Guvernul Masonic al Romaniei reincepe manipularea oamenilor despre "existenta" gripei porcine AH1N1! In America s-a reinceput manipularea cu aceasta gripa inexistenta, doar pentru a avea pretext de a vaccina oameni! Planul de reducere al populatiei planetei intocmit si confirmat de Bil Gates!

Distribuie!by Va era dor de manipularea agresiva care a avut loc in Romania cu privire la gripa porcina, gripa de tip A, H1N1? Daca nu va era dor, oricum ea “a venit” din nou in Romania, pentru ca, nu-i asa, companiile farmaceutice ale corporationistului Bil Gates, mai trebuie sa-si faca […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Va era dor de manipularea agresiva care a avut loc in Romania cu privire la gripa porcina, gripa de tip A, H1N1? Daca nu va era dor, oricum ea “a venit” din nou in Romania, pentru ca, nu-i asa, companiile farmaceutice ale corporationistului Bil Gates, mai trebuie sa-si faca “datoria” spre a vaccina (ucide lent) masele de oameni. Bil Gates, el, chiar el, a recunoscut ca este nevoie de o reducere a populatiei Planetei pentru ca “nu se mai poate asa”.

Va recomand aceasta carte scris de un doctor, care are notiuni de chimie. Majoritatea doctorilor nu au notiuni de chimie!

Iata in continuare, o stire scrisa pe site-ul medical, doctorulzilei.ro:


“Doi angajați ai Aeroportului Internaţional din Sibiu sunt suspecți de gripă porcină, în timp ce un alt coleg de-al lor în vârstă de 38 de ani, care lucra ca dispecer, a murit recent de pneumonie severă. Reprezentanții aeroportului se pregătesc să intre în orice clipă în carantină.

Cei doi tineri de 22 şi 26 de ani, care lucrează la Aeroportului din Sibiu la încărcat/descărcat bagaje au fost internați aseară în spitalul din oraș, cu simptome specifice unei viroze respiratorii, iar medicii îi suspectează că ar avea gripă porcină.

”Băiatul meu a fost răcit luna trecută şi a rămas cu o tuse, tuşeşte, mai ales dimineaţa, l-a văzut un medic specialist din TBC şi acum i-a chemat, şeful de tură i-a sunat, băiatul meu şi colegul lui sunt în concediu medical, i-a chemat în urgenţă. Şi colegul lui este răcit. Au sunat şefii de tură să vină în Urgenţă, de ce, nu ştiu, băiatul meu are filmul făcut de la TBC, nu are nimic la plămâni, are o sinuzită care trebuie tratată”, povestește Monica Prodea, mama unuia dintre tinerii internaţi. Specialiștii le-au recoltat probe biologice și i-au internat la secția de Boli Infecţioase.

DSP confirmă un caz de AH1N1

”S-au prezentat în Urgenţă doi pacienţi de 22 şi 26 de ani cu febră, cefalee, cu astenie şi faticabilitate, cu coriză, s-au recoltat probele biologice şi în prezeent sunt internaţi în Serviciul de Infecţioase”, a spus Mirela Bădescu, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Sibiu admit că unul dintre angajați a murit acum două zile din cauza pneumoniei, dar spun că nu știu mare lucru despre celelalte două cazuri. ”Vizavi de problema legată de colegul nostru care a murit într-adevăr ieri a avut loc decesul unuia dintre colegi pentru o complicaţie de natură virală, omul a fost internat în spital, a decedat ieri dar încă nu avem rezultatul autopsiei, iar vizavi de acest aspect, prezenţa la spital şi internarea celorlalţi doi colegi, nu putem să avem o poziţie oficială vizavi de acest aspect pentru că nu ştim pentru ce au fost internaţi”, a declarat Nicolaeta Boborodea, purtător de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Aceasta se pregătește oricând să anunțe instaurarea carantinei.

”Da, normal, în situaţia în care se va confirma gripa aviară există proceduri specifice care vor fi aplicate, dar de la discuţia cu internarea celor doi colegi până la confirmarea unei epidemii de gripă aviară e o altă discuţie, nu putem avea o asemenea decizie în acest moment”, a mai spus Boborodea. Pacienții care s-au aflat aseară la Urgenţa Spitalului de la Sibiu au primit, pentru orice eventualitate, măşti de protecţie. ”Măştile ni le-a împărţit o doamnă, doamna asistentă, nu ne-a zis nimic dar se pare că au fost doi băieţi suspecţi de gripă aviară. Am auzit vorbind oameni şi doamne de aici, cred că infirmiere sau barncardieri”, a povestit Cristina Şulea, o pacientă care aştepta pe holurile spitalului.”[1]

De pe site-ul de stiri hotnews.re aflam ca s-a confirmat deja “existenta” gripei porcine:

“Purtatorul de cuvant al DSP Sibiu, Simona Berariu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca s-au primit rezultatele de laborator pentru analizele prelevate de la un pacient care prezinta simptome specifice ale gripei.

“In ceea ce priveste circulatia virusurilor gripale in judetul Sibiu, in ultimul raport al Compartimentului de Epidemiologie am primit si prima confirmare de izolare de virus, AH1N1, virusul pandemic, la o persoana de 34 de ani, de sex masculin, care nu locuieste in Sibiu, ci intr-una dintre comunele invecinate”, a declarat Simona Berariu.

Potrivit acesteia, barbatul, din localitatea Mihaileni, este in stare buna, se afla acasa si este sub tratament, fiind aproape vindecat.

Acesta este, potrivit oficialilor DSP Sibiu, primul caz de gripa confirmat in judetul Sibiu in acest an, analizele pentru alte doua suspiciuni de gripa fiind in lucru.

Astfel, doi angajati ai Aeroportului Sibiu care au fost internati cu afectiuni respiratorii, in urma decesului unui coleg care avea afectiuni similare, sunt suspecti de gripa, tipul virusului urmand sa fie aflat dupa primirea rezultatelor de laborator, au anuntat, tot miercuri, reprezentantii DSP Sibiu.”[2]

Sa vina vaccinurile – moartea noastra lenta!


Ce urmeaza dupa o campanie masonica, efectuata agresiv in mass-media? O stralucita campanie de vaccinare, in care oamenii naivi se vor lasa intepati pentru o iluzie si am sa va ofer cel mai clar model de minciuna de care se folosesc ei.

Cazul actorului roman, Toni Tecuceanu sau cum au fost pacaliti mii de romani sa se vaccineze!

La data de 5 decembrie 2010, actorul de comedie, Toni Tecuceanu a murit la spitalul Matei Bals din Bucuresti, dupa ce intreaga mass-medie masonica din Romania, alaturi de multi medici spuneau ca “este o victime a gripei porcine si ca trebuie sa ne vaccinam”. La scurt timp, pe 9 februarie 2010 s-a primit verdictul din cauza careia a murit Tecuceanu.

Hai sa vedem cat de “bolnav” de “gripa porcina” era el?

De pe site-ul de stiri, realitatea.net, aflam ca pe data de 9 februarie 2010, la aproape doua luni, de la moartea sa, familia a primit verdictul medical si de vina nu a fost gripa porcina, ci o bacterie acinetobacter, contractata dintr-un aparat de ventilatie de la sectia de Terapie Intensiva:

“În certificatul medico-legal este confirmat gripă A/H1N1, dar printre altele şi faptul că fratele meu a luat de la aparate acinetobacter. E vorba de o bacterie, nu ştiu cât de puternică este ea, nu ştiu nici dacă ea este cea care până la urmă a cauzat decesul, dar este clar că afirmaţiile pe care eu le-am făcut când am spus că fratele meu a luat ceva de la aparate, eu ştiam de un virus, mă rog, s-a demonstrat că e o bacterie… până la urmă eu am spus adevărul” a declarat Paul Tecuceanu, fratele actorului.

Paul Tecuceanu intenţionează să trimită o scrisoare  şi la Colegiul Medicilor, în care va solicita eliberarea unei copii a dosarului medical complet al fratelui său.

El a spus că îşi doreşte ca cei din spital să plătească pentru fapta lor. “Urmează să mă văd cu un avocat. Apoi voi şti dacă merg sau nu mai departe”, a declarat Paul Tecuceanu, citat de ediţia electronică a adevărul.

Iniţial, medicii de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş au refuzat eliberarea dosarului medical al actorului către familia acestuia. La vremea respectivă, doctorul Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a motivat refuzul prin faptul că actele reprezintă documente medico-legale şi, în conformitate cu Legea privind drepturile pacientului, acestea nu pot fi eliberate decât la solicitarea expresă a organelor abilitate.”[3]

Va redau in continuare articolul prezentat de catre jurnalistii antimasoni de la cotidianul Curentul.ro, care expune pe larg manipularea ordinara a presei si a medicilor pentru a se vinde vaccinurile:

“Ieri o instanță românească a dat dreptate familiei unui îndrăgit actor, Toni Tecuceanu, decedat în Spitalul Matei Balș, în condiții misterioase. Familiei i s-a interzis abuziv și ilegal accesul la dosarul medical al lui Toni. Dosar medical secretizat printr-o decizie aberantă a directorului spitalului,, Streinu Cercel. Tribunalul București a admis cererea prin care fratele și tatăl lui Toni Tecuceanu cereau eliberarea dosarului medical complet al lui Toni și „obligă pârâtul Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” la comunicarea dosarului medical complet al defunctului Tecuceanu Aurelian Antonio”.
În data de 5 ianuarie 2010 tânărul și îndrăgitul actor Toni Tecuceanu a murit în spitalul Matei Balș. S-a pretins că Toni Tecuceanu a murit de virusul gripei porcine și moartea sa a declanșat o adevărată isterie mediatică. Controversatul vaccin al așa zisului virus era o prioritate pentru Ministerul Sănătății și un mare business pentru niște  companii farmaceutice.
Toni Tecuceanu nu a murit de „gripă porcină“ ci de un virus contractat în spitalul lui Streinu-Cercel, care a folosit apoi moartea tânărului actor pentru a declanșa isteria vaccinării populație, o operațiune care ar fi trebuit să facă obiectul unei anchete a autorităților statului. Acum se știu destul date pentru a avea o imagine mai clară asupra celor două isterii lansate la nivel mondial, despre gripă porcină și gripă aviară, pentru a înțelege că la mijloc, s-a aflat un uriaș business dar și o acțiune de înspăimântare a populație. În România au fost ucise sute de mii de păsări iar tema gripelor misterioase a dispărut cum a venit, fără urme.

Manipulare cinică a opiniei publice pentru vânzarea vaccinurilor

Adunarea parlamentară a Consiliului Europei a pus sub ancheta implicarea firmelor de farmaceutice în „promovarea“ gripei porcine. Citez ca să nu se zică că inventez : „The Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) will launch an inquiry în January 2010 on the influence of the pharmaceutical companies on the global swine flu campaign, focusing especially on extent of the pharma‘s industry’s influence on WHO. The Health Committee of the PACE, a body representing 47 European nations including Russia, hâș unanimously passed a resolution calling for the inquiry. The step îs a long-overdue move to public transparency of a „Golden Triangle“ of drug corruption between WHO, the pharma industry and academic scientists that hâș permanently damaged the lives of millions and even caused death.“

(http://www.globalresearch.ca/council-of-europe-parliamentary-assembly-to-investigate-who-and-pandemic-scandal/16667)

La noi, mahări ai sistemului medical implicați în manipularea opiniei publice și distribuirea vaccinurilor  au lansat tot felul de scenarii catastrofice, iar pentru a accentua tema au înscenat și alte „spectacole“, macabre.
Adrian Streinu Cercel, în calitate de secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat la o televiziune de mare audiență, mințind cu nerușinare, ca: „Toni Tecu­ceanu a murit de gripă porcină. Pe foaia de observație scrie clar că a fost gripă nouă. Virusul AH1N1 a fost identificat și confirmat“. Ulterior, deși fratele actorului, Paul Tecuceanu, a solicitat această „foaie de observație“, Streinu Cercel a refuzat să acorde o copiei familiei invocând „drepturile pacientului“. Ale pacientului mort în spitalul său.
Moartea lui Toni Tecuceanu, o vedetă tv, personaj bine cunoscut publicului românesc, a fost utilizată cinic pentru a băga frica în romani. Moartea sa a fost suspecta însă din cu totul alte motive. Toni Tecuceanu a fost îmbolnăvit în spital, iar apoi dosarul său medical a fost secretizat. Printr-o decizie incredibilă,  familiei i s-a interzis după moartea accesul la dosar.
Demență, ticăloșie sau ambele la un loc, cert este că abia acum, după trei ani de procese, de nesfârșite termene și amânări în instanțele românești, lente în anumite cazuri, s-a obținut după o adevărată bătălie juridică accesul familiei la dosar. Este meritul avocatului Mihai Rapcea, care a preluat inițial dosarul și apoi al cunos­cutului avocat Iulian Urban, la vremea aceea senator, care a cerut schimbarea legea sănătății, în care era inclus acel aberant pasaj de care s-a prevalat Streinu Cercel pentru a afirma că doar mortul poate să-și vadă dosarul medical – familia nu!!!

Durerea unui frate

Citez din mărturia lui Paul Tecuceanu, fratele lui Toni: „Decesul fratelui meu este încă învăluit în mister. Deși am încercat să obțin pe cale amiabilă o copie a dosarului medical complet al lui Toni, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“, profesor doctor Adrian Streinu-Cercel, a refuzat să mi-o acorde invocând prevederile legii numărul 46/2003, privind drepturile pacientului.
Șocat de răspunsul primit din partea acestuia, am decis să caut dreptatea în instanță. Astfel, împreună cu tatăl meu, Tecuceanu Ioan, am depus o acțiune prin care am chemat în judecată Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ și pe profesorul Adrian Streinu-Cercel. Considerăm că managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ a încălcat chiar el prevederile legii numărul 46/2003, privind drepturile pacientului, atunci când a vorbit în presă despre diagnosticul și cauza morții lui Toni, fără să aibă în prealabil acordul scris al acestuia sau al familiei.
Avocatul care ne va reprezenta în instanță este Mihai Rapcea, și totodată, am apelat la serviciile Asociației „Asistență pentru Consumatori“ și ale domnului senator Iulian Urban. Până acum, am depus șase scrisori, cinci către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“ și una către Direcția de Sănătate a Municipiului București. Până acum (06.03.2010) nu am primit niciun răspuns la aceste scrisori.“
În data de 08 aprilie 2010, ora 14:30, la Judecătoria Sectorului 2 din București, a început o îndelungată bătălie juridică, debutul procesului intentat de familia lui Toni Tecuceanu lui Adrian Streinu-Cercel și Institutului Național de Boli Infecțioase Profesor Doctor „Matei Balș“ din Capitală, în cazul morții îndrăgitului actor.

O victorie, după trei ani de procese

Fratele și tatăl lui Toni au câștigat pentru a doua oară în instanță dreptul de vedea actele medicale. Primul succes a fost înregistrat tot la Tribunalul București, la data de 07.12.2011. Spitalul condus de Adrian Streinu-Cercel a făcut însă recurs, iar în iunie 2012, Curtea de Apel București, spre rușinea ei, a casat sentința și a trimis dosarul la rejudecare.
Paul Tecuceanu scrie: «  E dreptul nostru să știm de ce a murit fratele meu. Mai mult, acest caz este unul special. Spitalul, prin vocea domnului Streinu-Cercel, a oferit unor terți date din dosarul medical al lui Toni, fără să aibă acordul său sau al familiei. Apoi, ne-a refuzat nouă accesul la dosarul medical, argumentând această decizie prin faptul că art. 21 din Legea 46/2003 nu le permite acest lucru. Ori, să susții așa ceva este aberant! Cum să invoci un articol de lege pe care chiar tu l-ai încălcat, iar apoi să te folosești de el fără nicio remușcare? Sunt convins că vom afla lucruri interesante din acest dosar medical. În plus, sper că măcar acum, în al 12-lea ceas, conducerea de la „Matei Balș“ să dea dovadă de bun simț și să predea dosarul medical! Trebuie să-și recunoască înfrângerea! În orice caz, suntem pregătiți să învingem și la recurs! Justiția trebuie să-și facă datoria corect, până la capăt! Dreptatea este de partea noastră și ne vom lupta până la capăt pentru adevăr.
Cu o zi înainte de sentință,  Paul Tecu­ceanu îl invoca cu speranță pe Radu Gyr: „Înfrânt nu ești atunci când sângerezi/Nici ochii când în lacrimi ți-s/Adevăratele înfrângeri/Sunt renunțările la vis!“…Azi vom afla sentința în dosarul în care eu și tatăl meu cerem, cât se poate de firesc, actele medicale ale lui Toni. Chiar dacă pare aproape imposibil să învingem „balaurul cu șapte capete“, eu cred în dreptate, dreptatea lui Dumnezeu! Indi­ferent de ce se va întâmpla azi, vom lupta până la capăt! Pentru Dumnezeu, pentru Toni, pentru Romani, pentru România și pentru noi“.[4]

Substantele chimice extrem de toxice pe care le contin vaccinurile!

Daca evreul Henry Kissenger trasa inca din anul 1975, un plan perfect de reducere al populatiei planetei prin chimicalizarea mancarii si a bauturii prin ceea ce se numeste acum Codex Alimentarius, intrat in vigoare pe Planeta oficial de la 31 decembrie 2009, acum il avem pe Bil Gates o alta tentacula a Iluminatilor, care nu se sfieste sa declare in mod public ca e nevoie de reducerea populatiei Planetei cu pretextul ca asa “am putea scapa de incalzirea globala”, incalzire globala, ce este ceva ciclic si nu unic cum vor ei sa ne faca sa credem.

Incep in a cita de pe site-ul antimasonic, yogaesoteric.net o stire despre acest ticalos, care inca e lasat in viata pentru ceea ce poate sa afirme:

“În cadrul unei conferinţe TED (Tehnologie, Entertainment, Design), miliardarul Microsoft Bill Gates, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2. Pentru controlarea şi reducerea efectelor distrugătoare ale poluării asupra mediului, Gates propune o modalitate matematică de aducere la zero a măcar unuia dintre factorii poluanţi.

