Globalizarea, comunismul mileniului III, îi apără pe bogătași și vrea să distrugă națiunile și statele europene

Distribuie!by “COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală Generațiile mai vechi, care au trăit suficient în comunism pentru a-și da seama ce se întâmplă, au sentimentul că noua ideologie care se revarsă acum prin toate […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“COMUNISMUL MILENIULUI III îi APĂRĂ pe BOGĂTAȘI și vrea să DISTRUGĂ NAȚIUNILE și STATELE EUEOPENE. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Generațiile mai vechi, care au trăit suficient în comunism pentru a-și da seama ce se întâmplă, au sentimentul că noua ideologie care se revarsă acum prin toate canalele media, din glasul politicienilor sau de la catedrele universităților seamănă izbitor cu mult-hulitul comunism.

Și nu e deloc o percepție falsă, originea celor două doctrine este în teoria lui Marx. În Occident, doctrina oficială a fost contaminată în două moduri- prin influența directă a marxism leninismului moscovit, dar mai mult prin insidiosul marxismu cultural.

Această formă mai puțin violentă de comunism a reușit să pătrundă în toate cercurile, chiar și în cele mai conservatoare, poate și din cauză că elita globală, puterea financiară a lumii, a găsit în ea un instrument perfect pentru a-și proteja puterea. Am să explic imediat ce vreau să spun.

Marxism-leninismul sovietic considera lupta de clasă forța motrice a istoriei. Cei care munceau erau întodeauna buni, bogații erau întotdeauna răi. Marxismul cultural i-a scos pe marii bogătași ai lumii din această ecuație care îi făcea ținta supremă a tuturor nemulțumiților.

În locul lor, la stâlpul infamiei a fost pusă societatea tradițională. De la mijlocul secolului trecut, de când Școala de la Frankfurt a devenit stăpâna universităților americane, generații întregi sunt crescute în spiritul acesta. Societatea e strâmbă e conceptul fundamental. E condusă de bărbați, așadar opresivă cu femeile, e rasistă, deci nedreaptă cu minoritățile, e homofobă, așa că blamează minoritățile sexuale.

Orgia iconoclastă a noilor deținători ai adevărului absolut n-a cruțat niciuna dintre instituțiile pe baza cărora s-a construit Europa- bisericile, națiunile și tradiția. Nici nu a mai contat că încercarea de a asmuți minoritățile asupra majorității era plină de standarde duble.

Totul e văzut prin categorii ca privilegiu sau opresiune. O doamnă care câștigă zeci de mii de euro e victimă pentru că e femeie, în schimb minerul care stă jumătate din viață sub pământ e privilegiat pentru că e bărbat. Creatorul de modă gay e victima societății, deși e multimilionar, pe când vânzătorul heterosexual e un rasist și șovin, pentru că se declară împotriva educației sexuale.

Așa a reușit noua luptă împotriva opresiunii să-l transforme pe George Soros din omul de afaceri fără scrupule într-un mare filantrop. Cum a reușit îndoctrinarea prin școală și media să crească generații întregi în acest spirit și din ce cauză se revoltă acum milenialii, veți afla din materialul de mâine.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/comunismul-mileniului-iii.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA: Războiul pornit împotriva libertății de exprimare
Cazul Reinhold Schmidt - un bărbat la bordul unei farfurii zburătoare naziste
Guvernul mondial avansează pe două fronturi
Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !
La data de 7 decembrie 1988, Președintele Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, a rostit un discurs în fața Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU): „Continuarea progresului global este posibilă numai printr-o ajungere la un consens universal în acţiunile întreprinse în vederea constituirii Noii Ordini Mondiale”
Planul secret al Germaniei şi Franţei demascat de televiziunea poloneză de stat: Germania şi Franța vor crearea unui super-stat federal european, în care statele membre să nu mai aibă drepturi
Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară - bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor
Noua Ordine Mondială: Sănătatea Mintală şi Cetăţenia Mondială
Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Curtea Supremă a SUA îi dă dreptate lui Trump privind blocarea accesului "refugiaților"
Generalii francezi îl acuză pe președintele Macron de „trădare” pentru semnarea Pactului ONU pentru migrație
Zona 51 și avionul-spion U-2
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro