Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!

by Politrucii romani, atat de pro SUA, atat de pro UE, nu fac altceva decat sa incerce, sa bage Romania in razboi, pentru ca nimic pe lumea asta nu e mai profitabil pentru bancherii evrei internationali decat RAZBOIUL. De ce ? Distrugi o tara, provocand un razboi prin alimentarea ambelor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Politrucii romani, atat de pro SUA, atat de pro UE, nu fac altceva decat sa incerce, sa bage Romania in razboi, pentru ca nimic pe lumea asta nu e mai profitabil pentru bancherii evrei internationali decat RAZBOIUL. De ce ? Distrugi o tara, provocand un razboi prin alimentarea ambelor tabere, iar tara pe care ai distrus-o, pentru a o apara, o vei imprumuta la FMI si Banca Mondiala, astfel incat aceasta devine o tara bananiera, asa cum s-a intamplat in Romania.

In Ucraina, lovitura de stat, pusa la cale de SUA, UE, a devenit si mai evidenta, cand FMI a inceput sa imprumute Ucraina, afland ulterior ca gazele din Ucraina se vor scumpi cu 50% si cerealele cu 20%. Toata aceasta problema in Ucraina a inceput inca din luna noiembrie 2013, cand presedintele de atunci, Ianukovici, a refuzat sa semneze vreun acord de asociere cu UE, sustinand ca: “Ce vreti de la UE ? Homosexuali ? Lesbiene ? Asta vreti ?”, iar dupa refuzarea de a adera la UE, a inceput calvarul, exact cum actioneaza asasinii economici, dupa cum a dezvaluit si fostul asasin economic, John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”[1].


De pe site-ul dcnews.ro aflam ca acesti nenorociti de politicieni (toti cei care ne conduc), sint in stare sa ne arunce, pe noi tinerii, intr-un razboi al corporatiilor, pentru niste corporatii, sub pretextul “apararii patriei”:

S-a aprobat modelul certificatului medical care trebuie prezentat de tinerii recrutati obligatoriu in caz de razboi

“În Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Ordinului publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE și STS și aprobă modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmează să fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare.

Legea nr. 446/2006, privind pregătirea populației pentru apărare, prevede la art. 3, alineatul (5):

– la declararea mobilizării și a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, ce îndeplinesc criteriile pentru a face serviciul militar.

Noul model al certificatului precizează că tinerii vor trebui să-și facă analize, pentru a se verifica dacă au heptatita B sau C.

Acest ordin este semnat de către: ministrul Apărării Naționale – Mircea Dușa, ministrul Justiției – Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informații – George Maior, directorul Serviciului de Protecție și Pază – Lucian Pahonțu, ministrul Afacerilor Interne – Radu Stroe, ministrul Sănătății – Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informații Externe – Teodor Meleșcanu, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale – Marcel Opriș.

Mișcarea autorităților române vine în contextul situației tensionate din Ucraina.”[2]

Potrivit legii 395/2005, armata nu mai este obligatorie, doar pe timp de pace. Dar cum au tupeu ticalos, in a incerca sa arunce in razboi tinerii, dar si rezervistii dupa cum cerea derbedeul de Basescu.


Ce face NATO ?

Pentru acesti naivi, care se bat cu pumnul in piept zicand “NATO va apara orice tara membra a aliantei”, vedem clar ca totul este o minciuna ipocrita, dat fiind faptul ca armata romana, in acest caz, va face apel la tineri, incercand sa-i oblige, in caz de razboi. Atunci ce mai cauta Romania in NATO ? Va spun eu: subjugarea Romaniei si transformarea ei in carne de tun pentru interesele NATO in diverse zone de pe Glob, cum ar fi Irak, Afganista, acum si Ucraina.

Armata ca si institutie reprezinta un nucleu urias de control al mintii, control al simturilor, al emotiilor si al gandirii, dictata de niste maniaci, care se cred invicibili si zei.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/controlul-mental-la-care-sunt-supusi-oamenii-in-armata-politie-si-servicii-secrete.

Mai multe despre crimele organizatiei teroriste NATO, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

SURSE

1. John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”

2. http://www.dcnews.ro/pregatiri-de-razboi-recrutarea-obligatorie_442462.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mesajul Președintelui României la ONU. Foarte atent la nevoile migranților, Klaus Iohannis a vorbit despre paradigma „fricilor identitare” și a „paradigmei noi vs ei, care nu trebuie lăsată fără răspuns”. NIMIC despre românii din Ucraina. Klaus Iohannis susține Agenda 2030 care este Noua Ordine Mondială!
Academicianul Dinu C. Giurescu: "Nu mai suntem stăpâni pe resursele noastre și pe țară"
Biografia lui Mihail Roller, principalul falsificator al istoriei româneşti. Cum a sfârşit infamul lider bolşevic al Secţiei Propagandă şi Agitaţie
Dezvăluirile unui ofițer de contrainformații: Acesta a făcut dezvăluiri referitoare la implicarea armatei în alegerile din anul 2009, susţinând că la acel moment a fost creat un „comitet special” pentru realegerea lui Traian Băsescu
Departamentul de Stat e îngrijorat dar nu știe pentru ce anume. Întrebat de Sorina Matei care sunt părțile din lege care afectează "independența justiției" Departamentul de Stat refuză să răspundă și cere să-l întrebăm pe Klemm. Dar Klemm zice că nu e el
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei
Rusia pe cale sa opreasca furnizarea de gaz catre Europa! Motivul pentru care politicienii ticalosi defaimau Rusia a fost tocmai pentru a-l face pe Putin sa opreasca gazele! Tot aceeasi politicieni sustin alternativa "gazele de sist"! Totul a fost un plan hegelian, marsav, de la bun inceput!
Desant austriac la Bucureşti după prăbuşirile suferite de Erste, OMV Petrom şi Raiffesen: Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, se întâlneşte cu Premierul României, Viorica Dăncilă, în încercarea de a opri taxarea băncilor și multinaționalelor
George Friedman, fondator Stratfor: "Scutul de la Deveselu e doar simbolic, nu poate face față unui atac al Rusiei!"
UE ar putea interveni BRUTAL peste suveranitatea națională. Curtea de Justiție va decide asupra căsătoriei între persoane de același sex într-un caz de referință din România
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Guvernul Masonic al Romaniei interzice comercializarea sarii neiodate ! Toti trebuie sa fiti iodati cu ferocianura de potasiu !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro