Gropile antice din Peru, un mister al transportului apei pe sub deșertul Nazca

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Gropile antice din Peru, un mister al transportului apei pe sub deșertul Nazca. Video

Celebru pentru reprezentările antropomorfe, zoomorfe și geometrice trasate pe sol (liniile Nazca), platoul deșertic Nazca din Peru a fost cercetat de zeci de căutători și cercetători ai dezlegării mistrelor antice!  Aceste desene sunt vestigii ale civilizației care s-a dezvoltat pe platoul Nazca între anii 200 î.Hr. și 600 d.Hr și ele se alătură gropilor din deșert, săpate în spirală și denumite puquios.


De curind, Rosa Lasaponara împreună cu echipa sa de la Institutul pentru Metodologie și Analize de Mediu din Italia, a examinat fotografii realizate din satelit ale acestor gropi.

Concluzia la care a ajuns, revoluționează toate ipotezele de până acum, iar lumea stiințifică este pe cale de a mai rezolva un mister al civilizațiilor antice! Se pare că aceste gropi – puquios, datorită pozițiilor lor din apropierea surselor de apă, sunt de fapt un veritabil sistem de transport al apei pe mari distanțe si nu doar simple rezervoare de apă, cum s-a crezut până acum.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/structurile-antice-din-peru-un-mister-al-transportului-apei-pe-sub-desertul-nazca/

Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/structurile-antice-din-peru-un-mister-al-transportului-apei-pe-sub-desertul-nazca/
  2. Foto: cunoastelumea.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...