Grupul Bilderberg și Guvernul Mondial

Distribuie!

„Grupul Bilderberg reuneşte un număr foarte mic de persoane, cele mai bogate, cele mai influente, cele mai puternice ale momentului actual. O dată pe an, ei se întâlnesc sub protecţia armatei, a serviciilor secrete şi a poliţiei, la cel mai important eveniment din lume, pentru a discuta şi a pune la cale cele mai mari jocuri geopolitice şi economice.

Membrii acestui grup sunt, categoric, cei care conduc lumea, deciziile lor influenţând viaţa fiecărui om de pe planetă. Dar, lucru extrem de bizar, totul se desfăşoară într-un secret total. Timp de decenii, chiar existenţa clubului a fost negată în mass-media. Doar câţiva jurnalişti independenţi au decis să expună problema. Jim Tucker a petrecut peste 30 de ani urmărind membrii grupului Bilderberg pretutindeni, asumându-şi uneori numeroase riscuri. Arestări arbitrare, filaje şi chiar focuri de armă, iată ce-i aşteaptă pe curioşi!


În 2009, Charlie Skelton, jurnalist la celebrul ziar britanic TheGuardian, a fost însărcinat să acopere reuniunea anuală Bilderberg. După 3 arestări nejustificate la care a fost supus, el şi-a modificat radical punctul de vedere, şi acum face apel la cetăţenii întregii lumi pentru a se întâlni şi a demonstra în faţa reuniunii grupului Bilderberg din 2010. După membrii grupului nu este vorba decât de un forum privat de discuţii, dar pentru alţii, aceasta structureză opera instaurării Noii Ordini Mondiale – o lume unică, guvernată de o mică elită „iluminată”.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6223
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...