Guvernul Masonic al Romaniei implementeaza sistemul Big Brother in Romania! Evident totul pentru "siguranta" cetatenilor! Romanii vor ajunge sa fie supravegheati oriunde incalcanduli-se dreptul la intimitate!

by Face ce face Guvernul Masonic al Romaniei si ne da, noua conspirationistilor, teme de scris, cum este si cea din acest articol. Dupa ce au bagat pe UDMR la guvernare in martie 2014, fara sa consulte macar oamenii, dupa ce au vrut sa vanda Rosia Montana, dupa ce au […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Face ce face Guvernul Masonic al Romaniei si ne da, noua conspirationistilor, teme de scris, cum este si cea din acest articol. Dupa ce au bagat pe UDMR la guvernare in martie 2014, fara sa consulte macar oamenii, dupa ce au vrut sa vanda Rosia Montana, dupa ce au adus in tara pe nemernicii de la Chevron pentru a exploata gaze de sist, dupa ce au vrut si inca vor sa modifice Constitutia antimasonului Antonie Iorgovan, dupa ce au incercat sa dea ungurilor subtil “tinutul secuiesc” incercand regionalizarea si nu le-au mers, inca, acum vedem acestia vin cu o alta netrebnicie, dar crunta, perfida si perversa in acest caz.

camere supraveghere trafic

Guvernul Masonic al Romaniei doreste ca de la 1 Aprilie 2014 sa se schimbe buletinele romanilor in buletine biometrice. Se tine oare cont de dorinta romanilor, caci multi nu vor dorii asa ceva? Vom vedea daca se vor tine cont…
Acum vedem ca, dupa ce s-au plimbat prin UE si SUA, incep sa imprumute de la ei sisteme monitorizare in masa. America, nu mai este niciun dubiu ca este pur si simplu bolnava in a-si spiona cetatenii, ca doar Edward Snowden a facut aceste dezvaluiri in presa, iar cel care i-a oferit azil politic, a fost foarte detestatul Vladimir Putin, caci americanii vroiau sa-l condamne fie la moarte, fie la puscarie pe viata sau oricum o detentie foarte indelungata cum i-au dat lui Bradley Maning, cel care a expus crimele de razboi din Irak.


Hai sa va citez stirea oficiala:

Romania ar putea fi supravegheata de un sistem de monitorizare adus din China, sistem care va contine si un program de recunoastere faciala, asa cum vedem prin filme.

Vice-premierul Liviu Dragnea se afla in China, unde a discutat cu giganti in domeniu despre implementarea unui proiect-pilot intr-un oras din Romania.

Se pune insa intrebarea daca acest sistem nu incalca dreptul la intimitate al cetatenilor filmati pe strada cu camere inteligente.

 

Daca fotografia unei persoane a fost deja introdusa in baza de date, este o chestiune de minute pana cand dispecerul unui asemenea sistem de recunoastere faciala poate sa o depisteze in trafic prin intermediul camerelor de supraveghere, folosind bineinteles tehnologia de ultima ora.

Harta Big Brother a Capitalei. Unde sunt plasate cele 1.000 de camere de supraveghere din Bucuresti

Sistemul poate recunoaste fetele trecatorilor si poate accesa baza de date cu criminali cunoscuti. Poate preveni astfel o crima inainte sa se intample.

Inca din 2013, chinezii ii prezentau premierului roman, aflat in vizita oficiala in China, sistemul de supraveghere, iar Victor Ponta se arata interesat.

“As vrea sa implementez un asemenea sistem in Romania, dar mai inainte trebuie sa intreb presa daca e de acord si sa ii conving ca Guvernul va supraveghea totul”, spunea Ponta, in 2013.

Acum vicepremierul Liviu Dragnea se afla in China si a discutat despre instalarea acestui sistem cu cele doua mari companii de telecomunicatii chineze.

“Am propus sa identifice un oras unde sa dezvolte un proiect-pilot pentru un sistem de supraveghere pentru siguranta cetateanului”, a spus Dragnea.

Ce nu stie vicepremierul este ca ZTE e pe cale sa instaleze un astfel de sistem intr-un oras din sudul Romaniei, proiect tinut deocamdata secret.

“42 de camere sunt aduse pentru acel oras – camere de luat vederi, exista un software cu sistem de recunoastere achipului si un centru de virtualizare a imaginii si un centru de stocare si un dispecerat de interventie care notifica politia locala sau alte unitati”, a spus Lorian Vintila, directorul ZTE Romania.

Pretul unei astfel de camere de supraveghere ajunge la 500 de euro.

Acum, atat ZTE, cat si Huawei, vor instala sisteme de supraveghere intr-un alt oras din Romania, pe care il vor stabili dupa discutii si cu premierul.

“Ne referim la un pilot de monitorizare video si supraveghere. Softul care sa poata faca monitorizarea poate sa aiba aplicatie de tip plate recognition, sa ai identificarea numerelor de inmatriculare a automobilelor, daca se intampla infractiuni sau trebuie aplicate amenzi. Pot sa aiba diverse softuri care sa faca recunoastere de permietru, inclusiv de face recognition”, a spus Vlad Doicaru, directorul Huawei Romania.

Monitorizarea traficului face parte dintr-un memorandum mai amplu semnat de guvern cu Huawei in noiembrie, care mai prevede realizarea unei infrastructuri nationale de informatii si comunicatii. Documentul a fost criticat de presedinte.

“Securitatea nationala nu se da pe mana unor firme IT straine, indiferent cat de prieteni am fi cu o tara sau cu alta”, a spus Basescu.

Huawei spune ca a instalat deja un sistem de monitorizare a traficului in Chisinau, in timp ce ZTE a montat 20.000 de camere de supraveghere pentru primaria din Marsilia, dar si sisteme similare in Londra sau Moscova.”[1]

 

“As vrea sa implementez un asemenea sistem in Romania, dar mai inainte trebuie sa intreb presa daca e de acord si sa ii conving ca Guvernul va supraveghea totul”, spunea Ponta, in 2013. Asta e o afirmatie cu adevarat socanta. Daca ei initial au vorbit de “supravegherea traficului” vedem ca acestia spun ca “vor supraveghea totul”, iar totul inseamna dincolo de orice fel de trafic de masini, adica intrand cu bocancii de neocomunisti in vietile oamenilor. Sub acelasi pretext al “sigurantei” functioneaza si implantarea de microcipuri careia ii face propaganda ticalosul Obama, program numit “Obamacare”.


Cel mai interesant este faptul ca softul are la baza sistem de “recunoastere a fetei”, iar daca facem o paralala cu proiectul dezvoltat de facebook care este identic cu cel de “recunoastere a fetei”, vedem ca acestia vor folosi ca si zona-tampon, chiar site-ul de socializare facebook pentru a identifica o anume figura. Dar ce te faci daca softul da o eroare si e acuzata o persoana nevinovata? Evident ca la aceste lucruri nu se mai gandesc acesti ticalosi, care in dorinta lor de control absolut, vor sa aiba absolut totul. Asta inseamna UE, asta inseamna NATO, asta inseamna ONU, asta inseamna America.

SURSE

1. http://stirileprotv.ro/stiri/social/romanii-ar-putea-fi-urmariti-pe-strada-de-camere-video-chinezesti-ce-presupune-proiectul-la-care-lucreaza-guvernul.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tinerii Frumoși și Liberi din România vor o Noua Ordine Mondială! Globaliștii SUA-UE-Soros - protest în România împotriva naționalismului, se cere guvern unic european (Noua Ordine Mondială)!
"Vrem spitale, nu catedrale" - o propagandă neomarxistă creată de către ONG-urile lui George Soros
S-a și găsit legătura violențelor din SUA dintre albi și negri cu legionarii din România și cu Părintele Justin Pârvu
Naționalismul - o ideologie necesară în Europa
CSAT vrea ca Romania sa fie implicata in razboiul din Ucraina ! Basescu, Ponta si alti FSN-isti sclavi ai NATO, de acord cu implicarea Romaniei in Ucraina !
Britanicii îl ameninţă cu extrădarea din România pe tatăl căruia i-au luat copii şi i-au dat unui cuplu gay
George Soros și Noua Securitate instigă la război româno-român
Daniel Gheorghe, despre implementarea cărții electronice de identitate: "E inadmisibil ca România să deschidă inutil astfel de portițe care atentează la libertatea personală și care în viitor pot avea drept rezultat inrobirea omului"
H.R. Patapievici: "Corectitudinea politică, o teroare morală. Suntem ca într-un coșmar de revenire a stalinismului"
DNA Big Brother: DNA cumpără tehnică de interceptare a comunicațiilor și pentru decodarea telefoanelor mobile. Achiziția depășește două milioane de lei
SRI și DNA - alianța diabolică împotriva României condusă de către Globaliștii SUA-UE-Soros
Alianţa Familiilor din România despre parada LGBT de la Bucureşti
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro