Guvernul britanic doreste ca trollii sa fie bagati la puscarie incalcand Libertatea de Exprimare ! E inadmisibil pentru un troll sa fie bagat la puscarie !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul condus de francmasonul si criminalul de razboi, David Cameron, nu este la prima idee nastrusnica de acest fel. Prima idee nastrusnica care viza, in mod concret suprimarea Libertatii de Exprimare, a fost lansata la 30 iulie 2013 si avea in vizor, asa-zisele “site-uri pagane” (n.tr. site-uri ezoterice) ale caror informatii sint, dupa cum vad Iluminatii, “deranjante”, asa ca trebuiesc incluse sub incidenta legii.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/premierul-britanic-david-cameron-doreste-cenzurarea-site-urilor-cu-continut-ezoteric-si-conspirationist.


Acum, Cameron, schimba metoda, in sensul ca nu o mai da direct, pe sleau, ci o prezinta sub un jalnic pretext, acela de “protectie impotriva troililor”, invocand niste infractiuni pe care acestia le-au facut. Dar stati, pentru amenintarile troilor exista deja legi penale, in acest sens, ca in cazul oricarei amenintari, facuta sub orice forma.

Iata toata stirea, integrala, de pe site-ul Yahoo.com[1] si tradusa de Lovendal.ro:


“Oamenii găsiţi vinovaţi de “trolling pe Internet” în Marea Britanie ar putea fi pedepsiţi cu închisoarea de până la doi ani, acestea fiind propunerile guvernamentale prezentate de guvernul britanic, în urma unui număr mare de cazuri de comportament abuziv și amenințător pe Twitter, scrie yahoo.com. Ministrul Justiţiei, Chris Grayling, a declarat duminică pentru un ziar următoarele: “Aceasta este o lege pentru combaterea cruzimii și marchează hotărârea noastră de a lua o poziție față de criminalitatea cibernetică.”

În Marea Britanie există o preocupare în creștere cu privire la existenţa trollilor de pe Internet, care postează mesaje pline de ură pe social media, amenințând de multe ori persoanele împotriva cărora postează aceste mesaje.

Părinții fetei dispărute Madeleine McCann sunt printre cele mai recente victime ale “trolling”-ului, iar luna trecută un bărbat a fost închis pentru 18 săptămâni pentru ceea ce procurorii au descris ca fiind “o campanie plină de ură” împotriva unui parlamentar de sex feminin.

“Aceşti troli de pe Internet sunt laşi şi ne otrăvesc viața noastră. Nimeni nu ar permite aşa ceva, astfel încât nu ar trebui să existe vreun loc pentru el pe social media“, a declarat Grayling.

Victimele au cerut de mai mult timp poliţiştilor şi procurorilor de a lua poziţie faţă de abuzul online, solicitând condamnarea şi creșterea pedepselor pentru cei condamnați pentru trolling. Guvernul britanic propune modificarea a două legi existente pentru a prelungi termenul maxim de închisoare și, de asemenea, termenul de urmărire penală, de la șase luni la trei ani.

Conform Wikipediei, un troll (sau trol) este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție on-line cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți. Mie mi se pare a fi un atentat grosolan la libertatea de exprimare dacă este condamnat penal trollingul. De ce? Pentru că astfel, anumite persoane ar putea fi condamnate la închisoare doar pentru că îşi exprimă o opinie! Cine stabileşte că X este troll sau nu?

Nici mie personal nu-mi plac trolii, iar dacă o persoană insistă în acest demers, îi restricţionez accesul pe site-ul meu. Dar atât. El are libertatea să scrie pe sutele de milioane de site-uri existente în lume, dar nu şi pe-al meu. Însă nu mi-aş dori ca el să fie condamnat penal, pentru că mi se pare absurd ca cineva să fie condamnat pentru exprimarea unei opinii (chiar enervante). Da, sunt de acord că persoanele on-line care ameninţă şi hărţuie pe cineva ar trebui condamnate, dar aceste infracţiuni există deja în codurile penale ale celor mai multe ţări şi nu trebuia făcută o lege separată pentru trolling.

E foarte periculos ceea ce se intenţionează a se face în Marea Britanie (ţară considerată a fi extrem de democratică!), pentru că se deschide o cutie a Pandorei. Dacă eu, de exemplu, am adresat o scrisoare deschisă preşedintelui Obama, asta înseamnă că eu sunt troll?

Dacă cineva provoacă la o discuţie o persoană publică, asta înseamă că e infractor, că trebuie să fie pedepsit!? O să se ajungă în curând să ni se cenzureze toate vorbele… eu v-am avertizat demult despre asta.

Oricum, eu vă spun că această lege nu urmăreşte apărarea persoanelor inocente, ci a politicienilor şi a francmasonilor, care nu doresc a mai fi agasate de public.”[1]

SURSE

1. http://news.yahoo.com/britain-threatens-internet-trolls-two-years-jail-110001348.html

2. http://www.lovendal.ro/wp52/guvernul-britanic-doreste-ca-trolii-adica-persoanele-ce-scriu-mesaje-enervante-pe-internet-sa-fie-bagati-la-puscarie-un-atentat-grosolan-la-democratie-o-sa-se-ajunga-pana-la-cenzura-suprema/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Comisiei Europene, acuzat că sfidează milioanele de victime ale comunismului. Juncker va dezveli statuia lui Karl Marx. Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Americanii au creat un nor uriaș de plasmă folosind tehnologia HAARP (2013)
Aeroportul Denver din SUA - sub aeroport se afla o baza militara a Iluminatilor, structurata pe 8 nivele si cu o suprafata de 8 km patrati
Kosovo ar putea aboli tribunalul special pentru crime de război
Cultul Covid
Americanii avertizează Belgradul: „Nu vă atingeți de suveranitatea Kosovo” Replica președintelui sârb: „Voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, acum 9 ani”
Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom, vorbește despre nevoia unui guvern mondial
Globaliștii fac presiuni asupra Facebook pentru a cenzura informațiile critice la adresa vaccinurilor
Marea Britanie: O agenție de stat sfătuiește spitalele să invite bărbații care se cred femei la controale pentru depistarea cancerului la col uterin (Testul Papanicolau), deși nu au col uterin
Familia de Medici, care a condus Florenţa mai bine de 300 de ani, deţinea unele secrete fascinante şi dispunea de unele lucruri uimitoare
Guvernul ungar dorește să interzică studiile de gen în universități
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro