Grup masiv de migranți, oprit în Gara de Nord din Timișoara UPDATE 3 Alți 15 migranți, depistați în același loc

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Grup masiv de migranți, oprit în Gara de Nord din Timișoara UPDATE 3 Alți 15 migranți, depistați în același loc FOTO

Aproximativ 30 de persoane au fost date jos, la Timișoara, din trenul cu care călătoreau de la București spre Budapesta. Este vorba de migranți din Siria și Irak, bărbați, femei și copii cu vârste între 3 și 64 de ani, care au fost așteptați în Gara de Nord de mai multe echipaje de poliție și de angajați ai unei firme de pază. Unii dintre migranți au încercat să scape de autorități furișându-se prin pasajul pietonal subteran din gară, iar alții spuneau că au venit aici în vizită la rude. Toți au fost preluați și duși la Poliția Transporturi Feroviare pentru verificări.


UPDATE Un alt grup de migranți a fost depistat ieri în Timișoara. Cei 27, unul din Siria, restul din Irak, au intrat ilegal în România, din Serbia, și au reușit să-și facă drum până la Timișoara. Odată ajunși aici, unii dintre ei s-au prezentat la Poliție unde au mărturisit că au intrat ilegal în țară și au cerut azil. UPDATE 2 După ce au fost duși la Centrul pentru Refugiați, la aproximativ o oră, migranții au fost lăsați să plece. O mare parte dintre ei s-au strâns pe câmpul de lângă magazinul Auchan, unde în trecut era o tabără improvizată. Polițiștii de la Secția 5 care au venit acolo au găsit alți cinci migranți, cu acte provizorii, care dormeau, la umbră. UPDATE 3 Un alt grup de migranți a fost depistat de autorități, tot în Gara de Nord din Timișoara. Cei 15 ajunseseră acolo din direcția Arad, după ce au fost returnați în România de autoritățile maghiare, care îi prinseseră după ce au trecut ilegal frontiera.”[1]

Noi observam o incercare a autoritatilor de a minimaliza situatia grava in care se afla Romania. Indiferent cat de mult ar incerca sa ascunda adevarul, lucrurile sunt clare, Romania este invidata de imigranti, iar daca acesti imigranti nu sunt expulzati din Romania, se vor grupa in clanuri si vor teroriza oamenii, asa cum fac in Germania, Franta, Suedia si alte state multiculturaliste. Romanii trebuie sa iasa in strada, caci tradatorii din Guvernul Romaniei vor umple tara cu imigranti.


Video

SURSE

  1. https://www.pressalert.ro/2017/09/grup-masiv-de-migranti-oprit-gara-de-nord-din-timisoara-foto/
  2. Foto: pressalert.ro
  3. Video: Facebook/Orasul Timisoara

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...