Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE – un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE – un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti

Nationalistii polonezi au ajuns sa conduca Polonia, iar asta-i un lucru bun pentru polonezi, deoarece nu vor mai permite globalistilor SUA-UE sa-i “striveasca cu bocancul democratiei”, asa cum au facut si fac peste tot in lume.


eurosceptic_citizens__888473

Mai multe aflam de pe Stiri pe Surse:

“Drapelul european a fost retras din sala unde au loc conferinţele de presă ale guvernului polonez, au constatat marţi jurnaliştii, după o reuniune a cabinetului conservator al premierului Beata Szydlo, informează AFP.

Chiar dacă aprobă apartenenţa Poloniei la Uniunea Europeană, partidul din care face parte Beata Szydlo, Lege şi Justiţie (PiS) condus de Jaroslaw Kaczynski, adoptă adeseori un ton eurosceptic şi pledează pentru o mai mare independenţă faţă de Bruxelles.

‘Suntem membru al UE, un membru activ, însă am stabilit un principiu conform căruia reuniunile guvernului polonez şi declaraţiile de la finalul reuniunilor vor fi făcute pe fundalul unor drapele mai frumoase, în opinia mea: drapelul alb-roşu’ polonez, a declarat Szydlo, întrebată cu privire la dispariţia drapelelor europene din sală.

‘Respectând apartenenţa noastră la UE, vom desfăşura o politică pentru a trage maxim de profit pentru cetăţenii polonezi, pentru economia poloneză şi patria noastră’, a subliniat premierul Poloniei, înconjurată de 12 drapele poloneze.

Totodată, Beata Szydlo s-a declarat ‘bucuroasă că în aceste vremuri dificile Polonia este membră a UE şi NATO’.

rapelul european a fost arborat în sala pentru conferinţe de presă pe vremea guvernelor centriste ale Platformei Civice (PO), întâi al lui de Donald Tusk, apoi al Ewei Kopacz, în ultimii opt ani.

Partidul Lege şi Justiţie, unul populist catolic, a venit la putere în urma alegerilor legislative din 25 octombrie, după ce candidatul său Andrzej Duda a câştigat alegerile prezidenţiale din 24 mai. Polonia este membră a UE din 2004, titrează agerpres.ro”[1]

Pentru globalisti, cei care refuza sa participe la procesul Globalizarii, acestia sunt etichetati drept “Extrema Dreapta” sau “populisti”, insa aceste etichetari nu reprezinta decat frustrari ale globalistilor, care pierd teren incet, dar sigur.


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/decizie-istorica-a-noului-guvern-al-poloniei-a-renun-at-la-steagul-ue_974407.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Viktor Orban vrea să construiască „o democrație creștină” fără migranți: „Vom apăra cultura creștină și nu vom da țara pe mâna străinilor”
Un consilier al premierului australian Tony Abbott a afirmat că încălzirea globală este o invenție susținută de Organizația Națiunilor Unite pentru a crea o nouă ordine mondială
Avocatul Robert Kennedy Jr. și reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la "pandemia" Covid-19, cât și cu privire la vaccinare. Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass-media oficială
Premierul Ungariei, Viktor Orban, îi acuză pe globaliști în frunte cu George Soros că încearcă să intervină în politica internă a Ungariei
Aderarea la Euro a fost catastrofală pentru Italia și Franța
Operațiunea Mockingbird - infiltrarea CIA în Mass-Media pentru controlul informațiilor
Neoliberalismul - regimul economic în care oamenii sunt controlați de Marea Finanță Globală
Surogația – exploatare a femeilor și trafic cu ființe umane. Cuplurile de același sex, principalii beneficiari ai tranzacțiilor cu copii. Unde sunt Drepturile Copiilor?
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Scandalul Facebook-Cambridge Analytica - un scandal creat artificial de către globaliștii SUA-UE-Soros pentru a justifica cenzurarea internetului
Masa Rotundă și Guvernul Mondial
Germania: Povestea bancherului care a ales să-și apere țara. A renunțat la sute de mii de euro ca să spună adevărul despre multiculturalism
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...