Guvernul polonez a decis inlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varsovia si a trimis politia militara pentru a ocupa clarirea

Distribuie!by Guvernul polonez a decis înlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varșovia și a trimis poliția militară pentru a ocupa clărirea, informează AFP, citată de cotidianul turc Hurriyet. Colonelul Krystof Dusza, cel care a fost înlocuit de la Conducerea Centrului de Excelență în Constraspionaj de la Varșovia, a declarat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul polonez a decis înlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varșovia și a trimis poliția militară pentru a ocupa clărirea, informează AFP, citată de cotidianul turc Hurriyet.

Colonelul Krystof Dusza, cel care a fost înlocuit de la Conducerea Centrului de Excelență în Constraspionaj de la Varșovia, a declarat că raidul poliției militare s-a petrecut în ziua de 18 decembrie, dimineața.


Anti-NATO protest rally in Poland

Anti-NATO protest rally in Poland

“Le-am spus că prezența lor este ilegală. Când au plecat, am rugat poliția să pună sigiliu pe ușă”, a declarat Dusza.

La rândul său, ministerul apărării a declarat că a fost vorba de înlocuirea directorului, Krystof Dusza, cu colonelul Robert Bala.


Centrul de Excelență în Contraspionaj de la Varșovia a fost creat în parteneriat de către Polonia și Slovacia și a primit “binecuvântarea” NATO din Octombrie. Partea slovacă a reacționat imediat la auzul veștilor.

“Așteptăm o clarificare temeinică a situației din partea colegilor polonezi”, a spus Ministrul Apărării Slovac.

De cealaltă parte, Ministrul Adjunct al Apărării Poloniei, Bartosz Kownacki, a precizat că șefii respectivului centru fuseseră demiși de acum o săptămână, dar “au continuat să rămână pe poziții, refuzând să respecte ordinele primite”.

Tomasz Siemoniak, fost ministru al apărării în executivul anterior, a calificat gestul drept “absolut scandalos” și “fără precedent într-o țară membră NATO”. Mai mult, acesta a cerut scuze Slovaciei din partea Poloniei.

Contactată de AFP, NATO s-a dezis de centrul de la Varșovia, afirmând prin gura unui purtător de cuvânt că deși este o instituție care lucrează în parteneriat cu Alianța Nord-Atlantică, aceasta nu a fost “încă” acreditată de organizație.

“În termeni generali, Centrele de Excelență sunt centre internaționale de cercetare, care pot fi naționale sau multi-naționale, atât din punct de vedere al finanțării cât și al staff-ului și lucrează alături de Alianță, dar nu sunt încă parte a NATO”, a spus oficialul.

La putere din noiembrie, Partidul Independență și Justiție, de orientare conservatoare, a luat câteva măsuri pe care le consideră necesare pentru restabilirea suveranității statului, măsuri pe care opoziția liberală le contestă.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Cum-isi-iau-polonezii-tara-inapoi-Noul-guvern-conservator-polonez-a-trimis-POLITIA-militara-sa-ocupe-un-centru-de-contraspionaj-afiliat-la-NATO.-Fost-ministru-al-apararii-E-un-gest-fara-precedent-128090

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Istoria ordinului „Iluminaţii”
Ateul Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul inteligenței artificiale”
Zece tehnologii viitoare care vor fi folosite cu scopul de a controla populația lumii
O rachetă a coaliției conduse de SUA a spulberat o ambulanță
52 de palestinieni uciși de armata israeliană. Război în Fâșia Gaza, în ziua deschiderii ambasadei SUA
"Sfârșitul Lumii" - o formă de agresiune a Războiului Psihologic
Un american inteligent și curajos vrea să recreeze evenimentul din 11 septembrie 2001 pentru a dovedi mega operaţiunea "Steag Fals"
China a fost rampa de lansare a virusului globalist, care are misiunea de a distruge suveranitatea națională, credința, familia, libertățile și de a instaura Noua Ordine Mondială
Aproape 1.000 de persoane au fost ucise anul trecut de polițiștii americani prin împușcare
Scurgere masivă de informații din acordul UE-SUA: Liber la OMG și carne cu hormoni
HAARP – „arma finală”. Antenele HAARP sunt capabile de acţiuni inspăimântătoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui comportament anume, provocarea diferitelor boli biologice. Aceste antene pot distruge orice obiect staţionar sau în mişcare în orice loc de pe Pământ şi pot creea găuri în ionosferă, având ca efect mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive
Elita financiară întreține un continuu război economic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro