Globalistul John McCain: “Rusia, o amenințare mai mare decât Statul Islamic”

by “Senatorul american John McCain a avertizat luni că președintele rus Vladimir Putin reprezintă o amenințare mai mare pentru securitatea globală decât gruparea extremistă Statul Islamic (SI), relatează DPA. Statul Islamic face într-adevăr lucruri îngrozitoare, dar Rusia este cea care a încercat să schimbe rezultatul alegerilor prezidențiale din 2016 din […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Senatorul american John McCain a avertizat luni că președintele rus Vladimir Putin reprezintă o amenințare mai mare pentru securitatea globală decât gruparea extremistă Statul Islamic (SI), relatează DPA.

Statul Islamic face într-adevăr lucruri îngrozitoare, dar Rusia este cea care a încercat să schimbe rezultatul alegerilor prezidențiale din 2016 din SUA, a punctat senatorul republican într-un interviu acordat postului australian ABC pentru a fi difuzat în cursul zilei de luni.


“Sunt de părere că SI poate să facă lucruri oribile și sunt foarte preocupat de ce se întâmplă cu credința musulmană”, a declarat McCain, aflat în vizită în Australia, potrivit ABC.

“Dar rușii sunt cei care au încercat să distrugă înseși fundamentele democrației și anume să modifice rezultatul unor alegeri americane. Nu am văzut nicio dovadă că ar fi reușit, dar au încercat și încă mai încearcă”, a afirmat senatorul republican.


FBI și mai multe comisii parlamentare din SUA au lansat anchete pentru a stabili existența vreunei legături între anturajul președintelui american Donald Trump și Rusia, în condițiile în care serviciile de informații americane au evocat încă de anul trecut un amestec rus în alegerile prezidențiale din SUA.

AGERPRES/(AS — autor: Mihaela Toth, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Ada Vîlceanu)”[1]

John McCain este cunoscut pentru extremismul sau si nu ezita in a-si expune ideile globaliste in care sustine Noua Ordine Mondiala. Acest individ doreste ca SUA sa se impuna in lume prin razboaie. John McCain s-a intalnit cu teroristii Al Qaeda si ISIS.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/05/29/rusia-o-amenintare-mai-mare-decat-statul-islamic-senatorul-american-john-mccain–11-18-29
  2. Foto:

Citiți și...

Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Familia Rothschild - Iluminații care conduc lumea
Discuția dintre preşedintele american, John Kennedy şi preşedintele rus, Nikita Hruşciov, în legătură cu civilizațiile extraterestre
Big Brother în Germania: Serviciile secrete germane obțin dreptul să supravegheze în masă populația, dar și străinii
George W. Bush, despre Saddam Hussein, 2003: "Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coaliție și îl vor dezarma în numele păcii"
Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, este o prioritate pentru administrația Trump
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
Probe despre existența extratereștrilor ascunse publicului
Rusia acuză Statele Unite de încălcarea suveranității Siriei
SUA: O grupare satanică a ridicat o statuie imensă a demonului Bafomet în fața Capitoliului din Statul Arkansas
Globaliştii au proclamat Republica Europeană! Toţi imigranţii primesc cetăţenie, statele naţionale și graniţele sunt desfiinţate
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro