Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in Danemarca la sfarsitul lunii Mai 2014! Aceleasi discutii cu privire la distrugerea suveranitatii statelor pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Grupul Bilderberg sau Clubul Bilderberg, este mai mult decat o loja masonica, el reprezinta nucleul conspiratiei globale, fiind alcatuit in cadrul structurii sale interne numai de membri care provin din arbori genealogici regali de mii de ani, descendenti directi ai Anunnaki-lor. Fondatorul acestui grup cu o agenda globala, de un extremism infiorator, a fost printul Bernahard al Olandei, tatal reginei Beatrix, „gagica” aia care se juca in anul 2013, de-a abdicarea. Asta doar de fatada, caci tot ea ramane la carma conducarii, iar vicontele Etienne Davignon, e mai mult decat de fatada, dar asta nu inseamna ca n-ar avea putere de conducere si de decizie.

Bilderberg 2014

Masonii care conduc acest Grup, pervers si abject, si-au deschis site oficial al acestui grup. La o simpla cautare pe internet, observam ca domeniul bilderbergmeeting.org[1] a fost inregistrat la data de 7 decembrie 2012 (cu putin timp inainte de „sfarsitul lumii”). Ne putem intreba de ce au facut asta? Iar raspunsul cel mai corect in acest caz este, de a face oamenii sa creada ca: „ei n-au nimic de ascuns”, desi au stat in umbra inca de la crearea sa in anul 1954.


Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin ofera o expunere fascinanta a intalnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.

De la inceputurile sale, in 1954, in hotelul Bilderberg din oraselul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-ministri europeni, presedinti americani si cei mai bogati directori executivi din lume, toti acestia adunandu-se anual pentru a dezbate viitorul politic si economic al lumii.


Presei nu i s-a ingaduit niciodata sa participe si nici concluziile sau discutiile Clubului n-au fost facute publice, in ciuda faptului ca acestea au implicatii uriase pentru toti cetatenii planetei.

Utilizand metode care seamana cu tacticile spionilor din Razboiul Rece – si riscandu-si propria viata in cateva randuri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reusise nimeni: a aflat ce se discuta in spatele usilor inchise ale hotelurilor opulente si a facut public totul intr-o dezvaluire fara precedent.

Pentru cei care doriti cartea lui Daniel Estulin, o puteti achizitiona de aici -> http://profitshare.ro/l/584872.

Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar!
Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!

Ca masoneria e o organizatie abjecta, perfida, criminala v-am mai aratat multe alte articole. De fapt, noi avem atat de multe dovezi in ceea ce arata cat de periculoasa este masoneria, incat niciun mason, nu ar avea curajul de a spune “nu este asa”, poate doar o persoana care s-ar face ca nu vede, dar in acest caz, avem pentru el, indiferent ce joc ar face, documente istorice, concrete, care demonstreaza acest fapt.

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa “Morală şi Dogmă”(1888), scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[2]

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul. Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat. Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie in cartea sa “The Deadly Deception” (“Inselaciunea Mortala):

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[2]

Am realizat si un top 10 al unor fosti masoni, destul de importanti, care au dezertat din cadrul lojilor unde activau si au dezvaluit cat de periculoasa si perversa este aceasta organizatie.
Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

Pentru cei care inca nu sinteti convinsi despre planul masoneriei de control al Planetei va invit sa cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/scopul-declarat-al-masoneriei-este-distrugerea-suveranitatii-statelor-pentru-a-crea-noua-ordine-mondiala-cu-un-guvern-masonic-totalitar.

Documentarul „End Game”(Joc Final) realizat de expertul in conspiratii Alex Jones despre Grupul Bilderberg

SURSE

1. http://www.bilderbergmeetings.org/index.html

2. Albert Pike in cartea sa “Morală şi Dogmă”(1888)

3. Jim Shaw scrie in cartea sa “The Deadly Deception” (“Inselaciunea Mortala)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...