Ecuația propusă de el arată astfel: CO2 = P x S x E x C, unde:
P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoană
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie

Concluzia sa: „probabil unul din factorii acestei înmulțiri ar trebui să fie adus aproape de zero.”

Primul factor al ecuaţiei lui Bill Gates este reprezentat de populaţie, iar despre aceasta el afirmă: „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… cifră care va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Or, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate a reproducerii, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%.”

Reducerea populaţiei mondiale prin vaccinuri

Bill Gates a făcut această declaraţie plină de „francheţe” fără a lăsa loc de ezitare sau interpretări. Din spusele sale reiese clar faptul că vaccinurile şi serviciile de sănătate sunt controlate la nivel mondial în scopul reducerii tacite, dar sigure a populaţiei lumii. Iar acest scop al elitelor care conduc lumea din umbră ar putea fi atins într-un mod care să treacă neobservat, cu efecte vizibile poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative, dar și prin reducerea fertilităţii şi, prin urmare, a ratei natalităţii în întreaga lume. Astfel, populaţia lumii ar scădea dramatic pentru mai multe generaţii succesive.

Metoda inducerii unei „morți lente” pare a fi preferată de oamenii de ştiinţă care pe de o parte doresc să vadă populaţia mondială în scădere, însă nu au destul curaj să ucidă oamenii direct, prin medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane. De asemenea, vaccinurile ar putea fi folosite pentru a creşte rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. În spatele eforturilor de vaccinare pe scară largă s-ar putea afla o portiță de eliberare intenționată a unei tulpini de gripă extrem de agresivă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca „arme biologice” ar putea duce la uciderea a milioane de oameni, al căror sistem imunitar a fost slăbit ca urmare a vaccinărilor realizate anterior. Pare a fi un scenariu de film, însă realitatea pe care o trăim confirmă presupunerile cele mai sumbre.

Fundaţia Bill si Melinda Gates

Fundaţia Bill şi Melinda Gates a investit sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de „vaccinuri activate de transpiraţie”, fabricate din nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a introduce vaccinurile în organismul uman fără a folosi injecţii. În plus, fundaţia sa a investit milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluţii de „castrare temporară”. Astfel, scopul său declarat, de reducere a populaţiei globale cu 10 până la 15%, ar putea fi atins în doar câţiva ani…”[1]

Nu întâmplător numele lui Gates s-a vehiculat când Guvernul Rwandei a anunţat, la începutul acestui an, că va controla rata natalităţii în ţară prin sterilizarea voluntară a bărbaţilor. Până în 2015, unul din şapte ruandezi va fi infertil.

Programul e finanţat de Fondul HIV/SIDA al Organitaţiei Naţiunilor Unite. O instituţie despre care un alt magnat  afirma că are soluţia pentru controlul demografic.

Bill Gates sau David Rockefeller nu sunt primii care militează pentru depopulare. Soţul reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, declara în august 1988 pentru Deutsche Press: “Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaş care să reducă populaţia umană.”

Traian Băsescu şi Bill Gates, în 2007

Teoria infectării intenţionate a populaţiei cu un virus distrugător a provocat mişcări de masă în anii ’80 după descoperirea virusului HIV. A luat din nou avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune.

In Aprilie 2013, Peter Brabeck, seful corporatiei criminale Nestle (cea cu care destui oameni se otravesc zilnic) a declarat ca:

“apa nu este un drept al omului si ca produsele naturiste nu sint deloc bune”.

Bineinteles, ca aceste afirmatii au scandalizat majoritatea oamenilor care le-au aflat si ce sa vedeti, clipul acela in care el facea acele afirmatii a fost scos de pe YouTube, insa prea tarziu, oamenii deja salvasera clip-ul asa ca el exista, deci acest ticalos nu mai poate nega.

Mai multe puteti citii aici -> http://www.fara-secrete.ro/peter-brabeck-seful-corporatiei-chimicale-nestle-sustine-apa-este-un-aliment-care-ar-trebui-privatizat-nu-un-drept-fundamental-al-oamenilor.

Vaccinurile – inseamna moarte sigura. Iata dovezile!

Referitor la vaccinuri ca sint mortale am scris un articol la data de 27 noiembrie 2012 unde am aratat folosind surse exacte prin care am aratat ca, copii care au fost vaccinati impotriva tuberculozei, majoritatea au murit, desi medicii au asigurat “vindecarea” lor. Cazul a creat un adevarat scandal la acea vreme, trezind bine oamenii si facandu-i sa deschida ochii cu privire la pericolul vaccinarii.

Mai multe puteti citii aici -> http://www.fara-secrete.ro/dovada-ca-vaccinurile-sint-mortale-bebelusii-vaccinati-anti-tuberculoza-majoritatea-au-murit.

La data de 22 Octombrie 2013, am scris un articol referitor la niste copii care au dezvoltat autism, asta dupa ce au fost vaccinati.

În linişte şi fără prea multă fanfară, Programul Federal de Compesare cu privire la Leziunile provocate de vaccinuri (VICP) din SUA (o instanţă neoficială, al cărei scop principal este să apere industria vaccinurilor de responsabilitatea cu privire la leziunile provocate de produsele lor), a recunoscut că vaccinurile provoacă autismul.

Iata ce substante extrem de toxice contin toate vaccinurile!
Doctorii imunologi incep sa recunoasca adevaratul pericol al vaccinurilor!
Ele sint sponsorizate de catre Bil Gates care a declarat ca trebuie sa se reduca populatia Planetei!

Minciuna nr. 1 – Nu se folosesc niciodată adjuvanţi în vaccinuri

Pe 7 iulie 2009, într-un anunţ ce nu a fost difuzat pe scară largă, ce aparţine OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) s-a recomandat ca adjuvanţii ce se folosesc pentru vaccinuri să fie utilizaţi pentru a spori cantitatea de vaccinuri produse şi care sunt disponibile la ora actuală la nivel mondial. O sursă majoră de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie (pe lângă faptul că aceste vaccinuri sunt în mod intenţionat contaminate cu viruşi mortali) adjuvanţii, care sunt nişte substanţe ce au menirea să dinamizeze şi să amplifice imunogenicitatea vaccinurilor respective. În literatura de specialitate, toxicitatea acestor adjuvanţi este astăzi evidenţiată pe larg.

Cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur, sub forma unei substanţe ce este numită thimerosal (un conservant ce are consecinţe letale, sau altfel spus, care ucide), care este de 50 de ori mai toxic decât mercurul. O doză suficient de mare, atunci când este introdusă în organism, poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce totodată la instalarea unor stări care sunt specifice autismului, face să apară sindromul atenţiei deficitare, declanşează scleroza multiplă, face să apară deficienţe de vorbire şi chiar de limbaj. Institutul de Medicină (IOM, unul dintre Institutele Naţionale de Ştiinţă din SUA) a afirmat că sugarii, copiii şi femeile însărcinate nu trebuie să fie injectate cu această substanţă (thimerosal), dar cu toate acestea este cunoscut că cele mai multe vaccinuri conţin aproape 25 de micrograme din această substanţă toxică cu efecte letale.
Un alt adjuvant comun şi foarte toxic pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu, care cauzează alergie şi şoc anafilactic. Există şi alţi numeroşi adjuvanţi noi, care sunt chiar mai periculoşi. Conform analizei efectuate de unele publicaţii ştiinţifice şi farmaceutice, astfel de adjuvanţi noi care includ MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04 sunt chiar mai toxici decât hidroxidul de aluminiu.

Aceste aspecte sunt mai mult decât semnificative şi ar trebui să ne dea de gândit, pentru că este evident pentru orice om plin de bun simţ şi inteligenţă că, dincolo de aparenţe, prin injectarea noastră cu acest vaccin se urmăreşte, de fapt, chiar inocularea în organism a virusurilor împotriva cărora ni se spune că suntem vaccinaţi, împreună cu astfel de substanţe toxice, care declanşează la scurt timp după aceea boli grave, conducând la moarte. Acele fiinţe umane care, în naivitatea lor, se vor vaccina cu aceste vaccinuri, dând dovadă de o mare credulitate şi naivitate, fac astfel jocul elitei francmasonice, al cărui scop este acela de a reduce în mod drastic populaţia mondială. Aceasta şi-a propus în realitate să reducă populaţia acestei planete la mai puţin de un miliard de locuitori.

Minciuna nr. 3 – Vaccinurile care au fost elaborate de marile concerne internaţionale precum Baxter, Novartis etc. ne protejează împotriva gripei porcine

Vaccinul ce a fost, zice-se, elaborat împotriva gripei porcine şi despre care se afirmă că protejează în mod sigur împotriva gripei porcine nu este în realitate câtuşi de puţin sigur. Cu toate acestea, se afirmă că acest vaccin protejează împotriva gripei porcine şi aceasta este cea mai mare minciună dintre toate, pe care mijloacele mass-media o promovează fără încetare.
Există numeroase argumente care dovedesc că vaccinurile ce au fost elaborate împotriva gripei nu sunt deloc aşa de sigure cum se susţine. Virusul gripei se modifică rapid – chiar şi fără ajutorul ingineriei genetice pe care, la porunca elitei francmasonice, o folosesc în laborator unii cercetători lipsiţi de conştiinţă, pe care îi putem numi pe bună dreptate criminali – iar vaccinul s-ar părea că ţinteşte doar tulpinile specifice.
De asemenea, la ora actuală se afirmă cu viclenie că vaccinarea antigripală nu asigură protecţie permanentă şi trebuie, tocmai de aceea, să fie repetată anual; se ştie că astfel de vaccinuri sunt dificil de produs în masă, iar unele tulpini nu se dezvoltă deloc în laborator. Numeroase studii demonstrează că vaccinurile antigripale protejează de cele mai multe ori foarte puţin, uneori deloc şi nu există la ora actuală motive suficiente ca să credem că vaccinul, despre care se spune că a fost elaborat împotriva gripei porcine, ar fi în vreun fel mai bun. Efectele utilizării vaccinurilor de acest gen asupra sănătăţii au fost imposibil de analizat ştiinţific, deoarece studiile nu conţin suficiente informaţii şi, totodată, la ora actuală lipsesc standardizările necesare pentru a fi accesibilă puţina informaţie existentă în această direcţie.

Un studiu efectuat pe un lot de 800 de copii suferind de astm a arătat că cei care au fost vaccinaţi antigripal au trebuit după aceea să meargă foarte des atât la doctor, cât şi la serviciile de urgenţă, datorită complicaţiilor şi efectelor secundare care au apărut la scurt timp după aceea. Acest studiu a fost confirmat de un raport ştiinţific din anul 2009, care arată că copiii cu astm care au fost vaccinaţi cu vaccinul FluMist au prezentat totuşi în mod paradoxal un risc de trei ori mai mare de spitalizare.
S-a constat, de asemenea, că vaccinurile împotriva gripei obişnuite sunt la fel de nefolositoare, atât pentru adulţi şi cât şi pentru bătrâni, conferind o protecţie foarte redusă sau chiar inexistentă împotriva unei game de afecţiuni, printre care şi pneumonia.

Ca studiu de caz poate fi luată situaţia din 1976: în acel an s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, s-ar părea că mai degrabă din cauza eforturilor fizice, decât din cauza îmbolnăvirii de gripă. Aceasta a dus la declanşarea vaccinării în masă a peste 40 de milioane de persoane, împotriva unei aşa-zise pandemii, care nu s-a materializat niciodată. O mulţime de complicaţii şi probleme de sănătate au apărut la sute de mii de fiinţe umane după aceea vaccinare şi mii de oameni au cerut după aceea despăgubiri. Mai mult decât atât, cel puţin 25 de fiinţe umane au murit şi peste 500 au paralizat în urma campaniei de vaccinare.
Statistic vorbind, probabilitatea ca americanii să fie loviţi de fulger este de 40 de ori mai mare decât să fie salvaţi prin intermediul vaccinului fabricat împotriva gripei porcine.

Minciuna nr. 4 – Vaccinurile ce au fost fabricate în laborator pentru cazurile de gripă sunt sigure

La ora actuală, cinci companii farmaceutice care acţionează la nivel planetar au contracte pentru a produce vaccinul împotriva gripei porcine: Baxter Internaţional, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis şi AstraZeneca.
Baxter a fost prima companie farmaceutică ce a produs un vaccin împotriva virusului AH1N1, într-un timp suspect de scurt de la declanşarea aşa-zisei pandemii de gripă porcină (există destule indicii că virusul gripei porcine a fost realizat la comanda elitei francmasonice în laborator). Companiei farmaceutice i s-a permis să introducă pe piaţă vaccinul AH1N1 la sfârşitul lunii iulie şi începutul lunii august 2009, în ciuda faptului că această companie a fost implicată într-o serie de acţiuni în mod evident criminale, care aveau ca scop declanşarea unor pandemii. Se cunoaşte la ora actuală pe întregul glob că în decembrie 2008, o filială Baxter din Austria a vândut în 18 ţări un vaccin uman antigripal ce era contaminat cu o tulpină virală letală H5N1 de gripă aviară. În Cehia, testele pe cobai s-au soldat cu moartea tuturor animalelor de laborator în care a fost injectat aşa-zisul vaccin. Tot compania Baxter este responsabilă de un caz de epidemie de gripă porcină, ce s-a produs datorită fisurării suspecte a unei fiole destinate unui laborator de cercetare, într-un tren Intercity, în Elveţia.

Novartis, o altă firmă de produse farmaceutice, a anunţat în 13 iunie 2009 că a produs un vaccin împotriva gripei porcine utilizând şi adjuvantul MF59. Acest adjuvant este de natură uleioasă şi conţine substanţele Tween80, Span85 şi squalena. Studiile ce au fost efectuate pe cobai în laborator au arătat că adjuvanţii uleioşi fac să apară probleme motorii grave şi declanşează chiar paralizia. Substanţa squalena s-a constat că a indus artrită severă la cobai, iar prin administrarea de 10 şi 20 ppm (părţi pe miliard) la subiecţi umani s-a observat că determină tulburări grave la nivelul sistemului imunitar, chiar apariţia unor boli autoimune.
Compania Novartis a provocat şi ea un mare scandal în anul 2008, ca urmare a testelor clinice cu vaccinul H5N1 ce au fost realizate în Polonia. Testarea a constat în administrarea vaccinului la 350 persoane fără adăpost (vagabonzi) de către unele asistente medicale şi de către unii medici polonezi, experiment care a condus la moartea a 21 dintre cei testaţi şi a condus la aducerea personalului medical în instanţă de către poliţia poloneză.

Vaccinul ce a fost produs de compania GlaxoSmithKline conţine adjuvantul AS03, care a fost aprobat nu se ştie de ce de către UE, împreună cu vaccinul anti-gripă aviară H5N1, în anul 2008. Conform Raportului European Public de Evaluare, AS03 conţine squalena (doza la un vaccin fiind la 10,68 miligrame), DL-alfa-tocoferol (11,86 miligrame) şi polisorbat 80 (4,85 miligrame). Vaccinul H5N1 conţine, de asemenea, 5 miligrame din substanţa thiomersal (care este un derivat de mercur) per doză de vaccin, polisorbat 80, octoxynol 10 şi alte diferite săruri anorganice cu efecte nocive pentru sănătate. Compania respectivă promovează agresiv diferite sisteme de adjuvanţi toxici pe post de „adjuvanţi avantajoşi“ , pentru a reduce în felul acesta cantitatea de vaccin care se administrează într-o doză.

Minciuna nr. 6 – Vaccinarea împotriva virusurilor gripei aviare şi gripei porcine contribuie la menţinerea sănătăţii noastre

În realitate, este binecunoscut la ora actuală faptul că unele vaccinuri de acest gen fac mai mult rău decât bine. Potrivit expertului în virusuri dr. Marc Lipsitch de la Universitatea din Harvard (SUA), rata reală a mortalităţii datorată infecţiei cu virusul gripei porcine este estimată a fi atât de scăzută, încât se situează în jurul cifrei de 0.007%. Aceasta înseamnă că gripa porcină H1N1 omoară mai puţin de o persoană din 100.000. Dacă vaccinul are o eficienţă de 10%, ar trebui vaccinaţi un milion de oameni pentru a preveni o singură moarte ce este cauzată în cazul fiinţelor umane care s-ar putea îmbolnăvi eventual de gripa porcină. Efectele secundare ale vaccinării unui milion de fiinţe umane ar crea însă grave probleme de sănătate pentru sute de mii dintre aceştia şi este cu putinţă chiar să ucidă mai multe sute dintre ei! Acest aspect este însă trecut sub tăcere. Oare de ce? Riscul de deces creşte simţitor odată cu vaccinarea împotriva gripei porcine. Lăsăm la o parte alternativa că este cu putinţă ca atunci când suntem vaccinaţi, de fapt să ni se transmită cu acea ocazie chiar virusul respectiv, care apoi să ne provoace boala specifică, pe care altfel nu am fi avut-o niciodată.

Pe pagina de internet a Centrului pentru Controlul Bolilor din America[1] si tradus de site-ul razbointrucuvant.ro[2], putem regasi urmatoarele substante folosite in mod obisnuit ca aditivi in vaccinuri:

“- aluminiu – metal usor ce cauzeaza dementa si Alzheimer; n-ar trebui sa va injectati niciodata aluminiu;

– antibiotice – chimicale ce promoveaza superbacteriile, bacterii rezistente la antibiotice ce omoara zeci de mii de americani in fiecare an;

– formaldehida – substanta folosita la imbalsamarea cadavrelor. Foarte toxica pentru sistemul nervos, cauzand orbire, leziuni ale creierului si atacuri de apoplexie. Departamentul American al Sanatatii si Serviciilor Sociale recunoaste in mod deschis ca formaldehida provoaca cancer. Puteti citi asta pe site-ul Programului National de Toxicologie, in al 12-lea Raport despre carcinogeni. Acolo insa este uitata mentionarea folosirii formaldehidei in vaccinuri. Acesta este “secretul murdar” al guvernului si al industriei vaccinurilor. Se mentioneaza totusi ca “…formaldehida provoaca leucemie mieloida, precum si forme rare de cancer ca cel sinonazal sau cel nasofaringeal.”

– monoglutamat de sodiu – o substanta neurotoxica numita “excito-toxina”. Produce supra-excitarea neuronilor pana la punctul decesului. Monoglutamatul de sodiu este toxic si atunci cand este consumat in mancaruri, cauzand migrene si leziuni endocrine. Nu ar trebui sa va injectati NICIODATA MGS in organism. Din nefericire, exact asta fac muncitorii din sistemul medical atunci cand va vaccineaza.

– timerosal – un compus al mercurului care provoaca leziuni severe, permanente ale sistemului nervos. Mercurul este foarte toxic pentru creier. Nu trebuie niciodata atins, inghitit sau injectat. Orice doza este periculoasa. Doctorii si promotorii vaccinurilor MINT atunci cand spun ca nu exista mercur in vaccinuri. Pana si CCB recunoaste ca vaccinurile inca mai contin mercur (timerosal).

Mai mult, Programul National de Toxicologie[3] admite in propriile documente ca:

– Vaccinurile “pot provoca o crestere mica, dar masurabila a nivelurilor de mercur din sange”.

– “S-a descoperit ca timerosal poate traversa barierele sange-creier si sange-placenta”.

– “Pericolele timerosalului includ neuro si nefrotoxicitatea (toxicitatea creierului si a rinichilor).”

– “Profilurile toxicologice similare dintre etil si metilmercur cresc posibilitatea aparitiei neurotoxicitatii chiar si in cazul dozelor mici de timerosal.”

– “Nu exista inca reguli orientative pentru expunerea in siguranta la etilmercur, metabolitul timerosalului.”

– “Evaluarea a determinat ca folosirea timerosalului ca si conservant in vaccinuri poate rezulta intr-un consum de mercur in primele 6 luni din viata care depaseste normele recomandate de Agentia de Protecie a Mediului.”

– “In Statele Unite, timerosalul se regaseste inca sub forma conservantilor in componenta vaccinurilor pentru copii, precum si in cateva produse biologice recomandate in timpul sarcinii. Timerosalul ramane conservantul din anumite vaccinuri administrate adolescentilor si adultilor. Mai mult, timerosalul continua sa fie folosit international ca si conservant in vaccinuri.”

Raportul continua cu afirmatia ca studiile FDA au gasit totusi ca timerosalul nu reprezinta niciun pericol pentru sanatate. Mai spune de asemenea ca producatorii “lucreaza” la eliminarea timerosalului din vaccinuri, dar in realitate acesta se regaseste inca in compozitia lor. Interesant este ca FDA cere ca timerosalul si conservantii similari sa se adauge doar in vaccinurile “multi-doza” – flacoane ce contin mai mult de o doza de vaccin. Companiile farmaceutice ar putea, daca ar dori, produce vaccinuri “curate”, fara mercur/timerosal. Dar aleg sa ignore aceasta varianta deoarece este mult mai profitabil sa produci vaccinuri multi-doza. Cum mentioneaza raportul: “Conservantii nu sunt necesari in produsele impachetate in flacoane de o singura doza. Flacoanele multi-doza sunt preferate de catre anumiti doctori si anumite clinici datorita faptului ca acestea sunt adeseori mai ieftine si mai usor de depozitat.”

Deci motivul pentru care copilul vostru este injectat cu asa ceva se reduce la atingerea unui profit cat mai mare si optimizarea spatiilor de depozitare de catre birourile de sanatate!

“Mercurul din vaccinuri este o teorie a conspiratiei!”

Mi-a fost spus de catre numerosi “sceptici” si doctori ca nu exista un asemenea lucru precum mercurul din vaccinuri, si ca orice astfel de sugestie nu este nimic altceva decat o “teorie nebuna a conspiratiei”. Acest fapt arata cat de ignoranti sunt toti scepticii, doctorii si toti ceilalti muncitori din domeniul medical: nu au NICI CEA MAI MICA IDEE ce se afla in compozitia vaccinurilor pe care le administreaza pacientilor. Tot ce trebuie sa faca este sa viziteze pagina web a CCB[4], unde vor gasi recunoasterea fara echivoc a faptului ca aceste chimicale sunt folosite in vaccinuri la ora actuala. Se pare ca nu este o teorie conspirativa. Este status-quo-ul societatii moderne de producere a vaccinurilor. Si in cazul in care CCB va sterge pagina respectiva, citam direct de acolo:

Ati simtit migrena de dupa un vaccin? Aceea este senzatia substantelor chimice ce va mananca din creier. Luati in considerare urmatorul fapt: cel mai raspandit efect secundar al injectarii unui vaccin este durerea de cap. CCB admite ca mai mult de 30% dintre cei vaccinati acuza dureri de cap sau migrene.Ia ganditi-va: ce ar putea fi in vaccinurile acelea care ar putea cauza durere de cap, migrene sau leziuni cerebrale? Hmmm… poate mercurul, formaldehida, alumimiul si monoglutamatul de sodiu?… Chiar daca esti adeptul teoriei vaccinurilor ca si cale ajutatoare de a invata sistemul imunitar sa recunoasca patogenii, de ce ar crede oricine – mai ales un doctor -, ca este in regula sa injectezi fiinta umana cu mercur, monoglutamat de sodiu, formaldehida si aluminiu?

Argumentul promotorilor vaccinarii este acela ca fiecare vaccin contine doar o doza minuscula din aceste substante foarte toxice, si deci este in regula sa fii injectat cu ele. Insa acest argument contine o greseala fatala: copiii din SUA sunt vaccinati de 20 de ori pana implinesc varsta de 6 ani!!! Care este efectul cumulat al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare si sursele alimentare? Care este efectul injectarii mercurului intr-un copil ce sufera de o deficienta nutritionala cronica?

Cercetatorii nu cunosc raspunsul deoarece asemenea studii nu au fost niciodata facute. Deci pot pretinde linistiti ca nu se va intampla nimic rau si continua sa administreze tot mai multe vaccinuri bebelusilor, copiilor si chiar mamelor insarcinate. Joaca ruleta ruseasca pe seama copiilor nostri, cum ar veni, joc in care fiecare injectie ar putea produce un atac de apoplexie, coma, autism sau moarte.

Daca vaccinurile sunt bune pentru tine, atunci de ce contin atatia aditivi care iti fac rau? Nu cred ca ti-ai dori mercur in pestele pe care-l mananci. Nu cred ca ti-ai dori monoglutamat de sodiu in sandvis si in mod sigur nu ti-ai dori formaldehida in bautura racoritoare. Deci de ce ai vrea sa te injectezi cu aceste substante ucigatoare? Si, cel mai important, de ce producatorii nu ofera vaccinuri “curate”?

Ganditi-va: cand cumperi mancare bio, iti doresti alimente FARA mercur, FARA monoglutamat de sodiu, FARA aluminiu si bineinteles FARA formaldehida. Niciun om intreg la minte nu ar consuma aceste otravuri neurotoxice. Si totusi, uimitor, exact aceiasi oameni stau aliniati pentru a fi INJECTATI cu exact aceleasi otravuri, autojustificandu-si ignoranta.

Si mai absurd, industria vaccinurilor sustine ca aceste ingrediente toxice sunt adaugate tocmai pentru a le face mai eficiente! Da, acesta e motivul: mercurul face vaccinurile mai eficiente! Dati click aici pentru a vedea un reportaj in care se afirma ca mercurul creste eficienta vaccinurilor, imbunatatindu-le copiilor “comportamentul si performanta mentala”. Nu, nu inventez nimic. Mass-media afirma la modul cel mai serios ca mercurul este BUN pentru bebelusi. Vitaminele s-ar putea sa te ucida, dar mercurul este benefic! Dar stati putin: parca teoria din spatele vaccinurilor era ca virusii slabiti invata sistemul imunitar sa dezvolte anticorpi impotriva adevaratilor virusi. Unde intra mercurul, MGS si formaldehida in teoria asta?

Deci… Exista vreun vaccin “curat”? Va provoc sa descoperiti unul. Pur si simplu nu exista niciunul pentru marea majoritate a populatiei. Aproape toate vaccinurile destinate maselor sunt formulate cu substante neurotoxice care nu au absolut nimic de-a face cu stiinta vaccinarii, dar au absolut totul de-a face cu autismul, Alzheimer, dementa prematura, suprimarea imunitatii, prostirea la scara larga a functiilor creierului. (…)”

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/bil-gates-evreul-mason-membru-al-iluminatilor-care-a-sustinut-in-public-nevoia-reducerii-populatiei-planetei-prin-vaccinarea-acestora.

Refuzarea Legala a Vaccinarii! Nimeni nu va poate obliga!

Invatati cum sa refuzati legal vaccinarea voastra ori a copiilor vostri.
Nu permiteti nimanui sa va incalce libertatile fundamentale.
Aveti dreptul democratic de a alege

Mai multe puteti citii pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/invatati-cum-sa-refuzati-legal-vaccinarea-voastra-ori-a-copiilor-vostri-nu-permiteti-nimanui-sa-va-incalce-libertatile-fundamentale.

Document legal prin care puteti sa refuzati vaccinarea voastra ori a copilului vostru si nimeni nu va poate obliga conform drepturilor pacientului in baza temeiului legal al legii 46/2003

Am expus aici un link, mai jos, unde am incarc la mine pe site, un document cu toate prevederile legale care demonstreaza clar si precis ca NIMENI NU VA POATE OBLIGA SA VA VACCINATI, daca fac asta incalca toate prevederile incluse in interiorul documentului!

Descarcati-l, scoteti-va la imprimanta cele 7 coli pentru a le avea la indemana -> www.fara-secrete.ro/biblioteca/conspiratia_bolilor,_corporatiilor_farmaceutice_si_vaccinurilor/Refuzarea%20Legala%20a%20Vaccinarii.doc

 

SURSE

1. http://www.doctorulzilei.ro/gripa-care-facut-ravagii-america-ajuns-romania

2. http://hotnews.re/primul-caz-de-gripa-porcina-confirmat-in-romania-in-2014-alte-doua-persoane-internate-in-spital/

3. http://www.realitatea.net/toni-tecuceanu-a-murit-din-cauza-unei-bacterii-luate-din-spital_699233.html

4. http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013021383154/Actualitate/Dreptate-pentru-Toni-Tecuceanu-dupa-trei-ani-de-procese-lungi-si-dureroase.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Naționalismul - ultima speranță a neamului românesc
Bolșevism în Marea Britanie: Copiii unei familii de români dați unui cuplu de homosexuali
Gabriel Resources cere daune de miliarde de $. Ruinarea României. Reacţii
Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, cere ca Alexandru Florian să fie declarat "indezirabil"
Masacrul de la Pătroaia, județul Dâmbovița (4 iulie 1944) – cum au atacat aviatorii americani un tren civil
Trădarea pesedeilor: Senatorul PSD Gheorghe Marin modifică în secret legea offshore pe placul străinilor, în timp ce presa face valuri cu rebeliunea anti-Dragnea
Comisia Europeana a lansat o procedura de infringement impotriva Romaniei ! UE s-a suparat pe Romania ca s-a opus exportarii petrolului romanesc in afara tarii ! Inca o mizerie din partea UE !
Divide et Impera: Românii sunt învrăjbiți de către partidele politice, Mass Media Corporatistă și ONG-urile "progresiste" ale lui George Soros
Bustul şi numele liceului "Mircea Vulcănescu" au fost salvate de furia "Elie Wiesel"
Ilie Şerbănescu: Preluarea resurselor de petrol și gaze ale României au fost condiționalitate pentru admiterea în UE
„Generația Pro”, Halloween și Valentine’s Day: Spălarea creierului, pierderea identității naționale, repere culturale importate
România se războiește cu UDMR la Bruxelles! Uniunea Federativă a Minorităților Europene (FUEN) urmărește promovarea unei inițiative prin care drepturile minorităților să nu mai fi e reglementate de către statele naționale, ca până acum, ci de către Bruxelles!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro