Golful Alaska – locul in care doua oceane se intalnesc si nu se amesteca !

Distribuie!by Lumea este uimitoare. In diverse locuri de pe Planeta se intampla fenomene, unele explicate, altele inca necunoscute si neputand fiind explicate oficial, dar ideea este ca se intampla. Credeai ca le-ai vazut pe toate? Iata locul in care doua oceane se intalnesc si nu se amesteca! Linia de jonctiune […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lumea este uimitoare. In diverse locuri de pe Planeta se intampla fenomene, unele explicate, altele inca necunoscute si neputand fiind explicate oficial, dar ideea este ca se intampla.

oceane-se-intalnesc

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Iata locul in care doua oceane se intalnesc si nu se amesteca! Linia de jonctiune a celor doi colosi este formata dintr-o spuma, care delimiteaza o apa albastra si limpede de una destul de inchisa la culoare. Cele doua oceane se intersecteaza in mijlocul Golfului Alaska, dar nu par a se amesteca.


De ce? Pentru ca exista o diferenta foarte mare de sare. Apa cea mai deschisa la culoare este rezultata din topirea ghetarilor, fiind proaspata si saraca in saruri, in timp ce al doilea ocean are o cantitate foarte mare de sare. De aceea, cele doua oceane au densitati diferite, fapt care face aproape imposibila amestecarea acestora.

Video !


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro