Grand Grimoire, una dintre cele mai puternice cărți de magie neagră din lume

Distribuie!

Cartea care poate invoca demonii iadului a fost descoperită în catacombele de la Vatican și se numește „Grand Grimoire”, aceasta fiind un volum de magie neagră datând din antichitate.

„Marea carte a vrăjilor”, numită „Grand Grimoire“, cunoscută drept un volum de magie neagră, a fost găsită în mormântul lui Solomon din Ţara Sfântă. Deşi descoperită în 1750, ea ar fi fost scrisă cu mult timp înainte.

Controversata carte „Grand Grimoire“ ar fi fost scrisă în secolul al XVI-ea de un om despre care se bănuia că ar fi fost posedat de diavol. Legat de identitatea acelui om, internauţii amintesc mai multe ipoteze: fie un Honorius, fie un papă cu acest nume despre care unii susţin că ar fi fost posedat de Diavol.

Mai e cunoscută şi sub denumirile „Dragonul Roşu“ şi „Evanghelia lui Satan“, potrivit Ancient-roigins.

Cartea însumează patru părţi şi incantaţii din ea ar fi folosite de practicanţii voodoo, îndeosebi în Haiti, unde localnicii o numesc „Veritabilul Dragon roşu“, mai arată sursele citate.”[1]

„Diavoli”, „demoni”, „draci”, „dragoni”, „vampirï” sunt denumiri pe care oamenii le-au dat reptilienilor. Influenta acestor fiinte asupra Pamantului dateaza de acum 500.000 de ani. Scriitorul britanic David Icke a descris pe larg in cartile sale „Secretul Supre si „Copiii Matricei” istoria acestor reptilieni.

„Aceştia erau regii şi reginele care reclamau „dreptul divin” de a domni datorită descendenţei lor-cea a „zeilor”. Reprezentanţii acestor linii regale vechi, din Egipt, Sumer şi Valea Indusului, aveau pielea albă şi ochi albaştri, fiind cunoscuţi drept Regii-Dragon sau Regii-Şarpe de către cei care cunoşteau natura lor hibridă.

De-a lungul a mii de ani aceste popoare s-au extins dincolo de Orientul Apropiat şi Mijlociu în Europa, iar descendenţele „regale” din Sumer, Egipt etc. au devenit familiile aristocrate ale Marii Britanii, ale Irlandei şi ale ţărilor de pe continent, mai ales Franţa şi Germania.

Oriunde au ajuns, aceste linii „regale” s-au îmbinat obsesiv prin căsătorii aranjate şi programe secrete de reproducere. Acelaşi lucru se petrece şi astăzi în cadrul familiilor regale, deoarece ei caută să perpetueze un anumit cod genetic, care se poate dilua repede prin reproducere în afara cercului lor hibrid.

In lumea antică, unul din centrele reţelelor de societăţi secrete, cum ar fi Iluminaţii, prin care aceste descendenţe manipulează omenirea, a fost Babilon, situat în ţinutul Sumerului.”[2]

SURSE


  1. https://evz.ro/sfarsit-lume-cartea-invoca-demoni-iad-grand-grimoire.html
  2. David Icke – Copiii Matricei
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...