Grup masiv de migranți, oprit în Gara de Nord din Timișoara UPDATE 3 Alți 15 migranți, depistați în același loc

Distribuie!

„Grup masiv de migranți, oprit în Gara de Nord din Timișoara UPDATE 3 Alți 15 migranți, depistați în același loc FOTO

Aproximativ 30 de persoane au fost date jos, la Timișoara, din trenul cu care călătoreau de la București spre Budapesta. Este vorba de migranți din Siria și Irak, bărbați, femei și copii cu vârste între 3 și 64 de ani, care au fost așteptați în Gara de Nord de mai multe echipaje de poliție și de angajați ai unei firme de pază. Unii dintre migranți au încercat să scape de autorități furișându-se prin pasajul pietonal subteran din gară, iar alții spuneau că au venit aici în vizită la rude. Toți au fost preluați și duși la Poliția Transporturi Feroviare pentru verificări.


UPDATE Un alt grup de migranți a fost depistat ieri în Timișoara. Cei 27, unul din Siria, restul din Irak, au intrat ilegal în România, din Serbia, și au reușit să-și facă drum până la Timișoara. Odată ajunși aici, unii dintre ei s-au prezentat la Poliție unde au mărturisit că au intrat ilegal în țară și au cerut azil. UPDATE 2 După ce au fost duși la Centrul pentru Refugiați, la aproximativ o oră, migranții au fost lăsați să plece. O mare parte dintre ei s-au strâns pe câmpul de lângă magazinul Auchan, unde în trecut era o tabără improvizată. Polițiștii de la Secția 5 care au venit acolo au găsit alți cinci migranți, cu acte provizorii, care dormeau, la umbră. UPDATE 3 Un alt grup de migranți a fost depistat de autorități, tot în Gara de Nord din Timișoara. Cei 15 ajunseseră acolo din direcția Arad, după ce au fost returnați în România de autoritățile maghiare, care îi prinseseră după ce au trecut ilegal frontiera.”[1]

Noi observam o incercare a autoritatilor de a minimaliza situatia grava in care se afla Romania. Indiferent cat de mult ar incerca sa ascunda adevarul, lucrurile sunt clare, Romania este invidata de imigranti, iar daca acesti imigranti nu sunt expulzati din Romania, se vor grupa in clanuri si vor teroriza oamenii, asa cum fac in Germania, Franta, Suedia si alte state multiculturaliste. Romanii trebuie sa iasa in strada, caci tradatorii din Guvernul Romaniei vor umple tara cu imigranti.


Video

SURSE

  1. https://www.pressalert.ro/2017/09/grup-masiv-de-migranti-oprit-gara-de-nord-din-timisoara-foto/
  2. Foto: pressalert.ro
  3. Video: Facebook/Orasul Timisoara

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Republica procurorilor atacă Legea avocaților
Legea răspunderii magistraților: Judecătorii și procurorii vor răspunde material pentru erorile judiciare
Tinerii Frumoși și Liberi din România vor o Noua Ordine Mondială! Globaliștii SUA-UE-Soros - protest în România împotriva naționalismului, se cere guvern unic european (Noua Ordine Mondială)!
Vicepremierul Ungariei susține că maghiarii din România sunt persecutați „prin metode aparent legale” Aceasta este o minciună! Extremiștii unguri susțin că sunt "persecutați", având în vedere faptul că nu au obținut autonomia "Ținutului Secuiesc"!
Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, cere ca Alexandru Florian să fie declarat "indezirabil"
În 1968, Armata Română a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusești care voiau să invadeze țara
Nonvalorile – noile „modele de succes” în România
Lungul marș prin instituții – Antonio Gramsci și falsa societate civilă
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Petre Varain – "Bătălia pentru România"
În 2003, SUA au amenințat și șantajat România să nu facă publică descoperirea complexului subteran din Munții Bucegi
Aurul Romaniei - un secret dezvaluit: vom fi o putere mondiala

Citiți și...

Președintele Iohannis vrea ca autoritățile să nu-i mai onoreze pe luptătorii din rezistența anticomunistă care „s-au îndepărtat de valorile democratice”. Document INST: Componenta majoră a mișcării de rezistență anticomuniste din România a fost legionară
De la Ceaușescu încoace, România dă cea mai mare lecție de demnitate SUA!
Bogdan Diaconu: "Comisarii europeni au luat locul comisarilor sovietici!"
Ceauşescu a refuzat Grupul Bilderberg. A plătit cu viaţa pentru asta!
Minciunile lui Hans Hedrich, de la ONG-ul Neuer Weg, cu privire la cazul românului care nu a fost servit la Kaufland în Odorheiu Secuiesc! Hans Hedrich este un susținător al "Ținutului Secuiesc"! Cum se încearcă manipularea opiniei publice!
În spatele isteriei "pestei porcine africane" se află planul de a interzice românilor să mai crească porci în gospodării
Conferința internațională "Drumul Balcanilor către Europa” susținută de masoni la București despre Noua Ordine Mondială
Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică
"Coincidență": prima dată, Google prezintă sudul României ca "Valahia" (Wallachia), iar, apoi, UDMR depune un proiect pentru recunoașterea autonomiei "Ținutului Secuiesc"
Antenele GSM ar trebui amplasate la 500 de metri față de școli sau spitale
Ilie Șerbănescu: "Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!"
Extremiștii unguri cer, din nou, autonomia "Ținutului Secuiesc". Extremiștii unguri trebuie expulzați din țară pentru că aceștia sunt un pericol pentru Securitatea Națională!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...