Grand Grimoire – cartea ocultă din arhivele Vaticanului

Distribuie!

„Grand Grimoire este una dintre cele mai controversate cărți. În jurul ei s-au născut numeroase teorii conspiraționiste prin care s-a încercat ștergerea existenței sale. Cu toate acestea și chiar dacă nu a fost niciodată dată publicării, cartea există și se află în arhivele secrete ale Vaticanului.

Grand Grimoire a fost descoperită în Ierusalim, chiar în mormântul lui Solomon în 1750. Manuscrisul a fost trimis spre un laborator unde a fost analizat. Rezultatele au confirmat că a fost scris în 1522, moment în care ar fi fost copiat după un alt manuscris care dinaintea anului 1200. Teoreticienii susţin că autorul cărții este un anume Honorius din Teba, care de fapt ar putea să fi fost Papa Honorius III ( 1148-1227 ).


Grand Grimoire este o carte bizară, care conține mai multe informații de invocare a diavolului. Diverși specialiști susțin că autorul cărții era posedat de Satan în momentul în care a scris cartea pentru că altfel nu se poate explica cum un Papă ar fi fost capabil să scrie asemenea orori.

Cuvântul “grimoire” indică faptul că manuscrisul este o carte de magie, în care sunt adunate cele mai importante texte de invocare a lucrurilor obscure. Cine folosește aceste texte nu doar că va trebui să aibă o legătură permanentă cu diavolul, dar va deține controlul magiei negre.


Misterul acestei cărți depășește orice logică pentru că cei care au avut ocazia s-o studieze, puțini la număr, susțin că este imposibil de distrus. Paginile, chiar dacă sunt din hârtie sunt imposibil de rupt, ars, udat sau chiar străpuns cu cuțitul. Pare să fie protejată de magia neagră a lui Satan și din această cauză este imposibil de distrus.

Grand-Grimoire Grand Grimoire, cartea din arhivele Vaticanului cu care se pot deschide porțile iadului

Unul dintre cele mai importante aspecte menționate în Grand Grimoire este faptul că aceasta este singura carte reală, scrisă cu ajutorul diavolului, iar toate celelalte nu sunt decât niște falsuri grosolane. Mai mult de atât, cartea oferă informații precise despre diverse relicve ascunse prin lume, dar și despre faptul că orice Papă ales este posedat de Satan.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/grand-grimoire-cartea-din-arhivele-vaticanului-cu-care-se-pot-deschide-portile-iadului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...