Guvernul a adoptat Ordonanța “Revoluției Fiscale” denunțând că opozanții acestor măsuri sunt multinaționalele care “s-au inflamat” că trebuie să plătească taxe și impozite. România se alătură Poloniei și Ungariei în adoptarea de măsuri în interes național, nu dictate și impuse de afară. Premierul Tudose către ministrul Mișa: “Dacă băncile sunt nervoase pe chestia asta, eu vă felicit, poate o să plătească și impozite”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„TEFELISTII UCISI CU ARMA PATRIOTISMULUI – Guvernul a adoptat Ordonanta “Revolutiei Fiscale” denuntand ca opozantii acestor masuri sunt multinationalele care “s-au inflamat” ca trebuie sa plateasca taxe si impozite. Romania se alatura Poloniei si Ungariei in adoptarea de masuri in interes national, nu dictate si impuse de afara. Premierul Tudose catre ministrul Misa: “Daca bancile sunt nervoase pe chestia asta, eu va felicit, poate o sa plateasca si impozite”

A dat Domnul si, in cele din urma, premierul Romaniei Mihai Tudose a vorbit despre adevarata cauza pentru care s-a incercat cu orice pret blocarea Ordonantei de Guvern privind mutarea contributiilor de la angajator la angajat. Caci, asa cum o tara intreaga a vazut, sindicatele s-au unit cu o parte din patronate (caci au fost si patronate care s-au delimitat de pozitiile anti-Executiv), cu multinationalele si tefelistii, pentru a protesta impotriva impotriva masurilor Guvernului.


O situatie unica, ce ridica mari indoieli si care ne face sa ne intrebam daca nu cumva anumiti lideri de sindicat au fost cointeresati de anumite multinationale. Premierul Romaniei Mihai Tudose a explicat, miercuri 8 noiembrie 2017, care este de fapt adevarata miza a protestelor. Guvernul nu a dat insa inapoi si a luat in cele din urma decizia de a adopta niste masuri in interes national, alaturandu-se astfel unor state precum Polonia si Ungaria, care nu mai accepta ordine din afara tarilor.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://m.luju.ro/tefelistii-ucisi-cu-arma-patriotismului-guvernul-a-adoptat-ordonanta-revolutiei-fiscale-denuntand-ca-opozantii-acestor-masuri-sunt-multinationalele-care-s-au-inflamat-ca-trebuie-sa-plateasca-taxe-si-impozite-romania-se-alatura-poloniei-si-ungariei-in-adop


SURSE

  1. http://m.luju.ro/tefelistii-ucisi-cu-arma-patriotismului-guvernul-a-adoptat-ordonanta-revolutiei-fiscale-denuntand-ca-opozantii-acestor-masuri-sunt-multinationalele-care-s-au-inflamat-ca-trebuie-sa-plateasca-taxe-si-impozite-romania-se-alatura-poloniei-si-ungariei-in-adop
  2. Foto: Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Tupeu: Asociaţia Procurorilor din România face apel la formatorii de opinie să nu mai critice neregulile din Justiţie! Legea răspunderii magistraților este esențială în România! Lipsa răspunderii magistraților creează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor!
În 2016, Guvernul Cioloș a acordat multinaționalelor 621 milioane de lei
Trădătorii de țară: Iohannis și Parlamentul vor să renunțe la resursele naturale din Marea Neagră!
Repetabila istorie, românii şi „casele regale”
Daniel Dragomir: Peste 80 de oameni din conducerea statului au fost ascultaţi şi urmăriţi de SRI. Ţinta ar fi fost Tăriceanu. Şeful Senatului: Nu am ştiut
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), o organizație guvernamentală antiromanească: 26.000 de părinţi care şi-au apărat copiii din calea educaţiei homosexuale vor fi judecați de către CNCD
Bogdan Budeş, regizor şi om de teatru, despre „decizia” judecătorului Cristi Dănileţ în „cazul” Sişu şi Puya (La Familia): „Justiţia Postmodernă a decis la ceas de seară, pe Facebook, în aplauzele corului de susţinători, că sunt agenţi ai urii. Aşa se face justiţie în Minunata Lume Nouă?”
Peste 4.600 imigranţi ilegali au solicitat acordarea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român, de la începutul anului şi până în prezent, cei mai mulţi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan! România trebuie să spună nu primirii de imigranți!
Telurul provenit de la Zlatna – singurul element chimic din Tabelul lui Mendeleev descoperit în România
Cum s-a umplut presa internaţională de fake news despre protestele din România
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Dacă #rezistenții vor ajunge la putere în România, vor vinde România rapid străinilor și vor globaliza România într-un mod accelerat, față de vechile partide, care au fost la guvernare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...