Glontul Inteligent – acesta va lovi tinta, fiind in stare sa ocoleasca obiectele ce-i stau vor sta in cale ! Un proiect al Departamentului American al apararii (DARPA) !

by Glontul Inteligent al viitorului. Da, este un proiect al Departamentului Apararii din SUA, care va fi capabil sa ocoleasca obiectele ce-i stau in cale, atingand tinta. Imaginati-va ca un inamic al “democratiei” SUA (in acest caz irakianul, afganul, sirianul etc.) va sta dupa colt. Soldatul american care va trage […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Glontul Inteligent al viitorului. Da, este un proiect al Departamentului Apararii din SUA, care va fi capabil sa ocoleasca obiectele ce-i stau in cale, atingand tinta. Imaginati-va ca un inamic al “democratiei” SUA (in acest caz irakianul, afganul, sirianul etc.) va sta dupa colt. Soldatul american care va trage acest glont, el fiind inteligent, il va lovi pe inamic, ducandu-se exact unde se afla inamicul ori inamicii, asa cum soldatul i-a aratat traiectoria.

glont inteligent

Mai multe aflam de pe site-ul PlayTech.ro:


“Pentru că erau inevitabile avansuri tehnologice aduse banalului glonţ, cei de la DARPA au demonstrat primul glonţ inteligent care se ghidează singur.

Conceptul de glonţ inteligent nu este nou. Soldaţii visează de mult timp la un asemenea gadget, dar este prima oară când acesta a fost demonstrat în lumea reală. Acesta poartă numele de EXACTO [Extreme Accuracy Tasked Ordnance] şi are calibrul de .50 (12.7 milimetri). Magia creaţiei DARPA stă în integrarea unui sistem optic de ghidare şi a unui amalgam de senzori, toate cu scopul de a-şi atinge ţinta.

Deşi clipul de mai jos nu este incredibil de clar, acesta scoate la iveală abilitatea proiectilului de a compensa pentru mişcare, vreme şi vânt, similar cu o rachetă ghidată. Practic, chiar şi dacă ţi-ai dori să ratezi ţinta este aproape imposibil. La această oră, proiectul EXACTO se află încă în stadiu incipient, dar lunetiştii americani s-ar putea deja să pună mâna pe el în viitorul apropiat.”[1]

Tot de pe PlayTech.ro avem si o completare a informatiilor:

“Într-un interviu acordat Playtech, Brian Quinn, de la Intel Labs Europe, a prezis că până și pereții vor fi inteligenți în viitorul apropiat. Ar trebui să ne mire, în acest caz, că americanii lucrează la crearea glonțului inteligent?

De la apariția primului pistol, gloanțele au avut mereu o traiectorie clară: direct înainte. Și, cu toate că s-au dovedit foarte eficiente pe câmpul de luptă deschis, gloanțele nu au cum să-i găsească pe inamicii ascunși după ziduri.

Acest lucru urmează să se schimbe în curând, potrivit PopSci. Departamentul Apărării american testează deja glonțul care poate fi ghidat către țintă.

Conceptul poate suna familiar, mulțumită unor jocuri precum Max Payne, însă s-ar părea că testele sunt promițătoare. Numele glonțului inteligent este EXACTO și are calibrul .50.

Acesta își poate schimba direcția după ce iese din țeava puștilor cu lunetă, însă nu se cunosc prea multe detalii, totul fiind ținut secret de către oamenii de știință de la DARPA.

Tot DARPA se ocupă și de dezvoltarea unui costum de Iron Man cu care soldații americani vor putea cutreiera câmpurile de luptă și vor putea împărți mai ușor ”democrația”.

Nu se știe, deocamdată, când glonțul va ajunge să fie folosit în zonele de conflict, dar scenariile sunt de-a dreptul înfricoșătoare. Un pușcaș priceput dotat cu un astfel de glonț ar putea asasina un șef de stat fără să mai aștepte un discurs public din partea acestuia.”[2]

P.S. Viitorul “democratiei” SUA nu arata tocmai bun, intrucat acestia in loc sa creeze ceva mai bun, pentru o viata mai buna, scopul lor principal este axat doar pe distrugerea inamicului. A inamicului ce nu se va supune “democratizarii”!


SURSE

1. http://playtech.ro/2014/darpa-demonstreaza-gloantele-inteligente-care-ajung-sigur-la-tinta-video/

2. http://playtech.ro/2014/americanii-vor-trage-dupa-colt-cu-ajutorul-glontului-inteligent/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Creierul uman are o structură formidabilă și s-a descoperit că el ar putea memora o cantitate de date ce este echivalentă cu întregul internet
Tibetanii construiesc temple cu ajutorul fortei sunetului care produce levitatia ! O orchestra alcatuita din tibetani se ocupa de provocarea levitatiei acestor obiecte grele !
Corey Goode: "Stargate SG-1 dezvăluie elemente reale"
Descoperire: Cum arată un foton? Forma acestuia seamănă cu o cruce malteză
Cercetătorii germani au creat "mantia de invizibilitate pentru sunet"
Glifosat, cel mai folosit erbicid din lume, crește cu 40% riscul îmbolnăvirii de cancer
Rețeaua cosmotelurică a Pământului era cunoscută de către vechile civilizaţii, care utilizau focarele de energie benefică pentru a se dezvolta spiritual şi a-şi creşte nivelul de conştiinţă. Spaţiile iniţiatice erau plasate şi ele în astfel de locuri
Teleportarea umana si a energiei se pot efectua fara probleme de catre oamenii de stiinta! Fizica cuantica admite capacitatea de a se teleporta si oameni! Fizicienii clasici refuza sa vorbeasca despre asta! Oamenii de stiinta au reusit sa teleporteze niste particule fotonice la o distanta de 143 km! Teleportarea umana se practica inca din cadrul proiectului Montauk, din anii '60! Corpul uman are capacitatea de a se teleporta singur, pentru cei care stapanesc Merkaba!
Jurnalul Medical "The Lancet": Fluorul a fost clasificat oficial ca neurotoxină
Zona 51, activitatea extraterestră și tehnologia extrem de avansată
Studiu. Analgezicele cresc riscul de atac de cord
Beethoven și Mozart - remedii muzicale pentru concentrare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro