Globalizarea, comunismul mileniului III, îi apără pe bogătași și vrea să distrugă națiunile și statele europene

Distribuie!

„COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Generațiile mai vechi, care au trăit suficient în comunism pentru a-și da seama ce se întâmplă, au sentimentul că noua ideologie care se revarsă acum prin toate canalele media, din glasul politicienilor sau de la catedrele universităților seamănă izbitor cu mult-hulitul comunism.

Și nu e deloc o percepție falsă, originea celor două doctrine este în teoria lui Marx. În Occident, doctrina oficială a fost contaminată în două moduri- prin influența directă a marxism leninismului moscovit, dar mai mult prin insidiosul marxismu cultural.

Această formă mai puțin violentă de comunism a reușit să pătrundă în toate cercurile, chiar și în cele mai conservatoare, poate și din cauză că elita globală, puterea financiară a lumii, a găsit în ea un instrument perfect pentru a-și proteja puterea. Am să explic imediat ce vreau să spun.

Marxism-leninismul sovietic considera lupta de clasă forța motrice a istoriei. Cei care munceau erau întodeauna buni, bogații erau întotdeauna răi. Marxismul cultural i-a scos pe marii bogătași ai lumii din această ecuație care îi făcea ținta supremă a tuturor nemulțumiților.

În locul lor, la stâlpul infamiei a fost pusă societatea tradițională. De la mijlocul secolului trecut, de când Școala de la Frankfurt a devenit stăpâna universităților americane, generații întregi sunt crescute în spiritul acesta. Societatea e strâmbă e conceptul fundamental. E condusă de bărbați, așadar opresivă cu femeile, e rasistă, deci nedreaptă cu minoritățile, e homofobă, așa că blamează minoritățile sexuale.

Orgia iconoclastă a noilor deținători ai adevărului absolut n-a cruțat niciuna dintre instituțiile pe baza cărora s-a construit Europa- bisericile, națiunile și tradiția. Nici nu a mai contat că încercarea de a asmuți minoritățile asupra majorității era plină de standarde duble.

Totul e văzut prin categorii ca privilegiu sau opresiune. O doamnă care câștigă zeci de mii de euro e victimă pentru că e femeie, în schimb minerul care stă jumătate din viață sub pământ e privilegiat pentru că e bărbat. Creatorul de modă gay e victima societății, deși e multimilionar, pe când vânzătorul heterosexual e un rasist și șovin, pentru că se declară împotriva educației sexuale.

Așa a reușit noua luptă împotriva opresiunii să-l transforme pe George Soros din omul de afaceri fără scrupule într-un mare filantrop. Cum a reușit îndoctrinarea prin școală și media să crească generații întregi în acest spirit și din ce cauză se revoltă acum milenialii, veți afla din materialul de mâine.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/comunismul-mileniului-iii.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...