Grupul de la Vișegrad amenință cu desființarea Uniunii Europene

by “UE a ignorat apelul Grupului de la Vișegrad (Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Ungaria) privind standardele duble în comerțul cu produse alimentare dintre UE și Europa Centrală și de Est. BUCUREȘTI, 17 mart — Sputnik. Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria cer Uniunii Europene să asigure standardele europene în vigoare […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“UE a ignorat apelul Grupului de la Vișegrad (Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Ungaria) privind standardele duble în comerțul cu produse alimentare dintre UE și Europa Centrală și de Est.

BUCUREȘTI, 17 mart — Sputnik. Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria cer Uniunii Europene să asigure standardele europene în vigoare și să nu furnizeze produse alimentare expirate în Europa Centrala și de Est, informează Sputnik International.


Politicianul ceh Miroslav Sladek a comentat pentru Sputnik această temă după ce testele de laborator au arătat că unele branduri internaționale folosesc diferite ingrediente mai ieftine de mai multe ori în produsele alimentare vândute în Europa de Est decât în produsele vândute în Austria și Germania. Grupul de la Vișegrad a solicitat Comisiei Europene să elaboreze norme de calitate companiilor.

“Produsele au același nume, același ambalaj, dar ingredientele sunt complet diferite. De exemplu, carnea sau boabele de cacao au o mulțime de agenți dăunători decât cele livrate în Austria și Germania. Suntem rezidenți de clasa a doua pentru UE. Noi trebuie să abordăm problema standardelor duble prin boicotarea livrărilor, de exemplu”, a spus el. Aceasta înseamnă, de asemenea, demisia lui Andrej Babis, viceprim-ministrul responsabil pentru economia Republicii Cehe.


Grupul de la Vișegrad ar putea pune o taxă pe toate importurile de produse alimentare, ar putea introduce un control strict al calității.

Cu toate acestea, trebuie să existe mai mulți oameni curajoși. Guvernele statelor membre ale Grupului ar trebui să se comporte precum statele suverane, și nu precum “servitori ai Bruxelles-ului”. Acest lucru ilustrează perfect faptul că există țări de “Grupa A”, cum ar fi Germania, și țări de “Grupa B” care nu au voce în UE.

Prime ministers of the Visegrad group countries, from left, Czech Republic’s Prime Minister Bohuslav Sobotka, Hungarian Prime Minister Viktor Orban, Polish Prime Minister Beata Szydlo and Slovakian Prime Minister Robert Fico attend a press conference after their meeting in Warsaw, Poland, Thursday, March 2, 2017. The prime ministers of four Central European nations met Thursday to discuss ways of strengthening the European Union after Britain leaves the bloc.(AP Photo Czarek Sokolowski)

Politicianul ceh afirmă că aceasta nu este o “Europa cu două viteze”, ci mai degrabă o “Europa descompusa”. Totodată, politicianul a precizat că dacă vrem să se asigure viitorul nostru și nu dorim să fim oameni cu probleme de sănătate, ar trebui să dizolvăm și să desființăm Uniunea Europeană.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170317/11697206/grupul-visegrad-ameninta-desfiintarea-uniunii-europene.html
  2. Foto: Associated Press

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Bilderberg 2017: Donald Trump, subiect de discutie in Grupul Bilderberg! Iluminații se tem că Donald Trump și naționalismul pot opri Noua Ordine Mondială!
Corectitudinea Politică a marxiștilor: Astăzi, în Europa, este interzis să spui Adevărul!
România a semnat Declarația euro-africană ce recunoaște „avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea”: Ungaria respinge
Un fost spion CIA, care trebuia să-l ucidă pe Fidel Castro, povestește că a acționat ca un terorist în misiunile sale
Avertismentul lui Edward Snowden: "Terorismul este doar un pretext! Guvernele vor altceva: manipulare diplomatică, spionaj economic și control social!"
Guvernul SUA ar dori sa implanteze microcipuri in oameni o data cu vaccinul anti-Ebola ! Dar un asistent medical din Africa, sustine ca, "Ebola este o minciuna" !
De la 4G la 5G: care sunt implicațiile?
Americanii au creat un joc video în care poți tortura prizonieri irakieni într-un lagăr care a existat și în realitate
Transformarea Uniunii Europene într-un stat supranaţional, un pas important în instaurarea Noii Ordini Mondiale
Vladimir Putin a respins propunerea Ministerului de Externe de a expulza 35 de diplomați americani ca răspuns la acţiunea similară a Statelor Unite. El a mai spus că "actul lui Barack Obama a fost conceput pentru a provoca o reacție, dar Rusia nu ia momeala"
Zona 51, locul unde sunt adăpostite OZN-urile
Marturia microbiologului, Dan Burisch, despre virusii creati in Zona 51 cu scop de depopulare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro