Guvernul Germaniei se opune declasificării unui raport OZN

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Amatorii de mistere și conspirații cu privire la OZN-uri vor avea un motiv serios de bucurie în scurt timp: Un raport german ultra-secret cu privire la fenomenul “farfuriilor zburătoare” va fi declasificat în curând.

Un tribunal german a decis ca documente clasificate drept “top secret” să fie date publicității, în urma reclamațiilor depuse de un cetățean german, scrie Mirror.co.uk.


Frank Reitemeyer a aflat de existența acestui raport secret privind fenomenul OZN în 2009 după ce un ONG specializat în astfel de subiecte a publicat informații pe surse în presa germană.

Reitemeyer a dat în judecată parlamentul german, Bundestagul, și a cerut în mod expres ca informațiile să ajungă în spațiul public deoarece îi interesează pe toți cetățenii nemți.


“Nu e normal ca în Franța, Anglia, SUA sau Canada cetățenii să aibă acces la astfel de documente iar eu, ca cetățean german să nu fiu informat de Guvernul german cu privire la cercetările efectuate pe această temă”, a spus în instanță Frank Reitemeyer.

Bundestagul a făcut contestație la prima decizie din instanță și procesul se judecă acum la Curtea Supremă din Berlin-Brandenburg. Ce are de ascuns Guvernul condus de Angela Merkel, se întreabă publicul interesat de subiect.

haunebuII_1944_01th

P.S. Faptul ca Guvernul Germaniei se opune cu vehementa publicarii unor informatii despre OZN-uri, se poate datora faptului ca, acele presupuse “OZN-uri” nu ar fi altceva decat celebrele farfurii zburatoare naziste – Haunebu si Vril.

SURSE

  1. http://www.realitatea.net/un-raport-secret-despre-ozn-uri-va-fi-declasificat-de-i-guvernul-german-se-opune_1742730.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Covid-19: Măștile nu sunt eficiente. Discursul oficial ignoră cazuri ca ale Suediei sau statului american Georgia, care nu au impus obligativitatea măștii și elimină noile dovezi științifice, dacă acesta nu susțin scopul politic dorit

Misterul ansamblului arhitectonic de la Gobekli Tepe din Turcia

Erdogan ordonă retragerea militarilor turci de la un exercițiu NATO

Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat

Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii “Primăvara Arabă” (2010 – 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad

Închide