Guvernul american construieste drone sub forma de tantari, gandaci, pasari si alte forme ! Unele au rolul de a spiona, iar altele de a ucide !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca initial era considerata “o nesabuita teorie a conspiratiei”, iata ca inca o data noi am avut dreptate, cum am avut intotdeauna. Iluminatii pregatesc noi tipuri de drone, care vor avea forma de tantari, gandaci si pasari, astea pentru spionaj. Potrivit publicatiei Huffington Post, politia Los Angeles, are in plan achizitionarea acestor tipuri noi de drone, totul, evident, pentru combaterea “terorismului”. O astfel de drona este capabila sa spioneze un intreg oras, de-odata, dupa cum se prezinta ele de catre producatori.

Politia din California va utiliza drone “Qube”, care sint capabile de a zbura 40 de minute, iar altitudinea maxima pe care o pot atinge este de 120 m, putand sa urmareasca o zona de 4.000 m, din 12 unghiuri diferite. O alta drona, care are numai 6 cm lungime, poate ajunge la altitudinea de 20.000 m. Michael Downin, seful adjunct al LAPD (Los Angeles Police Departament) sustine ca acestea sint necesare si au rolul de a combate “terorismul”, dar si pentru a supraveghea evenimente mari, dand aici ca exemplu: protestele impotriva politicienilor. Sa nu uitam, in SUA, exista cel mai mare sistem politienesc de pe Planeta, asemanator cu cel din China comunista.


Aceste drone sub forma de insecte ori pasari, au avantajul ca se pot camufla usor, iar oamenii foarte greu le pot detecta, in timp ce ele, intra in viata lor privata, evident in mod cat se poate de “democratic”. Aceste micro-drone au niste dotari impresionante: camere video de inalta rezolutie, senzori infrarosu, cititoare pentru placute de inmatriculare si dispoztive de ascultare de la distanta.

Maleficul proiect DARPA se afla in spatele acestor “proiecte negre” !


DARPA (The Defence Advenced Research Proiects Agency), este un proiect special conceput de Pentagon, in lupta impotriva “terorismului”, care nu face decat sa vina cu niste concepte, care au rolul de a crea un control total asupra populatiei, dupa cum ati putut sa citit mai sus. Acestia au inceput sa se foloseasca de ingineria genetica, dar si de tehnologia avansata, pentru a crea insecte-cyborgi. Aici vorbim despre un sistem numit MEMS (micro-electro-mecanic).

“Dronele Dragon” observate de protestatari !

Relatarile despre aceste drone-dragon au inceput inca din anul 2007, insa atunci, foarte multi oameni erau sceptici cand auzeau de asa ceva, sustinand ca, “sint absurditati”. Atunci, in 2007, in timpul unui miting anti-razboi, ce avea loc la Washington, protestatarii au observat in zbor, deasupra lor, la o inaltime nu prea mare, niste “libelule”, dar si alte fiinte mici, care semanau cu niste “dragoni”, care zburau dintr-o parte intr-alta.

In 2008, US Air Force, a recunoscut ca acestea nu erau altceva decat niste insecte spion, mici cat bondarii, care nu puteau fi detectate, pe care le-au folosit la atacarea insurgentilor.

Dronele pasari !

Aceste tipuri de drone sint cunoscute drept “Nano Hummingbird” si sint cu putin mai mari decat o pasare colibri. DARPA o considera, in prezent, “cea mai buna creatie a lor”.

Drona-fluture !

In 2012, statul ilegitim si criminal, Israel, a lansat o noua drona pe care au numit-o “fluturele spion”, din cauza faptului ca semana izbitor de mult cu un fluture. Cu o greutate de 20 de grame, aceasta drona, a fost dezvoltata pentru supraveghere (spionare) din interior, dar mai ales exterior, cum ar fi locuri publice, gari si terminale de aeroport. Dimensiunea lor si silentiozitatea, le fac neobservate si, prin urmare, ideale pentru a culege informatii. Flutele-spion este atat de realist incat, atunci cand este testat, pasarile si mustele au avut tendinta de a se deplasa dupa el.

Dronele-briceag pentru a ucide !

Dronele-briceag sint un exemplu sinistru, care au rolul de a actiona ca o arma. Aceasta drona are o greutate de 6 kg si o lungime de 60 cm, poate zbura fara efort in mediile urbate, inainte de a provoca atacul. Modul in care aceasta drona ucide, este prin auto-explozie, distrugandu-se si ea. Nu degeaba a mai fost denumita “drona kamikaze”.

Dronele-tantar !

Drona tantar este considerata, a fi mai letala decat drona-briceag, fiind considerata, in primul rand “o minune de inginerie”, iar in al doilea rand este considerata un cosmar, deoarece aceasta drona are si un ac cu ajutorul caruia poate extrage sange, exact ca un tantar real sau si mai rau, poate injecta tot felul de substante (droguri, vaccinuri). Aceasta drona este considerata o idee de-a lui Bil Gates, caci el este “tatal” vaccinurilor.

O astfel de drona poate fi controlata de o distanta foarte mare si este echipata cu un aparat de fotografiat, dar si microfon. Aceasta este capabila si de injectarea unui cip RFID sub piele, fara ca oamenii sa fie constienti.

Acestea sint o parte din dronele sinistre pe care Guvernul SUA, impreuna cu alti parteneri, tot la fel de hidosi, le pun la punct, iar majoritatea oamenilor, habar nu au de aceste lucruri grotesti.

SURSE

1. http://www.huffingtonpost.com/john-w-whitehead/micro-drones_b_3084965.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
În anul 1989, inginerul Bob Lazar a dezvăluit întregii lumi faptul că a fost angajat în Zona 51, unde a putut cerceta modul de construire al OZN-urilor. El a afirmat că aceste nave nu folosesc vreun combustibil convenţional cunoscut pe Pământ, dar sunt prevăzute cu un reactor care produce antimaterie şi care este alimentat cu un element chimic care nu există pe Pământ (Elementul 115)

Rețeaua SIGINT: National Security Agency Signals Intelligence (SIGINT) monitorizează undele cerebrale prin satelit, decodează potențialele cerebrale de 5mW la 3,5Hz, apoi le transmite unui monitor cu circuit integrat de foarte mare viteză (VHSIC – very high speed integrated circuit) pentru „conversații forțate”

Levantica, un medicament-minune

Cecil Rhodes, Masa Rotundă și Guvernul Mondial

Limba Română este cea mai veche limbă din Europa

Închide