Grecii refuza sa-si mai plateasca impozitele acuzand statul ca le fura toti banii ! Distrugerea Greciei s-a realizat de catre asasinii economici FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce se intampla in Grecia este rezultatul capitalismului masonic, care in frunte cu FMI si Banca Mondiala, distruge tot ce inseamna stat suveran, facand astfel dintr-un stat bogat si prosper, unul sterp si dator vandut, mai multe generatii catre creditorii externi. Motivul pentru care nu s-a ajuns si in Romania la ceea ce e in Grecia, desi explozia francului elvetian da astfel de semne, a fost din cauza faptului ca aceasta tara este bogata.

GreekAngelaMerkelProtests2012_large

Grecia in schimb, nu detine bogatiile noastre, motiv pentru care a clacat imediat. Grecia este exemplu la care trebuie sa uite toate tarile din UE sau cele care vor sa vina in aceasta organizatie total distructiva.


Mai multe afla de pe site-ul Diaspora Romaneasca Unita:

„Grecia aproape da in clocot, in timp ce lumea intreaga se uita cu ingrijorare spre Atena. Nu doar sindicalistii si bugetarii se revolta impotriva masurilor de austeritate, ci si oamenii de rand.

Mii si mii de greci refuza sa-si mai plateasca impozitele, pe motiv ca statul nu face decat sa le fure banii. Ei afirma ca taxele s-au dublat intr-un an si si-au facut chiar si o asociatie, numita „Nu vom plati!„. Saptamana aceasta, FMI, Banca Mondiala si Uniunea Europeana vor decide in schimb daca platesc ELE o noua transa de 8 miliarde de euro, pentru a evita falimentul Greciei.”[1]

In tot acest timp, partidul neonazist, Zorii Aurii, este cotat in fruntea tuturor celorlalte partide, intrucat membrii acestui partid cer iesirea de urgenta a Greciei din UE, ca o singura masura de salvare a acestei tari.


SURSE

1. http://www.diasporaromaneascaunita.com/2015/01/grecii-refuza-sa-si-mai-plateasca-impozitele-statul-nu-face-decat-sa-ne-fure-banii-2/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...