Guvernul Germaniei se opune declasificării unui raport OZN

by Amatorii de mistere și conspirații cu privire la OZN-uri vor avea un motiv serios de bucurie în scurt timp: Un raport german ultra-secret cu privire la fenomenul “farfuriilor zburătoare” va fi declasificat în curând. Un tribunal german a decis ca documente clasificate drept “top secret” să fie date publicității, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Amatorii de mistere și conspirații cu privire la OZN-uri vor avea un motiv serios de bucurie în scurt timp: Un raport german ultra-secret cu privire la fenomenul “farfuriilor zburătoare” va fi declasificat în curând.

Un tribunal german a decis ca documente clasificate drept “top secret” să fie date publicității, în urma reclamațiilor depuse de un cetățean german, scrie Mirror.co.uk.


Frank Reitemeyer a aflat de existența acestui raport secret privind fenomenul OZN în 2009 după ce un ONG specializat în astfel de subiecte a publicat informații pe surse în presa germană.

Reitemeyer a dat în judecată parlamentul german, Bundestagul, și a cerut în mod expres ca informațiile să ajungă în spațiul public deoarece îi interesează pe toți cetățenii nemți.


“Nu e normal ca în Franța, Anglia, SUA sau Canada cetățenii să aibă acces la astfel de documente iar eu, ca cetățean german să nu fiu informat de Guvernul german cu privire la cercetările efectuate pe această temă”, a spus în instanță Frank Reitemeyer.

Bundestagul a făcut contestație la prima decizie din instanță și procesul se judecă acum la Curtea Supremă din Berlin-Brandenburg. Ce are de ascuns Guvernul condus de Angela Merkel, se întreabă publicul interesat de subiect.

haunebuII_1944_01th

P.S. Faptul ca Guvernul Germaniei se opune cu vehementa publicarii unor informatii despre OZN-uri, se poate datora faptului ca, acele presupuse “OZN-uri” nu ar fi altceva decat celebrele farfurii zburatoare naziste – Haunebu si Vril.

SURSE

  1. http://www.realitatea.net/un-raport-secret-despre-ozn-uri-va-fi-declasificat-de-i-guvernul-german-se-opune_1742730.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro