Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in 2015, in Austria la Interalpen Hotel Tyrol ! Intalnirea ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vreau sa va spun de la bun inceput ca aceste informatii se pot modifica, in cele 10 luni au ramas, pana cand “cei care conduc lumea”, se vor intalni din nou, pentru a pune la punct Noua Ordine Mondiala, care se pare ca nu le iese, asa cum sperau. Potrivist site-ului lui Alex Jones, InfoWars.com[1], membri Bilderberg, ar urma sa se intalneasca intre 4-7 si 11-14 iunie 2015, in Austria, in luxosul hotel, Interalpen Hotel Tyrol, aflat la poalele muntilor Alpi, intr-o zona dedicata numai oamenilor de afaceri, bancherilor, adica acelor ticalosi masoni.

Nu putem sa nu ne intrebam, “de ce s-au retras intr-o zona izolata ca aceasta ?”, pentru ca stim cum presa libera, venea anual la intalnirea lor. Aici, daca intr-adevar se va tine intalnirea, va fi putin mai dificil, dar nu imposibil. La intalnirea de anul acesta, a grupului, a iesit cu mare scandal, unii jurnalisti, ai lui Alex Jones, au fost retinuti de politie, pe motiv ca vroiau sa le adreseze intrebari Bilderbergilor. Pai daca Bilderberg-ii incearca prin astfel de metode sa “spele” in fata opiniei publice, o vor face degeaba. De fapt, nimeni nu-i mai cred.


In 2013, avocatul italian, Alfonso Luigi Marra, a solicitat procuraturii din Roma sa investigheze atat Grupul Bilderberg cat si alte societati secrete din Italia, care au facut posibil ca infractorul Mario Monti, sa devina premier al Italie. Acest avocat se referea in mod special la Bilderberg si la intalnirea pe care acestia au avut-o in Elvetia, in anul 2011.

Mai trebuie precizat ca in 2009, presedintele Grupului Bilderberg, evreul Étienne Davignon, a declarat public ca “moneda unica euro este creatia Bilderberg”, lucru pe care orice erudit al conspiratiilor ar trebui sa stie asta.


O istorie cutremuratoare !

Masonii care conduc acest Grup, pervers si abject, si-au deschis site oficial al acestui grup. La o simpla cautare pe internet, observam ca domeniul bilderbergmeeting.org[1] a fost inregistrat la data de 7 decembrie 2012 (cu putin timp inainte de “sfarsitul lumii”). Ne putem intreba de ce au facut asta? Iar raspunsul cel mai corect in acest caz este, de a face oamenii sa creada ca: “ei n-au nimic de ascuns”, desi au stat in umbra inca de la crearea sa in anul 1954.

Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin ofera o expunere fascinanta a intalnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.

De la inceputurile sale, in 1954, in hotelul Bilderberg din oraselul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-ministri europeni, presedinti americani si cei mai bogati directori executivi din lume, toti acestia adunandu-se anual pentru a dezbate viitorul politic si economic al lumii.

Presei nu i s-a ingaduit niciodata sa participe si nici concluziile sau discutiile Clubului n-au fost facute publice, in ciuda faptului ca acestea au implicatii uriase pentru toti cetatenii planetei.

Utilizand metode care seamana cu tacticile spionilor din Razboiul Rece – si riscandu-si propria viata in cateva randuri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reusise nimeni: a aflat ce se discuta in spatele usilor inchise ale hotelurilor opulente si a facut public totul intr-o dezvaluire fara precedent.

Pentru cei care doriti cartea lui Daniel Estulin, o puteti achizitiona de aici -> http://profitshare.ro/l/584872.

SURSE

1. http://www.infowars.com/report-bilderberg-2015-location-discovered/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...