Guvernul mexican a dezvăluit documente şi imagini cu discuri mayaşe găsite în Calakmul, Mexic, care ilustrează detalii despre contactul cu extratereştri, înfăţişând nave spaţiale conduse de fiinţe extraterestre

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Relicve care vorbesc despre contactele dintre civilizaţia umană şi cea extraterestră continuă să apară. O serie de artefacte maiaşe descoperite de arheologi atestă aceste întâlniri de gradul 0.

Guvernul mexican a dezvăluit documente şi imagini cu discuri maiaşe găsite în Calakmul, Mexic, care ilustrează detalii despre contactul cu extratereştri, înfăţişând nave spaţiale conduse de fiinţe extraterestre. Dezvăluirea se datorează Institutului Naţional de Antropologie şi Istorie, care publică amănunte despre o descoperire făcută acum 80 de ani.


Aceste piese arheologice uimitoare vor face obiectul unui documentar produs de Raul Julia-Levy şi regizat de Juan Carlos Rulfo. Fotografiile discurilor au fost prezentate pentru prima dată de Klaus Dona şi Dr. Nassim Haramein în timpul unei conferinţe care a avut loc în Saarbrücken, Germania, în iunie 2011.

De ce eliberează Guvernul mexican aceste secrete de stat care au fost protejate timp de 80 de ani? Răspunsul nu este tocmai clar.


Luis Augusto Garcia Rosado este cel mai înalt oficial guvernamental din Mexic care a discutat despre extratereştrii. Rosado a vorbit despre contactul “dintre maiaşi şi extratereştrii, incidente documentate de traduceri ale unor texte pe care guvernul le-a păstrat în siguranţă în galerii subterane de ceva timp”. Acesta a menţionat, de asemenea, despre “platforme de aterizare în junglă, vechi de 3.000 ani”.

ancientartifacts

Amintim că Dimitri Medvedev, fost preşedinte al Federaţiei Ruse, care a recunoscut existenţa extratereştrilor la finalul interviului acordat la 7 decembrie 2012, pentru cinci canale de televiziune din Rusia, când microfoanele erau deja închise, scrie publicaţia italiană Corriere della Sera.”[1]

În 2012, guvernul mexican a dezvăluit nişte artefacte mayaşe uluitoare care dovedesc prezenţa extratereştrilor şi OZN-urilor pe această planetă de mii de ani!

“Site-ul francez arcturius.org publică un articol tare interesant, din care îmi permit să spicuiesc din el. Articolul se numeşte “Guvernul mexican dezvăluie artefacte mayaşe care dovedesc un contact extraterestru”. Titlul spune totul, nu?

Pentru cei care încă au îndoieli în ceea ce privește contactele cu extratereştrii de către civilizaţiile noastre străvechi, mai clar ca atât nici nu poate fi vorba. Guvernul mexican a lovit o adevărată lovitură în istoria ascunsă a omenirii. În domeniul “arheologia uitată a țării”, guvernul a dezvăluit publicului o serie de piese mayaşe descoperite cu circa 80 de ani în urmă de către o echipă de la Institutul Naţional de Antropologie și Istorie (INAI), în situl arheologic Calakmul, Mexic. Aceste piese excepționale au fost prezentate în anul 2012 și fac obiectul unui documentar care a fost lansat în toamna anului 2012 şi care poartă numele de “Revelațiile mayașilor despre 2012 și mai mult de atât.”

Priviţi, de exemplu, fotografia de mai jos ce prezintă una din piesele mayaşe, ce nu poate fi mai explicită decât atât. Se poate observa un dispozitiv pe care noi îl numim în mod obișnuit OZN, în care se află un astronaut (5) care controlează un motor (6). Cele două cercuri din centru (1) pot fi considerate ca o planetă şi atmosfera ei, de aceea, am putea presupune că ar putea fi vorba de Pământ, aflat în apropierea Lunii. (3) seamănă cu o cometă, ce are în interior un OZN (2), apoi, mai la stânga, întâlnim un alt dispozitiv (4) care pare să acționeze direct asupra cometei.

artefact mayas 1

O altă piesă extrem de interesantă pare a reprezenta o explozie solară. Soarele trimite un “jet de raze” în aceeaşi atmosferă a Pământului, activitate monitorizată în mod regulat de către NASA în zilele noastre. Trei OZN-uri sunt prezente pe acest artefact, din care unul se află direct în faţa jetului solar. O altă planetă este, de asemenea, reprezentată, dar este dificil să se determine care din ea face parte din sistemul nostru solar.

artefact mayas 2

Această piesă importantă pare să confirme informațiile primite din diverse surse cu privire la rolul important al Soarelui în evenimentele viitoare. Aceasta este cheia, iar acest artefact vechi de 1300 ani pare să indice acest lucru. Mayaşii știau că noi ne aflăm în al cincilea și ultimul ciclu de 5125 ani, ce face parte dintr-un ciclu mai mare de 26.000 de ani. A nu se uita că oamenii de ştiinţă de la NASA au prezis o erupţie solară majoră la sfârșitul anului 2013.

Alte artefacte mayaşe prezintă o serie de fiinţe ciudate, ce seamănă mai mult cu nişte “extratereştri” decât cu oamenii, aşa cum se poate observa mai jos:

artefact mayas 3

Ministrul mexican al turismului, Luis Augusto Garcia Rosado, a mai făcut şi alte dezvăluiri senzaţionale cu privire la aceste artefacte:
– în jungla mexicană au fost descoperite mai multe piste vechi de 3.000 de ani;
– există dovezi că mayaşii doreau să conducă această planetă, dar au fost forţaţi să renunţe după o invazie a fiinţelor extraterestre care aveau “intenţii întunecate”.”[2]

SURSE

  1. http://epochtimes.ro/news/relicve-maiase-atesta-contactul-cu-extraterestrii—213210
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/in-2012-guvernul-mexican-a-dezvaluit-niste-artefacte-mayase-uluitoare-care-dovedesc-prezenta-extraterestrilor-si-ozn-urilor-pe-aceasta-planeta/
  3. Foto:

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...