Gruparea #rezist s-a lămurit și cu Iohannis: acest om nu ne mai reprezintă, îl interesează doar vacanțele!!!

Distribuie!by Un protest la Cotroceni pare o idee seducătoare pentru mulți #rezistenți dezamăgiți de prestația lui Iohannis. Și, în cadrul protestului, să i se ceară pur și simplu demisia, pentru că “Omul asta e clar ca NU ne reprezinta .” Tefeliștii sunt dezamăgițí de Iohannis și pentru că  “Aveam nevoie de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un protest la Cotroceni pare o idee seducătoare pentru mulți #rezistenți dezamăgiți de prestația lui Iohannis. Și, în cadrul protestului, să i se ceară pur și simplu demisia, pentru că “Omul asta e clar ca NU ne reprezinta .”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Șervețelele demachiante pot provoca reacții alergice din cauza conservanților"
Un barbat din America este acuzat ca a amenintat doi politisti cu o banana ! Banana este o arma letala, mai ales daca este modificata genetic !
Preotii si credinciosii crestini se pot imprumuta de la Biserica Ortodoxa Romana ! Era timpul ca "banca" BOR sa intre pe piata !
Inventatori romani care au schimbat lumea in care traim datorita inteligentei sclipitoare ! Topul celor 10 inventatori, dar si a altor romani care au bulversat o lume intreaga !
Un batran bolnav de cancer s-a vindecat singur cu ulei de canabis ! Tetrahidrocarbinolul (THC) din canabis neutralizeaza rapid celulele canceroase ! Acum ati inteles de ce corporatiile farmaceutice au demonizat canabisul de-a lungul timpului ?
Rockefeller își construiește "Arca lui Noe"
Americanii sar în apărarea lui Soros
7 metode prin care telefonul tău este ascultat
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
Și-a salvat fiul de la eutanasiere, a făcut închisoare pentru asta, iar acum cei doi petrec Sărbătorile împreună
Muzica baroca dezvolta neuronii ascultatorilor asemanator geniilor ! Inca o data trebuie sa avem grija la ce muzica ascultam !
Un arhiepiscop catolic nu stie ca e ilegal sexul cu copii ! Acestea sint consecintele nefaste, psiho-fiziologice, ale celibatului catolic !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro