Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!

Distribuie!

Politrucii romani, atat de pro SUA, atat de pro UE, nu fac altceva decat sa incerce, sa bage Romania in razboi, pentru ca nimic pe lumea asta nu e mai profitabil pentru bancherii evrei internationali decat RAZBOIUL. De ce ? Distrugi o tara, provocand un razboi prin alimentarea ambelor tabere, iar tara pe care ai distrus-o, pentru a o apara, o vei imprumuta la FMI si Banca Mondiala, astfel incat aceasta devine o tara bananiera, asa cum s-a intamplat in Romania.

In Ucraina, lovitura de stat, pusa la cale de SUA, UE, a devenit si mai evidenta, cand FMI a inceput sa imprumute Ucraina, afland ulterior ca gazele din Ucraina se vor scumpi cu 50% si cerealele cu 20%. Toata aceasta problema in Ucraina a inceput inca din luna noiembrie 2013, cand presedintele de atunci, Ianukovici, a refuzat sa semneze vreun acord de asociere cu UE, sustinand ca: „Ce vreti de la UE ? Homosexuali ? Lesbiene ? Asta vreti ?”, iar dupa refuzarea de a adera la UE, a inceput calvarul, exact cum actioneaza asasinii economici, dupa cum a dezvaluit si fostul asasin economic, John Perkins in cartea sa „Confesiunile unui fost asasin economic”[1].


De pe site-ul dcnews.ro aflam ca acesti nenorociti de politicieni (toti cei care ne conduc), sint in stare sa ne arunce, pe noi tinerii, intr-un razboi al corporatiilor, pentru niste corporatii, sub pretextul „apararii patriei”:

S-a aprobat modelul certificatului medical care trebuie prezentat de tinerii recrutati obligatoriu in caz de razboi

„În Monitorul Oficial a fost publicat modelul certificatului medical pe care toți tinerii sunt obligați să-l dețină la recrutare, în perioada stării de război. Conform prevederilor legale, în cazul mobilizării sau a războiului, sunt obligați să îndeplinească serviciul militar toți bărbații apți, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani.

Ordinului publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 312, din 28 aprilie 2014, a fost emis de MApN, MJ, SRI, SPP, MAE, MS, SIE și STS și aprobă modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie, ce urmează să fie prezentat de tineri la comisia locală de recrutare-încorporare.

Legea nr. 446/2006, privind pregătirea populației pentru apărare, prevede la art. 3, alineatul (5):

– la declararea mobilizării și a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen devine obligatorie pentru bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, ce îndeplinesc criteriile pentru a face serviciul militar.

Noul model al certificatului precizează că tinerii vor trebui să-și facă analize, pentru a se verifica dacă au heptatita B sau C.

Acest ordin este semnat de către: ministrul Apărării Naționale – Mircea Dușa, ministrul Justiției – Robert Marius Cazanciuc, directorul Serviciului Român de Informații – George Maior, directorul Serviciului de Protecție și Pază – Lucian Pahonțu, ministrul Afacerilor Interne – Radu Stroe, ministrul Sănătății – Nicolae Banicioiu, directorul Serviciului de Informații Externe – Teodor Meleșcanu, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale – Marcel Opriș.

Mișcarea autorităților române vine în contextul situației tensionate din Ucraina.”[2]

Potrivit legii 395/2005, armata nu mai este obligatorie, doar pe timp de pace. Dar cum au tupeu ticalos, in a incerca sa arunce in razboi tinerii, dar si rezervistii dupa cum cerea derbedeul de Basescu.


Ce face NATO ?

Pentru acesti naivi, care se bat cu pumnul in piept zicand „NATO va apara orice tara membra a aliantei”, vedem clar ca totul este o minciuna ipocrita, dat fiind faptul ca armata romana, in acest caz, va face apel la tineri, incercand sa-i oblige, in caz de razboi. Atunci ce mai cauta Romania in NATO ? Va spun eu: subjugarea Romaniei si transformarea ei in carne de tun pentru interesele NATO in diverse zone de pe Glob, cum ar fi Irak, Afganista, acum si Ucraina.

Armata ca si institutie reprezinta un nucleu urias de control al mintii, control al simturilor, al emotiilor si al gandirii, dictata de niste maniaci, care se cred invicibili si zei.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/controlul-mental-la-care-sunt-supusi-oamenii-in-armata-politie-si-servicii-secrete.

Mai multe despre crimele organizatiei teroriste NATO, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

SURSE

1. John Perkins in cartea sa „Confesiunile unui fost asasin economic”

2. http://www.dcnews.ro/pregatiri-de-razboi-recrutarea-obligatorie_442462.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

"Românii sunt o naţie inferioară" susţinea delegaţia maghiară la Paris
Bozgor, un vechi nume etnic adus de pe Volga. Originea ungurilor. Studiu
Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect
Coaliția pentru Familie: „Nu există nicio diferență între mijloacele și metodele ziarului «Adevărul» din 1990 și cele folosite astăzi”
Dacă nu ești de acord cu ocupația și politica americană, propaganda te etichetează ca fiind "rusofil" sau "plătit de ruși"
Lider maghiar, apel către Iohannis pe tema autonomiei maghiarilor: "România federală ar fi un stat mult mai eficient"
România a fost vândută la hectar! Oficial: 40% din terenurile agricole sunt în posesia străinilor!
Un deputat UDMR a depus un proiect de lege care stipulează autonomia județelor Covasna, Harghita și Mureș într-un „Ținut Secuiesc”. Noua regiune ar avea aproape 800.000 de locuitori și un președinte
Atacurile psihotronice la care sunt supusi romanii ! Antene asezate in marile orase ale Romaniei au rolul de a mentine o stare psiho-emotionala docila si de supunere a oamenilor !
Adevarul despre rapirea jurnalistilor romani in Irak: o mascarada a Serviciilor Secrete dezvaluita de jurnalistul Ovidiu Ohanesian ! Operatiunea Serviciilor Secrete a fost secretizata pentru 50 de ani de catre Basescu !
Portretul tefelistului român
Robert Turcescu a recunoscut ca este ofiter acoperit ! Majoritatea "jurnalistilor" din Romania au astfel de legaturi intunecate cu serviciile secrete ! Vadim Tudor inca o data a avut dreptate !

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...