Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE – un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti

by Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE – un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti Nationalistii polonezi au ajuns sa conduca Polonia, iar asta-i un lucru bun pentru polonezi, deoarece nu vor mai permite globalistilor SUA-UE sa-i “striveasca cu bocancul democratiei”, asa cum au facut si […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE – un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti

Nationalistii polonezi au ajuns sa conduca Polonia, iar asta-i un lucru bun pentru polonezi, deoarece nu vor mai permite globalistilor SUA-UE sa-i “striveasca cu bocancul democratiei”, asa cum au facut si fac peste tot in lume.


eurosceptic_citizens__888473

Mai multe aflam de pe Stiri pe Surse:

“Drapelul european a fost retras din sala unde au loc conferinţele de presă ale guvernului polonez, au constatat marţi jurnaliştii, după o reuniune a cabinetului conservator al premierului Beata Szydlo, informează AFP.

Chiar dacă aprobă apartenenţa Poloniei la Uniunea Europeană, partidul din care face parte Beata Szydlo, Lege şi Justiţie (PiS) condus de Jaroslaw Kaczynski, adoptă adeseori un ton eurosceptic şi pledează pentru o mai mare independenţă faţă de Bruxelles.

‘Suntem membru al UE, un membru activ, însă am stabilit un principiu conform căruia reuniunile guvernului polonez şi declaraţiile de la finalul reuniunilor vor fi făcute pe fundalul unor drapele mai frumoase, în opinia mea: drapelul alb-roşu’ polonez, a declarat Szydlo, întrebată cu privire la dispariţia drapelelor europene din sală.

‘Respectând apartenenţa noastră la UE, vom desfăşura o politică pentru a trage maxim de profit pentru cetăţenii polonezi, pentru economia poloneză şi patria noastră’, a subliniat premierul Poloniei, înconjurată de 12 drapele poloneze.

Totodată, Beata Szydlo s-a declarat ‘bucuroasă că în aceste vremuri dificile Polonia este membră a UE şi NATO’.

rapelul european a fost arborat în sala pentru conferinţe de presă pe vremea guvernelor centriste ale Platformei Civice (PO), întâi al lui de Donald Tusk, apoi al Ewei Kopacz, în ultimii opt ani.

Partidul Lege şi Justiţie, unul populist catolic, a venit la putere în urma alegerilor legislative din 25 octombrie, după ce candidatul său Andrzej Duda a câştigat alegerile prezidenţiale din 24 mai. Polonia este membră a UE din 2004, titrează agerpres.ro”[1]

Pentru globalisti, cei care refuza sa participe la procesul Globalizarii, acestia sunt etichetati drept “Extrema Dreapta” sau “populisti”, insa aceste etichetari nu reprezinta decat frustrari ale globalistilor, care pierd teren incet, dar sigur.


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/decizie-istorica-a-noului-guvern-al-poloniei-a-renun-at-la-steagul-ue_974407.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Iluzia diversității și propaganda neomarxistă
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Visul globaliștilor - o omenire fără identitate
Cel mai ascultat jurnalist de radio din SUA: "Suntem în pragul celui de-al doilea Război Civil. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător și se întâmplă cu ajutorul mass-mediei și susținerea stângii globaliste"
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Agenţi guvernamentali ai SUA au fost implicaţi în aproape toate intrigile teroriste majore
Simptome ale expunerii la o cantitate excesivă de radiaţii electromagnetice
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson: "Guvernul a despovărat din punct de vedere fiscal populația și a băgat la închisoare bancherii, contrar modului de acțiune din restul Europei și din SUA"
Lumina Toxică: Latura întunecată a becurilor economice
Comisia Europeană pregătește cenzura internetului
John Taylor Gatto - "Cum suntem imbecilizați. Programa ascunsă a școlarizării obligatorii"
Mesaje subliminale: Reclamele lanțurilor fast food de pe canalele de desene animate au o mare influență asupra copiilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro