Google și Facebook doresc să cenzureze site-urile și paginile care publică informații alternative ce contrazic mass-media oficială

Distribuie!

In ultimii ani, mass-media alternativa a crescut intr-atat de mult incat globalistii care controleaza Google si Facebook intentioneaza sa le cenzureze. Aici nu vorbim de clasica metoda de a cenzura o pagina sau un site prin stergerea ei de pe internet, ci vorbim de niste algoritmi, care vor face ca astfel de pagini sa nu mai fie idexate de catre motoarele de cautare si etichetate drept „de neincredere”.

„Google, principalul motor de căutare pe internet se pregătește să schimbe modul în care vor fi afișate site-urile în funcție de căutări, declarând că intenționează să poziționeze pe primele locuri doar acele pagini web care sunt din surse aprobate în prealabil de către motor ca fiind de încredere.


Altfel spus, orice pagină web care furnizează informații care contrazic sau au opinii diferite față de cele stabilite de motorul de căutare ca fiind adevărate vor fi mai greu de accesat în urma căutărilor.

Potrivit celor de la infowars.com, în prezent, clasamentul Google este determinat în mare parte de numărul de link-uri primite către o pagină web, ceea ce înseamnă că, dacă o poveste devine populară, „virală”, poate propulsa acel site mai sus în rândul căutărilor, lucru ce îi va conferi un trafic superior, și evident, vânzări din publicitate mult mai consistente. Dacă noul algoritm al celor de la google va fi implementat, site-urile de știri alternative și antisistem vor avea de suferit mai ales la capitolul financiar.”[1]


CIA Google, Facebook NSA

Fara indoiala, globalistii fac presiuni asupra Google si Facebook pentru a eticheta site-urile care sunt „de incredere” si care „nu sunt de incredere”. Mai mult decat atat, Facebook a fost acuzat ca a redus puterea fluxului de informatii postate de sustinatorii lui Donald Trump. Desigur, acesta este doar un exemplu.

Sa luam exemplu o pagina de Facebook cu 50.000 de aprecieri. Din cei 50.000 de abonati, postarile pe pagina de Facebook sunt vazute de putine persoane, impactul postarii fiind mic. De ce? Tocmai din cauza faptului ca fluxul de informatii este redus. Reducerea fluxului de informatii are si o alta conotatie, una financiara, cu scopul de a-i determina pe utilizatori sa-si promoveze paginile sau postarile platind diverse sume de bani pentru reclama.

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/site-urile-de-media-alternative-in-pericol-google-vrea-sa-schimbe-modul-in-care-acestea-ar-aparea-la-cautarile-de-pe-internet/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...