guverne ai Celor 28.


Guvernul premierului Viktor Orban a “subminat in repetate randuri independenta puterii judiciare, libertatea presei si drepturile fundamentale ale cetatenilor” ungari, a denuntat europarlamentara olandeza Judith Sargentini.

Partidul lui Orban, Fidesz, a obtinut o victorie in alegerile parlamentare de duminica.


Cum Guvernul probabil ca nu-si va schimba directia, “Consiliul trebuie sa initieze proceduri acum”, a subliniat Sargentini.

Si Comisia Europeana a cerut Ungariei sa apere democratia si statul de drept.”[1]

Daca oamenii ar fi stiut ca UE este, de fapt, Noua Uniune Sovietica, atunci ar fi respins-o, doar ca, oamenii au fost manipulati de catre presa globalista si de catre politicienii globalisti. Incet, incet, oamenii incep sa-si dea seama ca Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica si ca globalizarea (Noua Ordine Mondiala) inseamna dictatura globala.

SURSE

  1. http://www.ziare.com/europa/ungaria/comisia-libe-recomanda-sanctionarea-budapestei-din-cauza-lipsei-de-respect-fata-de-demicratie-si-statul-de-drept-1509576
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro