Globaliștii vor să pună partidul naționalist AfD sub supravegherea serviciilor secrete germane

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“AfD va fi pus sub supravegherea serviciilor de securitate germane

Partidul “Alternativa pentru Germania” ar putea fi pus sub controlul serviciilor de securitate, fiind suspectat de alunare spre „extremism de dreapta”.

BUCUREȘTI, 12 oct — Sputnik. Decizia cu privire la punerea parțială sau totală a partidului “Alternativa pentru Germania” (AfD) sub controlul serviciilor de securitate ale Germaniei (BfV, contraspionajul german) va fi luată la sfârșitul anului 2018, anunță Spiegel cu referință la declarația adjunctului șefului BfV, Thomas Haldenwang, făcută în comisia pentru afacerile interne ale Bundestagului.Potrivit publicației, 13 din 16 landuri Germane au expediat serviciilor de securitate materiale care vizează “posibilile tendințe anticonstituționale ale AfD”. Cea mai mare parte a dosarelor au zeci și sute de pagini.

„AfD se dezvoltă în direcția extremismului de dreapta”, a declarat ministrul Afacerilor Interne al landului Baden-Württemberg, Thomas Strobl. Potrivit lui, decizia va fi luată de contraspionaj, însă “trebuie să se acționeze rapid”, dacă există premise pentru instalarea supravegherii.

Anterior, serviciul de securitate din landul Turingia a lansat verificări periodice a activității filialei locale a partidului “Alternativa pentru Germania” pentru a stabili dacă acestea sunt conforme legislației Germane.

Potrivit unui sondaj efectual în luna septembrie, ziarul Bild am Sonntag, partidul de dreapta “Alternativa pentru Germania” (AfD) a devenit al doilea partid ca popularitate în Germania, înregistrând 17 la sută din preferințele nemților.”[1]


SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20181012/22454354/afd-germania-bfv.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...