Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Politrucii romani, atat de pro SUA, atat de pro UE, nu fac altceva decat sa incerce, sa bage Romania in razboi, pentru ca nimic pe lumea asta nu e mai profitabil pentru bancherii evrei internationali decat RAZBOIUL. De ce ? Distrugi o tara, provocand un razboi prin alimentarea ambelor tabere, iar tara pe care ai distrus-o, pentru a o apara, o vei imprumuta la FMI si Banca Mondiala, astfel incat aceasta devine o tara bananiera, asa cum s-a intamplat in Romania.

In Ucraina, lovitura de stat, pusa la cale de SUA, UE, a devenit si mai evidenta, cand FMI a inceput sa imprumute Ucraina, afland ulterior ca gazele din Ucraina se vor scumpi cu 50% si cerealele cu 20%. Toata aceasta problema in Ucraina a inceput inca din luna noiembrie 2013, cand presedintele de atunci, Ianukovici, a refuzat sa semneze vreun acord de asociere cu UE, sustinand ca: “Ce vreti de la UE ? Homosexuali ? Lesbiene ? Asta vreti ?”, iar dupa refuzarea de a adera la UE, a inceput calvarul, exact cum actioneaza asasinii economici, dupa cum a dezvaluit si fostul asasin economic, John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”[1].


De pe site-ul dcnews.ro aflam ca acesti nenorociti de politicieni (toti cei care ne conduc), sint in stare sa ne arunce, pe noi tinerii, intr-un razboi al corporatiilor, pentru niste corporatii, sub pretextul “apararii patriei”:

S-a aprobat modelul certificatului medical care trebuie prezentat de tinerii recrutati obligatoriu in caz de razboi

“În Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Ordinului publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE și STS și aprobă modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmează să fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare.

Legea nr. 446/2006, privind pregătirea populației pentru apărare, prevede la art. 3, alineatul (5):

– la declararea mobilizării și a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, ce îndeplinesc criteriile pentru a face serviciul militar.

Noul model al certificatului precizează că tinerii vor trebui să-și facă analize, pentru a se verifica dacă au heptatita B sau C.

Acest ordin este semnat de către: ministrul Apărării Naționale – Mircea Dușa, ministrul Justiției – Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informații – George Maior, directorul Serviciului de Protecție și Pază – Lucian Pahonțu, ministrul Afacerilor Interne – Radu Stroe, ministrul Sănătății – Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informații Externe – Teodor Meleșcanu, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale – Marcel Opriș.

Mișcarea autorităților române vine în contextul situației tensionate din Ucraina.”[2]

Potrivit legii 395/2005, armata nu mai este obligatorie, doar pe timp de pace. Dar cum au tupeu ticalos, in a incerca sa arunce in razboi tinerii, dar si rezervistii dupa cum cerea derbedeul de Basescu.


Ce face NATO ?

Pentru acesti naivi, care se bat cu pumnul in piept zicand “NATO va apara orice tara membra a aliantei”, vedem clar ca totul este o minciuna ipocrita, dat fiind faptul ca armata romana, in acest caz, va face apel la tineri, incercand sa-i oblige, in caz de razboi. Atunci ce mai cauta Romania in NATO ? Va spun eu: subjugarea Romaniei si transformarea ei in carne de tun pentru interesele NATO in diverse zone de pe Glob, cum ar fi Irak, Afganista, acum si Ucraina.

Armata ca si institutie reprezinta un nucleu urias de control al mintii, control al simturilor, al emotiilor si al gandirii, dictata de niste maniaci, care se cred invicibili si zei.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/controlul-mental-la-care-sunt-supusi-oamenii-in-armata-politie-si-servicii-secrete.

Mai multe despre crimele organizatiei teroriste NATO, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

SURSE

1. John Perkins in cartea sa “Confesiunile unui fost asasin economic”

2. http://www.dcnews.ro/pregatiri-de-razboi-recrutarea-obligatorie_442462.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

In caz de razboi militarii NATO pot folosi Romania ca si rampa de lansare a atacurilor! A intrebat vreun politician pe romani daca sint de acord sa fie in NATO ?! NU!
Portretul revoluționarului de profesie
Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Globaliștii SUA și UE sunt cei care manipulat autoritățile române să provoace Rusia
Kovesi și-a activat Propaganda după înregistrările scandaloase din DNA
Demisia, Laura Codruța Kovesi! Demisia, Augustin Lazăr! DNA-ul americanilor a încălcat Constituția României atunci când a anchetat Guvernul României!
Mâna lungă a Institutului Elie Wiesel, Mircea Vulcănescu și o rapidă reglare de conturi în SNSPA
Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: "acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!" Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!
Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!
O întrebare retorică: „Vrem spitale, nu rachete”?
Peste 4.600 imigranţi ilegali au solicitat acordarea unei forme de protecţie internaţională din partea statului român, de la începutul anului şi până în prezent, cei mai mulţi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan! România trebuie să spună nu primirii de imigranți!
Statul Paralel în acțiune: Planul de distrugere a firmelor românești de către SRI împreună cu ANAF, MAI, DNA și celelalte parchete pentru a face loc “investitorilor străini”, în baza unui protocol ilegal semnat în 2012
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...