Guvernul Masonic al Romaniei doreste sa modifice Constitutia Romaniei – Constitutia Romaniei a fost intemeiata de antimasonul Antonie Iorgovan! Antonie Iorgovan a fost asasinat de masonerie dupa atacurile sale impotriva mafiei masonice! In Noua Constitutie ungurii isi vor recapata tinutul secuiesc mult visat prin prisma regionalizarii!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la alt subiect deseobit de deranjant pentru oamenii care cunosc deja tentaculele de control si subjucare a nationalismului de catre iudeo-masonerie. In cadrul acestui artiicol va voi prezenta cu argumente, greu, pentru a fi contestate, niste desfasurari de evenimente care ameninta insasi siguranta nationala a noastra, a romanilor.

De ce era nevoie sa se modifice Constitutia intemeiata de „Parintele Constitutiei”, antimasonul, Antonie Iorgovan?


Voi cita prima data din presa oficiala, hotnews.ro, care mai spune uneori si adevarul, evident printre o mare de minciuni:

„Totodata, liderii USL au abordat subiectul modificarilor propuse de PNL la protocolul USL. Crin Antonescu a cerut ca discutiile sa vizeze clar doar completarea acordului politic, dar nu si renegocierea ponderilor guvernamentale, au precizat sursele citate. De altfel, pe marginea modificarilor aduse protocolului USL se va discuta si luni dimineata, intr-o reuniune oficiala a celor doua partide.

De asemenea, liderii USL au mai discutat pe marginea calendarului privind modificarea Constitutiei, a pasilor pentru corectarea Legii descentralizarii (n.ed. regionalizarii), declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala, precum si asupra viitoarelor modificari aduse Codului penal si legilor integritatii.

Alegerile prezidentiale din acest an ar urma sa fie organizate „undeva in luna noiembrie”, astfel incat noul presedinte sa isi poata incepe activitatea imediat dupa 21 decembrie, cand expira mandatul prezidenial al lui Traian Basescu, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.”[1]

Exista o serie de evenimente pe care majoritatea romanilor nu le cunosc si e bine sa le cunoasca, pentru a stii cum sa reactioneze in continuare. Totul a incepul cu REGIONALIZAREA.


Alerta pentru siguranta nationala si suveranitatea statului!

De la 1 ianuarie 2014, UE a dat un ordin, prin care orice strain (persoana fizica) poate cumpara teren in Romania, fara niciun fel de limita, iar daca totul continua in acest ritm, in mod clar se va ajunge la un stat colonie, asta daca nu era deja. Regionalizarea in esenta ei, asa cum e ea facuta pentru federalizarea Romaniei, duce la impartirea Romaniei in niste sectoare, iar acele sectoare nu vor mai putea fi controlate de la Bucuresti, de la Guvern, ceea ce inseamna (cum se spune si in proiect), ca aceste regiuni „isi vor face ele legea”. Pana aici, omul naiv, cade in capcana, dar daca omul se intreaba „ce facem cu ungurii si cu regiunea din centrul Romaniei?”.

Ei, da, am pus punct pe i. Aici este buba odioasa! Ungurii vor profita ca niste „evrei rosii” (cum sint atestati de istoricul evreul Arthur Koestler) si vor pune mana pe aceasta regiune, caci ea nu va mai fi controlata de la Bucuresti, ca niciuna.

Mai multe despre impactul naucitor care il va reprezenta regionalizarea asupra romanilor cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/regionalizarea-este-pusa-la-cale-de-guvernul-romaniei-pentru-a-permite-ungurilor-sa-si-castige-autonomia-asupra-tinutului-secuiesc.

Ungaria profita de faptul ca se poate cumpara pamant in Romania si doreste sa cumpere multe terenuri agricole in Transilvania! Incet incet acestia doresc sa-si intemeieze propria lor autonomie teritoriala! Regionalizarea este un cadou facut de Guvernul Masonic al Romaniei al acestor “evrei rosii”!

Dupa cum ati putut sa cititi mai sus, de la 1 ianuarie 2014, Uniunea Fascista Europeana (a lui Rothschild), a ordonat Romaniei sa-si scoata pamanturile la vanzare strainilor din Europa (cetatenilor europeni), care pot cumpara pamant, fara niciun fel de restrictie, pe persoana fizica!!!
Ce face Ungaria? Se inghesuie sa cumpere mult teren in Transilvania. Daca au vazut ca nu au argumente si temei istoric pentru a detine „tinutul secuiesc”, la care viseaza, atunci profita de acest ordin al UE dat Romaniei sa-si scoata terenurile la vanzare, iar ei o vor cumpara bucata cu bucata Transilvania.

Vi se pare ca exegerez? Cititi aici pe larg -> http://www.fara-secrete.ro/ungaria-profita-de-faptul-ca-se-poate-cumpara-pamant-in-romania-si-doreste-sa-cumpere-multe-terenuri-agricole-in-transilvania.

Antonie Iorgovan – „Parintele Constitutiei” – cel mai vehement roman impotriva iudeo-masoneriei! Acesta a fost asasinat!

Antonie Iorgovan, s-a nascut la data de 9 august 1948 si a detinut functia de jurist, profesor universitar si senator independent in legislatura 1990-1992, acesta a mai indeplinit si functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, care asta e o hazna plina de ipocriti (exemplu chiorul de Augustin Zagrean). Iorgovan, a fost supranumit „Parintele Constitutiei”, deoarece, fiind singurul senator independent, a indeplinit functia de Presedinte a Adunarii Constituante.

În data de 4 octombrie a murit senatorul PSD Antonie Iorgovan. Se ştia că suferea de un an de cancer la pancres, aşa că moartea sa nu a fost o surpriză. Antonie Iorgovan era numit în mod exagerat de mass media „părintele Constituţiei„, pentru simplul fapt că în 1990 condusese Comisia de redactare a proiectului de Constituţie. O misiune cheie în care a fost plasat datorită statutului de independent pe care îl avea la acea vreme şi care îl făcea mai credibil. „S-a speculat atunci că el ar fi fost distribuit în acest rol de Ion Iliescu, tocmai pentru a juca mai convingător partitura autorului imparţial al legii noastre fundamentale. Să nu uităm că este vorba de Constituţia prin care se împart puterile între primul preşedinte, vechiul activist reciclat Ion Iliescu, şi grupul lupilor tineri ai premierului Roman. Ea nu a funcţionat decât pe hârtie, ca un fel de certificat democratic, bun pentru Occident. În fapt, când preşedintele a intrat în conflict cu guvernul, conturile s-au reglat cu minerii. Aşa cum a fost, momentul elaborării Constituţiei a însemnat pentru Iorgovan rolul vieţii sale. Masiv şi veşnic pus pe harţă, cu un limbaj de peluză, Iorgovan şi-a autodistrus soclul pe care soarta l-a cocoţat o clipă, până n-a mai rămas nimic. Ca un jucător care a avut noroc o dată în viaţă, Iorgovan a continuat un joc care nu era pentru el, până a pierdut tot. Pe mâna lui, nu pentru că se schimbase norocul.” scrie Răsvan Popescu în Revista 22.

După spusele acestui ziarist se pare deci că Antonie Iorgovan şi-a făcut-o cu mâna lui. Să vedem la ce se referă el. Presa a făcut prea puţin sau chiar deloc legătura între decesul lui Iorgovan şi afirmaţiile pe care acesta le-a făcut, cu puţin timp înainte să i se declanşeze boala.
În martie 2006 Antonie Iorgovan declara într-o conferinţă de presă: „Demisia lui Năstase este o demisie întârziată. Ar fi trebuit să se producă mai de mult. Demisia lui Năstase este începutul sfârşitului pentru anumiţi oameni şi un anumit mod de a face politică în PSD şi în alte partide. Năstase şi gaşca lui sunt expresia de cumetrie dintre politică şi mătuşa Tamara. Criteriul de apartenenţă la această gaşcă a fost în primul rând homosexualitatea, în al doilea rând – masoneria şi în ultimul rând – infracţionalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupă cu traficarea funcţiilor, dacă nu infractori?”
El a indicat şi nume: „Unii din membrii Guvernului condus de Năstase, precum Ilie Sârbu (la acea vreme vice-preşedinte al PSD şi fost ministru al agriculturii, n.n.), Eugen Bejenariu (senator PSD n.n.), Şerban Mihăilescu (fost secretar general al guvernului Năstase n.n.), Gabriel Oprea, iar în teritoriu este încrengătura de la Caraş-Severin, în frunte cu Ion Mocioalcă. Mai sunt cei cărora li se spunea Miki Şpagă sau Şpagaton (fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon n.n.). „
Într-o conferinţă de presă Iorgovan revine cu noi dezvăluiri despre Ilie Sârbu: „categoric mi s-a confirmat că este mason. Păi, dacă este mason, şi Frunzăverde este tatăl lor şi ei merg în genunchi, cum pot ei să fie vreodată adversari politici şi să sară la gâtul lui Frunzăverde? Sârbu este mâna dreaptă a lui Frunzăverde şi va trebui să aleagă dacă face politică sau îi duce tava şefului de cuib” (sintagmă cu evidente trimiteri la legionari, n.n.)
Au urmat reacţii vehemente. Ilie Sârbu a spus chiar că „îl ia de păr şi-l bate în plenul Senatului, să-l vadă toată lumea„. Eugen Bejinariu că „Iorgovan mai vorbeşte în calitate de membru PSD doar ca urmare a îngăduinţei de care a dat dovadă Adrian Năstase„. Ion Iliescu l-a ameninţat cu „judecata în Consiliul de Integritate Morală„. Aici trebuie făcută o precizare importantă: şi lojile masonice au astfel de Consilii în care membrii care îşi încalcă jurămintele sunt judecaţi şi condamnaţi, uneori chiar la moarte.

Cert este faptul că Iorgovan a declarat un război făţiş masoneriei atunci când a afirmat: „Ori eu, ori ei. Am constituit consiliul de onoare care va judeca toate cazurile. Dacă debarcarea lui Năstase nu este urmată şi de alte debarcări, nu am făcut nimic. Gaşca pătaţilor, aşa cum îi spun eu, ar fi bine să-şi pregătească glonţul pe ţeavă, că numai aşa mă vor putea opri. Ar trebui să-şi anunţe killerii că de acum încolo va fi care pe care„.

Lui Iorgovan nu i-au fost trimişi killer-ii, ci un cancer. După moartea sa, Adrian Păunescu afirma pe postul de televiziune Antena 1: „Antonie Iorgovan mi-a mărturisit în mai multe rânduri convingerea sa că ar fost iradiat. Era incomod, genul de om care deranja„.

Aceleaşi informaţii apar şi în  alte surse, puţine, de altfel şi nepreluate de presă, deşi sunt de o gravitate excepţională: „În cadrul unei discuţii cu câteva colege din Parlament, Iorgovan spunea că a câştigat, măcar episodic, o bătălie grea, scrie Civic Media. Era bucuros de victoria sa în faţa cancerului, dar, în acelaşi timp, era convins că nu boala îl răpune treptat, ci complotul criminal. „Mă bucur că înving nu boala, ci răul pe care mi l-au făcut alţii” – a mărturisit Iorgovan. Întrebat de colege ce vrea să spună, de fapt, prin aceste cuvinte, senatorul a explicat că e conştient de faptul că o astfel de boală este fatală. În cele din urmă, senatorul a pus punctul pe „i”: „Păi nu vi se pare ciudat că toţi care am fost la revoluţie avem acum probleme? Cu toţi se întâmplă ceva rău. M-au iradiat!”

Iorgovan a mai făcut astfel de afirmaţii şi la un talk-show difuzat de B1 TV: „Boala mea, după toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, cândva, mi s-a pus o bucăţică de uraniu, nu mai mult, am întrebat şi eu cât trebuie… atât, o bucată de uraniu, pe care ţi-o pot ataşa pe un scaun când te duci la o conferinţă„.

Declaratiile sale antimasonice ce i-au adus sfarsitul! Iorgovan inainte de moarte: “Am fost iradiat!”:

Ca si Radu Timofte, cel care a fost director al SRI, antimason si el, care a murit de leucemie (o boala indusa), la fel a patit si Antonie Iorgovan, care a murit de cancer, nu inainte de a spune „am fost iradiat”.

Declaratia sa inainte de moarte:

“Am fost iradiat!”

Tumoarea maligna la pancreas a lui Antonie Iorgovan, diagnosticata acum un an, s-a extins, medicii afirmind ca, in acest moment, cancerul s-a generalizat. Cu doar citeva luni in urma, Iorgovan se bucura ca a reusit sa invinga intrucatva boala. Se zvoneste ca senatorul ar fi marturisit, in cadrul unei discutii cu citeva colege din Parlament, ca a cistigat, macar episodic, o batalie grea. Era bucuros de victoria sa in fata cancerului, dar, in acelasi timp, era convins ca nu boala il rapune treptat, ci complotul criminal. “Ma bucur ca inving nu boala, ci raul pe care mi l-au facut altii” – ar fi marturisit Iorgovan.

