Guvernul polonez a decis inlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varsovia si a trimis politia militara pentru a ocupa clarirea

by Guvernul polonez a decis înlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varșovia și a trimis poliția militară pentru a ocupa clărirea, informează AFP, citată de cotidianul turc Hurriyet. Colonelul Krystof Dusza, cel care a fost înlocuit de la Conducerea Centrului de Excelență în Constraspionaj de la Varșovia, a declarat […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul polonez a decis înlocuirea centrului NATO de contraspionaj aflat la Varșovia și a trimis poliția militară pentru a ocupa clărirea, informează AFP, citată de cotidianul turc Hurriyet.

Colonelul Krystof Dusza, cel care a fost înlocuit de la Conducerea Centrului de Excelență în Constraspionaj de la Varșovia, a declarat că raidul poliției militare s-a petrecut în ziua de 18 decembrie, dimineața.


Anti-NATO protest rally in Poland

Anti-NATO protest rally in Poland

“Le-am spus că prezența lor este ilegală. Când au plecat, am rugat poliția să pună sigiliu pe ușă”, a declarat Dusza.

La rândul său, ministerul apărării a declarat că a fost vorba de înlocuirea directorului, Krystof Dusza, cu colonelul Robert Bala.


Centrul de Excelență în Contraspionaj de la Varșovia a fost creat în parteneriat de către Polonia și Slovacia și a primit “binecuvântarea” NATO din Octombrie. Partea slovacă a reacționat imediat la auzul veștilor.

“Așteptăm o clarificare temeinică a situației din partea colegilor polonezi”, a spus Ministrul Apărării Slovac.

De cealaltă parte, Ministrul Adjunct al Apărării Poloniei, Bartosz Kownacki, a precizat că șefii respectivului centru fuseseră demiși de acum o săptămână, dar “au continuat să rămână pe poziții, refuzând să respecte ordinele primite”.

Tomasz Siemoniak, fost ministru al apărării în executivul anterior, a calificat gestul drept “absolut scandalos” și “fără precedent într-o țară membră NATO”. Mai mult, acesta a cerut scuze Slovaciei din partea Poloniei.

Contactată de AFP, NATO s-a dezis de centrul de la Varșovia, afirmând prin gura unui purtător de cuvânt că deși este o instituție care lucrează în parteneriat cu Alianța Nord-Atlantică, aceasta nu a fost “încă” acreditată de organizație.

“În termeni generali, Centrele de Excelență sunt centre internaționale de cercetare, care pot fi naționale sau multi-naționale, atât din punct de vedere al finanțării cât și al staff-ului și lucrează alături de Alianță, dar nu sunt încă parte a NATO”, a spus oficialul.

La putere din noiembrie, Partidul Independență și Justiție, de orientare conservatoare, a luat câteva măsuri pe care le consideră necesare pentru restabilirea suveranității statului, măsuri pe care opoziția liberală le contestă.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Cum-isi-iau-polonezii-tara-inapoi-Noul-guvern-conservator-polonez-a-trimis-POLITIA-militara-sa-ocupe-un-centru-de-contraspionaj-afiliat-la-NATO.-Fost-ministru-al-apararii-E-un-gest-fara-precedent-128090

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Laureatul premiului Nobel pentru Fizică din 1973, Dr. Ivar Giaever, demontează complet minciuna "încălzirii globale"
Tribunalul Administrativ din Praga a declarat ilegale limitările decise ca urmare a pandemiei de coronavirus, Guvernul ceh a abolit în decurs de câteva ore toate îngrădirile
Asasini cu puteri paranormale sunt folosiți de către serviciile secrete
Cum o elită secretă a creat UE pentru a construi un guvern mondial
Phil Schneider, asasinat în 1996 de guvernul SUA, după dezvăluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminaților, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial, reptilieni și Micii Cenușii
Vladimir Putin se pronunță în favoarea unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est
Cenzură în Marea Britanie: Marea Britanie a blocat conturile bancare ale canalului media Russia Today
Chemtrails se numește acum geoinginerie și este folosită pentru blocarea luminii solare
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Omul care ne controlează viețile aspiră la un imperiu real. Mark Zuckerberg, gata să preia America. Manifestul pro globalizare lansat de fondatorul Facebook
NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!
Iată cum i-a păcălit Președintele Consiliului European, globalistul Donald Tusk, pe unii români cu discursul său "pro românesc" amestecat cu neomarxism/globalism!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro