Guvernul olandez nu va sfătui publicul să poarte măşti : “Nu există o eficienţă dovedită a măştilor”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“- Guvernul olandez a declarat miercuri că nu va sfătui publicul să poarte măşti pentru a încetini răspândirea coronavirusului, afirmând că eficacitatea lor nu a fost dovedită.
– Decizia a fost anunţată de ministrul pentru Îngrijiri Medicale , Tamara van Ark, după o revizuire a Institutului Naţional pentru Sănătate (RIVM).
– În schimb, guvernul va încerca să implementeze măsuri pentru respectarea regulilor de distanţare socială după o creştere a cazurilor de coronavirus din ţară.

„Întrucât din perspectivă medicală nu există o eficienţă dovedită a măştilor, Cabinetul a decis că nu va exista nicio obligaţie naţională pentru purtarea măştilor”, a spus Van Ark, conform Reuters.


Decizia limitează tendinţa, deoarece multe ţări europene au făcut ca măştile să devină obligatorii în magazine sau în zone aglomerate în aer liber.”[1]

SURSE


  1. https://www.mediafax.ro/externe/guvernul-olandez-nu-va-sfatui-publicul-sa-poarte-masti-nu-exista-o-eficienta-dovedita-a-mastilor-19447378
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Rusia acuză Statele Unite că dezvoltă un sistem mondial de atac: Țările care acceptă elemente antirachetă sunt „ostatice” și nu vor fi apărate

Banca Angliei a blocat cererea Președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, de a retrage aur în valoare de 1,2 miliarde de dolari

Americanii se luptă cu oile de la Deveselu care „subminează cerințele de securitate”

Studiu: Oamenii trăiesc în trecut

Riscurile înlocuirii contoarelor clasice cu contoare inteligent

Închide