Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„APĂRAREA Creștinismului poate DISTRUGE Europa!”

Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.

Această declarație halucinantă aparține șefului diplomației din Luxemburg, eurofilul Jean Asselborn, cel mai vechi ministru de Externe din UE, în funcție din 2004, și a fost făcută într-un interviu pentru ziarul austriac Tiroler Tageszeitung.

Rugat să comenteze refuzul țărilor din Europa Centrală de a accepta cotele de imigranți impuse de Bruxelles, politicianul de 68 de ani a afirmat că „țările care nu doresc să-și deschidă porțile pentru refugiații din sud, care vorbesc araba și sunt musulmani, ignoră valorile… pe care UE le reprezintă”.

Asselborn, care i-a fost adjunct lui Jean-Claude Juncker, pe vremea când acesta era premier al Luxemburgului, a insistat că UE „este un proiect bazat pe valori” și că eșuarea în tentativa de a face Ungaria, Polonia și celelalte state central-europene să primească refugiați este „ceva ce poate distruge Europa”.

Întrebat despre succesul partidelor populariste și anti-imigrație în Cehia, Austria și, într-o oarecare măsură, în Germania, Asselborn, unul dintre stâlpii integrării europene, a spus că „dacă sunt mai multe tradiționale de dreapta în Europa, aceasta nu este o problemă, nici dacă sunt mai multe de stânga. Însă dacă cineva este preocupat de protejarea Creștinismului în fața Islamului și de aceea închide frontierele și nu mai permite nimănui să intre… Poți să numești asta extremism. Iar cei care cred în Europa… trebuie să lupte.”

Punctul de vedere al lui Asselborn este în perfectă consonanță cu cel formulat de alți corifei ai integrării europene. Federica Mogherini, comisarul european pentru Afaceri Externe, declara în iunie 2015: „Islamul aparține Europei. Are un loc în istoria Europei, în cultura, în mâncarea și – cel mai important – în prezentul și viitorul Europei… Unii încearcă să ne convingă că musulmanii nu pot fi buni cetățeni europeni, că mai mulți musulmani înseamnă sfârșitul Europei. Acești oameni nu numai că se înșală asupra Europei, dar habar n-au ce este Europa și identitatea europeană.”

În luna mai 2016, francezul Pierre Moscovici, Comisar european pentru economie, declara: „Europa nu este creștină. Eu nu cred în rădăcinile creștine ale Europei. Europa este diversă.”

În 2005, când a avut loc o mare dezbatere privind oportunitatea de a introduce în Constituția Europeană a „rădăcinilor creștine” ale Europei, Franța și președintele său, Jacques Chirac, au fost în fruntea celor care se împotriveau inițiativei, sprijinită de Polonia, Italia și Germania.”[1]

SURSE


  1. http://evz.ro/apararea-crestinismului-poate-distruge-europa.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...