Intrebat de colege ce vrea sa spuna, de fapt, prin aceste cuvinte, senatorul a explicat ca e constient de faptul ca o astfel de boala este fatala. In cele din urma, senatorul ar fi pus punctul pe “i”: “Pai nu vi se pare ciudat ca toti care am fost la revolutie avem acum probleme? Cu toti se intimpla ceva rau. M-au iradiat!”

Iorgovan a spus, in cadrul unui talk-show la B1TV, ca medicii care l-au tratat l-au informat ca boala sa a fost provocata de iradiere. “Boala mea, dupa toate calculele doctorilor, a plecat de la o iradiere… Deci, candva, mi s-a pus o bucatica de uraniu, nu mai mult, am intrebat si eu cit trebuie… atat, o bucata de uraniu, pe care ti-o pot atasa pe un scaun cind te duci la o conferinta”.(Surse: VIP, B1TV) 31/01/2007″

Kennedy a fost ucis într-un templu exterior al soarelui de către iniţiaţii Frăţiei, din rândul cărora au făcut parte de-a lungul timpului cavalerii templieri, cavalerii de Malta, Ordinul Sfântului Ioan al Ierusalimului, rozicrucienii şi francmasonii. După cum scrie James Shleby Downard:

„Masoneria nu crede în simpla ucidere a oamenilor, iar prin asasinarea lui JFK şi-a asumat riscuri incredibile pentru a face ca acest act odios să corespundă vechiului ritual al fertilităţii numit Uciderea Regelui”.

Kennedy a fost împuşcat la amiază, când soarele era „la apogeu” pe cer. În antichitate se considera că atunci când soarele se află „la apogeu”, el face munca tatălui său în templu (un simbolism folosit şi în legenda lui Iisus).

Kennedy a fost împuşcat în spate, în gât şi în cap. Exact aceleaşi răni le-a suferit miticul Hiram Abiff din legenda francmasonă. Bill Cooper, un fost agent al serviciilor secrete ale marinei militare a Statelor Unite, crede că eroul francmason legendar Hiram Abiff a avut un corespondent real în persoana lui Jacques de Molay, marele maestru al cavalerilor templieri  în perioada în care aceştia au fost măcelăriţi în Franţa, în anul 1307. De Molay a fost ars pe rug pe Ile de la Cite, la baza Catedralei Notre Dame, construită chiar de templieri pe un fost loc de adorare a zeiţei Diana.

În ritualurile magice sunt folosite sunete, culori, cuvinte şi incantaţii care atrag câmpul energetic dorit. Îndeosebi sunetul este deosebit de important, motiv pentru care vechii fenicieni erau mai preocupaţi de felul în care sunau cuvintele lor decât de felul în care erau scrise ele. Mantra-ele, repetarea constantă a aceluiaşi sunet sau a aceleiaşi fraze, fac parte din acelaşi proces magic. La fel ca în cazul oricărei cunoaşteri, toate acestea pot fi folosite pentru a face bine sau pentru a face rău.

Antrenamentul războinicilor japonezi (samuraii) includea arta producerii sunetului de luptă „Kiai”. Dacă este rostit aşa cum trebuie, acest sunet poate produce reducerea presiunii sanguine şi paralizia parţială a celui care îl ascultă. Altfel spus, avem de-a face cu un sunet „care îţi îngheaţă sângele în vine”. Sunetele pe frecvenţe reduse de 3-5 cicluri pe secundă pot ucide un om.

Mai multe despre asasinarea lui Kennedy cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/aflati-desfasurarea-asasinarii-presedintelui-american-john-fitzgerald-kennedy.

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa “Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

Albert Pike, satanist mason
american, liderfondator KKK,
scriitor ocultist a cărui memorie
este păstrată cu pioşenie în SUA,
prin monumente, studii numeroase
şi statui, spre exemplu cea
amplasată în Capitala Washington.

Unul dintre numeroasele monumente dedicate lui A. Pike, amplasat lângă ministerul suanez al justiţiei in Washington DC

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[2]

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul (Figura 29). Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat.8 Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie in cartea sa “Inselaciunea Mortala” (The Deadly Deception):

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[3]

Masoneria in Romania este ilegala conform articolului 40 din Constitutia Romaniei: “Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise.”

Masoneria e o organizatie secreta oricum. In Romania, un venerabil mason de grad 33, Olimpian Ungherea, in cadrul documentarului realizat de TVR “Teoria Conspiratiei – Masoneria in Romania”, sustinea ca: “masoneria este mereu prigonita de oameni si ca nu ar trebui sa fie asa”, desi el a repetat ca masoneria nu ar mai fi secreta ci doar discreta.

Pai cuvantul secret denota ceva compact, de la punctul A pana la B, pe cand cuvantul discret, este ca o imensa ceata in care intra multe secrete decat pot intra in insusi cuvantul “secret”.

https://i2.wp.com/3.bp.blogspot.com/_ZJhb24JZcBk/TDIpMjvopUI/AAAAAAAAABo/FmvIJ5P0Tsk/s1600/mason.jpg?resize=446%2C599

Daca in alte articole, am aratat pe larg cu masoneria are la baza acel cult teribil de satanist al sarpelui, prin care din masonerie nu mai iesi decat cu picioarele inainte, acum doresc sa arat ca ea este ilegala conform Constitutiei. Daca Constitutia Romaniei a fost facuta chiar de masoni, desi la baza ei au fost masoni, ideea este ca au fost idioti cand au facut-o caci tocmai au pus un articol care le-ar cam incurca organizatia, daca oamenii ar sti sa foloseasca acest articol impotriva acestei organizatii.

Articolul 40 din Constitutia Romaniei, alineatul 4, spune exact asa:

“Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise.”[4]

Francmasonii sau cultul sarpelui

Francmasoneria este cea mai mare societate secretă din lume şi paravan pentru cultul şarpelui, deşi cei mai mulţi membri ai ei nu cunosc acest fapt. Eroul francmasoneriei este un anume Hiram Abif, despre care tradiţia francmasonică spune că era „Mare Maestru şi Arhitect al Templului lui Solomon”, care a fost omorât pentru că a refuzat să dezvăluie secretele masonice. Un personaj pe nume Jim Shaw chiar dezvaluie secretele masonice http://www.fara-secrete.ro/jim-shaw-fost-mason-de-grad-33-dezvaluie-cum-masoneria-isi-ascunde-intentiile-malefice-prin-fapte-bune

Povestea are multe asemănări cu legenda morţii lui Osiris din Egipt. Hiram I, regele Tirului între 969 şi 936 î.Ch., nu este totuşi aceeaşi persoană cu Hiram Abif, deşi acesta apare şi el în povestea Templului lui Solomon (templu care nu a existat in realitate, fiind doar o relatare simbolica – http://www.fara-secrete.ro/templul-lui-solomon-solomon-david-nu-au-existat-niciodata-deoarece-nu-exista-nici-o-dovada-istorica-care-sa-ateste-existenta.

Despre Hiram Abif se mai  spune că provine din Tir (veche fortăreaţă a  Cavalerilor Templieri), iar Ty este un nume pentru Balder. Hiram Abif este „Fiul Văduvei” din masonerie, unde mai este cunoscut şi ca „Arhitectul din Tir”. Codul „văduvă” o poate reprezenta pe El, zeiţa Dragonului, iar fiul poate fi la fel de bine Balder. Unul din titlurile pentru Balder era „fiul nelegitim al unei văduve”. Când sunt la ananghie, francmasonii ştiu că fraza-cod pentru a cere ajutor este: „Nu-l ajută nimeni pe fiul văduvei?”

Unul din triburile pe care Edda (mai multe puteti citii aici http://www.fara-secrete.ro/lupta-dintre-reptilienii-anunnaki-si-atlanti-descrisa-intr-o-carte-veche-edda) le menţionează că au luptat pentru cultul şarpelui se numea Hrym, care a devenit mai târziu tribul germanic Hermin-ones. Istoricul roman Tacitus spunea că aceştia se trăgeau de la Hermin, pe care Waddell îi leagă de descendenţii Wodan. Adorarea reptilienilor şi a reginelor-dragon şi punerea lor în poziţii de putere este cel mai important secret, păstrat în toate societăţile oculte.

Cultul sarpelui sau SATANISMUL

în prezent sataniştii încă mai folosesc zeităţile, simbolurile şi ritualurile utilizate de antici, deoarece ele reprezintă acelaşi mod de control şi descendenţă. In Statele Unite există Templul lui Set, o ramură a infamei Biserici Sataniste a lui Anton LaVey. Aceasta a fost formată în 1975 de către Michael Aquino, unul dintre exponenţii notorii ai reţelei de control mental a Iluminaţilor, după cum am detaliat în celelalte cărţi ale mele. Imaginile lui Set şi simbolismul Set-Lup datează de pe la 3200 î.Ch., perioada luptelor dintre nordici şi cultul şarpelui consemnate în Etida britanica (privesti figura).

Pagina web a Templului lui Set menţionează:

„Marea Piramidă de la Gizeh este unul dintre primele monumente legate de viaţa setiană de din-colo, ca şi de una solară. Marea Piramidă are un canal special de aerisire din camera regală ce dă spre steaua Alpha Draconis, care este steaua lui Set din Constelaţia Coapsei („Carul Mare” de astăzi).”[5]

Alpha Draconis reprezintă originea „regalităţii” reptilienilor „Draco”. Egiptenii o numeau Thurban, cuvânt arab pentru dragon, iar constructorii piramidei au aliniat această structură cu Thurban/Alpha Draconis, care era steaua polară în jurul anului 3000 î.Ch. Tribul hyksos, care au invadat şi domnit în Egipt între 1785-1580 î.Ch., erau adoratori ai lui Set, pe care îl reprezentau având cap de măgar, şi au ridicat capitala la Avaris, pe un vechi loc de adorare a lui Set. In cele din urmă, o parte a preoţilor din Tanis au devenit linia regală a faraonilor, precum Seti („Omul lui Set”) şi Setnakt („Set este Puternic”). Acesta a fost cultul şarpelui.

Mai multe puteti citi aici:

1. www.fara-secrete.ro/masoneria-cultul-reptilienilor-anunnaki

2. http://www.fara-secrete.ro/jim-shaw-fost-mason-de-grad-33-dezvaluie-cum-masoneria-isi-ascunde-intentiile-malefice-prin-fapte-bune

3. http://www.fara-secrete.ro/ordinul-cavalerilor-templieri-creat-pentru-a-i-proteja-de-descendentii-reptilieni-din-cadrul-familiilor-regale

4. http://www.fara-secrete.ro/crearea-francmasoneriei-in-secolele-xvi-xvii-limbajul-secret-de-comunicare-al-reptilienilor-si-planul-de-control-al-planetei

SURSE

1. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-16398442-b1tv-usl-vrea-comasarea-alegerilor-europarlamentare-referendumul-pentru-revizuirea-constitutiei.htm

2. Albert Pike in cartea sa „Morala si Dogma” pag. 889

3. Jim Shaw scrie in cartea sa “Inselaciunea Mortala” (The Deadly Deception)

4. Articolul 40 din Constitutia Romaniei, alineatul 4

5. Pagina gruparii sataniste „Templul lui Seth”

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Statul Paralel în acțiune: Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să o susțină pe Laura Codruța Kovesi! Globaliștii SUA-UE-Soros o susțin pe Laura Codruța Kovesi!
"Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul sau, nu va fi niciodată învins"
Sorosistul Cristian Pârvulescu: "De ce Ministerul Culturii se numește acum Ministerul Culturii şi al Identității Naționale? Ce legătură are asta cu un Partid de Stânga? Întreaga campanie Anti-Soros e un atentat la Siguranța Națională a României"
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
Judecator: "Legea Big Brother are implicatii grave pentru libertatea cetatenilor, iar Parlamentul, Guvernul si Presedintia ne vor putea accesa datele personale!"
Profețiile lui Sundar Singh despre România: "Eu știu prin viziune divină că România are o mare misiune Dumnezeiască de redresare spirituală planetară"
SUA cer Parlamentului României să respingă legile Justiției care slăbesc statul de drept! SUA au creat Statul Paralel din România! SUA au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Operațiuni "Steag Fals": Colectiv și Bamboo
Decizia privind schimbarea denumirii străzii Radu Gyr din Cluj-Napoca, RETRASĂ de către primarul Boc, în urma intervenției masive a societății civile în favoarea poetului: "E nevoie de dezbateri și discuții suplimentare"
George Soros, nu uita, România nu-i a ta!
Trădarea României: Politicienii români au modificat legea offshore și resursele uriașe din Marea Neagră vor fi cedate "investitorilor străini"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...