Grădinarii Pământului, extratereștrii din Tibet

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“GRĂDINARII PĂMÂNTULUI, EXTRATEREȘTRII DIN TIBET

Lobsang Rampa este scriitor și cercetător care și-a petrecut mai mulți ani în Tibet. El a scris o carte despre tainele călugărilor budişti care a devenit un bestseller.


Pentru a câștiga încrederea călugărilor tibetani, Rampa a fost obligat să respecte regulile impuse de austera viață tibetană. Sihaștrii tibetani își petrec zeci de ani în sihăstrie, departe de ochii lumii, ascunși în peșteri.

Mulți dintre aceștia nu vorbesc ani de zile cu nimeni. De altfel, este foarte dificil de a lua legătura cu aceștia, pentru că ei trăiesc în peșteri unde accesul este foarte greu. Sunt călugări care fac legământul ca pe tot parcursul vieții să nu vorbească cu nimeni. Rampa a avut norocul să întâlnească un sihastru tibetan orb, căruia i-a câștigat, în timp, încrederea.


Primul lucru care l-a marcat pe scriitor a fost faptul că atât călugărul sihastru, dar și localnicii, vorbesc cu normalitate despre fenomenele extraterestre. Bătrânul sihastru îi numea pe extratereștri Grădinarii Pământului.

Rampa a fost uimit de cunoștințele din domeniul medical pe care sihastrul le avea, cu toate că cea mai mare parte a vieții sale trăise izolat, departe de lumea modernă. Călugărul susținea că în tinerețe a fost torturat de chinezi, după care și-a pierdut vederea. El a fost abandonat pe un câmp, de unde ar fi fost recuperat și salvat de extratereștri.

El a mai spus că în munții din Tibet există cratere în care extratereștrii au baze secrete. Aceste cratere sunt acoperite în permanență cu nori și din această cauză nu pot fi observate din avion sau de sateliți. Grădinarii Pământului i-au spus sihastrului o lungă poveste despre Atlantida. Atlanții au intrat în contact cu extratereștrii și chiar au avut copii împreună.

Atlanții au ajuns în posesia energiei nucleare care ar fi declanșat o catastrofă la care extratereștrii au asistat neputincioși. Toate aceste informații le-a dat un sihastru, rupt de lumea modernă, dar care are cunoștințe despre atlanți.

Capacitățile extraordinare de care dau dovadă călugării tibetani au fost subiect de discuții în lumea științifică mondială, începând cu secolul al XIX-lea. Telepatia, levitația, mesagerii Lung Gom Pa sunt câteva dintre aceste mistere. În anul 1929, fostul agent Bliumkin oferea naziștilor date despre o civilizație antică foarte dezvoltată care a trăit în Tibet acum câțiva zeci de mii de ani.

Pentru faptul că Bliumkin a oferit aceste informații a fost executat la scurt timp. În anul 1939, cercetătorii naziști au descoperit în Tibet o mașinărie care era capabilă să decupeze bucăți enorme de piatră și să le transporte împotriva legilor fizicii.

Mașinăria a fost preluată și transportată la Berlin. În timpul războiului, naziștii au colaborat cu mai mulți călugări tibetani, unii dintre ei au fost duși la Berlin, despre care se spune că dețineau capacități excepționale.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/gradinarii-pamantului-extraterestrii-din-tibet
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...