Grupul de la Vișegrad amenință cu desființarea Uniunii Europene

by “UE a ignorat apelul Grupului de la Vișegrad (Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Ungaria) privind standardele duble în comerțul cu produse alimentare dintre UE și Europa Centrală și de Est. BUCUREȘTI, 17 mart — Sputnik. Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria cer Uniunii Europene să asigure standardele europene în vigoare […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“UE a ignorat apelul Grupului de la Vișegrad (Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Ungaria) privind standardele duble în comerțul cu produse alimentare dintre UE și Europa Centrală și de Est.

BUCUREȘTI, 17 mart — Sputnik. Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria cer Uniunii Europene să asigure standardele europene în vigoare și să nu furnizeze produse alimentare expirate în Europa Centrala și de Est, informează Sputnik International.


Politicianul ceh Miroslav Sladek a comentat pentru Sputnik această temă după ce testele de laborator au arătat că unele branduri internaționale folosesc diferite ingrediente mai ieftine de mai multe ori în produsele alimentare vândute în Europa de Est decât în produsele vândute în Austria și Germania. Grupul de la Vișegrad a solicitat Comisiei Europene să elaboreze norme de calitate companiilor.

“Produsele au același nume, același ambalaj, dar ingredientele sunt complet diferite. De exemplu, carnea sau boabele de cacao au o mulțime de agenți dăunători decât cele livrate în Austria și Germania. Suntem rezidenți de clasa a doua pentru UE. Noi trebuie să abordăm problema standardelor duble prin boicotarea livrărilor, de exemplu”, a spus el. Aceasta înseamnă, de asemenea, demisia lui Andrej Babis, viceprim-ministrul responsabil pentru economia Republicii Cehe.


Grupul de la Vișegrad ar putea pune o taxă pe toate importurile de produse alimentare, ar putea introduce un control strict al calității.

Cu toate acestea, trebuie să existe mai mulți oameni curajoși. Guvernele statelor membre ale Grupului ar trebui să se comporte precum statele suverane, și nu precum “servitori ai Bruxelles-ului”. Acest lucru ilustrează perfect faptul că există țări de “Grupa A”, cum ar fi Germania, și țări de “Grupa B” care nu au voce în UE.

Prime ministers of the Visegrad group countries, from left, Czech Republic’s Prime Minister Bohuslav Sobotka, Hungarian Prime Minister Viktor Orban, Polish Prime Minister Beata Szydlo and Slovakian Prime Minister Robert Fico attend a press conference after their meeting in Warsaw, Poland, Thursday, March 2, 2017. The prime ministers of four Central European nations met Thursday to discuss ways of strengthening the European Union after Britain leaves the bloc.(AP Photo Czarek Sokolowski)

Politicianul ceh afirmă că aceasta nu este o “Europa cu două viteze”, ci mai degrabă o “Europa descompusa”. Totodată, politicianul a precizat că dacă vrem să se asigure viitorul nostru și nu dorim să fim oameni cu probleme de sănătate, ar trebui să dizolvăm și să desființăm Uniunea Europeană.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20170317/11697206/grupul-visegrad-ameninta-desfiintarea-uniunii-europene.html
  2. Foto: Associated Press

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!
Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !
Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
Sursa bunăstării Occidentului o reprezintă furtul și jaful!
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"
Cine sunt adevărații "Oameni în Negru"?
Cenzură în Germania: Procurorii neomarxiști investighează Facebook în legătură cu postări care "incitau la ură"
Presa de la Washington: "Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?" Presa globaliștilor din SUA difuzează știri false cu privire la Rusia!
Rusia va trimite o misiune pentru a verifica dacă americanii au ajuns într-adevăr pe Lună
Cum a ajuns cuvântul „Familie" să declanșeze isterie în rândul angajaților Google: „Este ofensator, nepotrivit, homofob și greșit”
Contrabanda CIA cu cocaină
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro