Guvernul Masonic al Romaniei interzice comercializarea sarii neiodate ! Toti trebuie sa fiti iodati cu ferocianura de potasiu !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aveti interzis la mancat sanatos. Traiasca Codex Alimentarius si Monsanto, ca ale lor modificari genetice ne sint “benefice”. Asta e motto-ul sublim pe care il sprijina acest guvern de ticalosi masoni, urmasi ai puscariasului Nastase, “tatal” acestei legi mizere, precum iodul artificial din care e compusa aceasta sare.

Hai sa citim stirea enervanta de pe dcnews.ro:


“Un comerciant din Bistriţa care vindea sare neiodată a fost amendat cu 5.000 de lei, luni, de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bistriţa-Năsăud, întreaga cantitate de sare găsită în magazine fiind confiscată.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de CJPC Bistriţa-Năsăud, comerciantul era din mediul rural, iar în magazinul acestuia era expusă la vânzare sare neiodată importată din Ungaria, ambalată în saci de plastic, din care sarea era vândută la pungi de două kilograme, contrar prevederilor legale.

“Pentru această abatere, s-a dispus oprirea definitivă de la comercializare a cantităţii găsită în magazin şi s-a aplicat o amendă de 5.000 lei. Pe teritoriul României este interzisă comercializarea cu amănuntul a sării neiodate, atât pentru uzul personal, cât şi pentru utilizarea în alimentaţia publică şi colectivă”, se arată în comunicat.

Prin derogare de la prevederile legale este permisă comercializarea sării neiodate numai prin reţeaua de magazine Plafar, magazine naturiste şi farmacii, în segmentul produselor care nu necesită reţete pentru achiziţionare, ambalată în cantităţi ce nu depăşesc 0,5 kilograme.

Operatorii economici care comercializează sare neiodată în magazine nespecializate riscă amenzi cuprinse între 5.000 lei şi 10.000 de lei.”[1]

Sarea iodata, pentru ca orice om sa inteleaga, nu contine iod natural, ci unul artificial, avand la baza iodura de potasiu, care prin fierbere se transforma in ferocianura, iar cianura este extrem de toxica pentru organism si pentru mediu, nu degeaba au iesit in strada oamenii pentru a opri proiectul de exploatare cu cianura la Rosia Montana, dar putini stiu ca cianura o pun zilnic in hrana lor, fara sa-si dea seama.

Guvernul lui Boc a fost cel care in 2010, a fost de acord cu utilizarea in Romania, la nivel mondial a Initiumului, un fungicid extrem de toxic pentru agricultura “bogata” si “sanatoasa”, iar apoi oamenii se vaita ba de cancer, ba de infertilitate si se mira “de la ce o fi ?”. Uitati care este adevarata cauza !


Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/sarea-iodata-un-aliment-deosebit-de-periculos-pentru-sanatatea-oamenilor-care-provoaca-cancer.

P.S. O sa vina lege prin care sa se interzica folosirea pastei de dinti fara fluor !

SURSE

1. http://www.dcnews.ro/comerciant-amendat-cu-5-000-de-lei-pentru-ca-vindea-sare-neiodata_173955.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Protestatarii #rezist, gesturi provocatoare de Ziua Națională: România moare în Piața Victoriei și huiduieli la Arcul de Triumf
Iluzii în care cred românii și care blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României
Dan Diaconu: “Programul neomarxiștilor USR-PLUS spus chiar de ei”
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
BNR, băncile și multinaționalele, alianță împotriva României: s-au înțeles să crească euro și ROBOR-ul
Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Parlamentul a respins proiectul de lege al #rezistenților de la USR privind cenzurarea mesajelor antivaccinare
Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!
Guvernul Masonic al Romaniei reincepe manipularea oamenilor despre "existenta" gripei porcine AH1N1! In America s-a reinceput manipularea cu aceasta gripa inexistenta, doar pentru a avea pretext de a vaccina oameni! Planul de reducere al populatiei planetei intocmit si confirmat de Bil Gates!
La data de 24 ianuarie 2016, de Ziua Unirii Principatelor Române, Președintele României, Klaus Iohannis, a recunoscut că este sluga americanilor
Revoluția Neomarxiștilor și Noua Ordine Mondială
Publicația globalistă, HotNews.ro, deranjată de apelul la identitate, suveranitate și unitate națională făcut de Academia Română
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Documente clasificate făcute publice – programul execuțiilor cu drone ale SUA

Argedava, cetatea uriaşilor

HAARP distruge planeta – Agenda de asasinare globală

Forțele speciale ale NATO se instalează în România

Neisprăvirea Gauleiterului Klemm contra „Doctrinei iubirii de patrie”

Închide