Guvernul României se folosește de starea de urgență, pentru a cenzura site-urile, care ar distribui “știri false”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru prima data in istoria postdecembrista a Romaniei, Guvernul Romaniei decide sa inchida un site, care ar difuza “stiri false”! O decizie extrem de periculoasa pentru democratie, care ne arata, de fapt, ce se ascunde in spatele decretarii privind starea de urgenta in Romania. Iata ca “teoriile conspiratiei” devin realitate.

Concret, Grupul de Comunicare Stragetica, un fel de Dumnezeu al zilelor noastre, a decis, astazi, pentru prima data in istoria Romania postdecembrista, ca un site (stiridemoment.ro) sa fie cenzurat pe motiv ca ar difuza “stiri false”. Folosim sintagma “ar difuza”, deoarece Grupul de Comunicare Strategica nu este o Instanta, care sa decida in urma administrarii unor probe, atat in acuzare, cat si in apararea, ca acel site ar fi distribuit “stiri false”.


Cei care nu inteleg aceasta situatie extrem de periculoasa vor sfarsi prin a fi cenzurati si, chiar mai rau, arestati. Credeti ca glumim? In Occident, neomarxistii/progresistii/liberalii/globalistii militeaza pentru cenzura internetului si cer retelelor de socializare sa instaureze cenzura. Iata ca in Romania cenzura avanseaza mult mai rapid decat in Occident. Cenzura acelui site este doar inceputul, veti fi cenzurati toti, in final. Vedem ca unele publicatii, care sunt globaliste, aplauda aceasta decizie. Nu ne mira aceasta atitudine totalitara.

De ce vor globalistii cenzura internetului? In primul rand, pentru ca le este frica de adevar. In al doilea rand, au vazut ca nationalistii sunt in ascensiune, in lume, iar globalismul se prabuseste. Toata aceasta “lupta impotriva stirilor false” a inceput in anul 2016. In 2016 s-au intamplat doua evenimente, care au blocat ascensiunea globalismului: britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, iar americanii l-au votat pe Donald Trump. Din acel moment, a urmat un atac urias la adresa libertatii de exprimare, o cenzura asa cum vedem in China sau Coreea de Nord. Au fost sterse pe banda rulanta conturi, pagini si grupuri de Facebook.

Au fost cenzurate site-uri. Totul sub pretextul “combaterii stirilor false”. Ce sa vezi, aceasta asa-zisa “combatere a stirilor false” nu vizeaza si site-urile globaliste si marile corporatii de presa, care distribuie stiri false. Cele mai clare stiri false distribuite de presa globalista sunt cele despre “armele chimice, biologice si de distrugere in masa ale lui Saddam Hussein” si despre “implicarea Rusiei in alegerile din SUA”, in 2016.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

18 martie 2020

 

Guvernul României va putea cenzura site-uri, sub pretextul difuzării de “știri false”. Am explicat că “lupta împotriva știrilor false” este o luptă a mafiei globaliste împotriva adevărului, o luptă pentru cenzură, având în vedere faptul că naționaliștii sunt în ascensiune în toată lumea.

Se vor folosi de starea de urgență decretată de Klaus Iohannis, pentru a putea cenzura site-urile care îi critică. MAI și ANCOM au devenit un fel de Dumnezei, în România. Iată că visul globaliștilor de a instaura cenzura s-a împlinit. Într-o Românie normală, cei din MAI și ANCOM, care vor să cenzureze site-uri, ar fi puși sub urmărire penală, pentru abuz în serviciu.


Se întâmplă în România, unde acești indivizi, aflați sub comanda SUA și UE, au creat protocoale secrete, ilegale, creând astfel un odios sistem prin care oricine putea fi distrus, cu ajutorul “justiției independente”. Cei care au creat aceste protocoale ilegale sunt în libertate, în loc să fie la închisoare.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

19 martie 2020

 

Guvernul României se folosește de starea de urgență, decretată de Klaus Iohannis, pentru a cenzura site-urile, care ar distribui “știri false”. Iată ce înseamnă starea de urgență și cum este condusă România de Ministrul de Interne prin ordonanțe militare.

Altfel spus, toți cei care aveți o altă opinie față, în afară de cea oficială, guvernamentală, veți fi sancționați. Dacă postați pe site, site-ul va fi închis de ANCOM la solicitarea milițienilor de la MAI și a celor din Grupul de Comunicare Strategică.

Acești indivizi au călcat în picioare Constituția României, care garantează libertatea de exprimare și încearcă să transforme România într-o țară similară cu China sau Coreea de Nord. Având în vedere această situație extrem de gravă, acești neomarxiști/globaliști trebuie cercetați penal pentru abuz în serviciu. În mod normal, DNA ar trebui să le deschidă dosar penal.

Sunt trei entități guvernamentale, care se ocupă de cenzura site-urilor: Grupul de Comunicare Strategică, Ministerul Afacerilor Interne și ANCOM. Noi nu negăm faptul că există site-uri, care distribuie știri false, dar ce vedem, în această situație, este o cenzură la grămadă.

Vorbim de neomarxiști/globaliști, care, din 2016, după ce britanicii au votat pentru ieșirea din Uniunea Europeană și după ce Donald Trump a câștigat alegerile în SUA, au declarat razboi libertății de exprimare și au început o luptă globală pentru cenzură.

Vreți exemple de știri false promovate de neomarxiști/globaliști? Iată două exemple: “Saddam Hussein are arme chimice, biologice și de distrugere în masă” și “Rusia s-a implicat în alegerile din SUA”, în 2016.

Departamentul de Informații România (DIR)

www.dir.org.ro

20 martie 2020

Romania activeaza derogarea de la Conventia Drepturilor Omului

Romania si inca trei state membre ale Consiliului Europei, respectiv Republica Moldova, Letonia si Armenia, au activat articolul din Conventia Europeana a Drepturilor Omului care permite derogari de la aplicarea acesteia in conditiile starii de urgenta decretate ca urmare a coronavirusului, potrivit France Presse, citata de Agerpres.

Aceste patru state membre ale Consiliului Europei au “notificat oficial” in ultimele zile ca se afla in stare de urgenta si activeaza derogarea prevazuta de articolul 15 al Conventiei, a explicat pentru France Presse un purtator de cuvant al Consiliului Europei, care a subliniat ca si alte state ar putea sa procedeze la fel, ca urmare a progresiei rapide a epidemiei de coronavirus in Europa.

Conform aceluiasi purtator de cuvant, Franta inca nu a notificat aceasta derogare catre secretariatul general al Consiliului Europei, organizatie ce numara 47 de state membre.

Articolul 15 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului prevede ca, “in caz de razboi sau de alt pericol public care ameninta existenta unei natiuni”, un stat membru “poate lua masuri derogatorii de la obligatiile prevazute in Conventie, in masura stricta in care situatia o impune si cu conditia ca aceste masuri sa nu contravina altor obligatii care decurg din dreptul international”.

“Suntem in razboi cu un nenorocit de virus”

Fost membru CSM, Cristi Danilet, judecator la Tribunalul Cluj, explica intr-o postare pe Facebook ca acest lucru inseamna ca, cu exceptia dreptului la viata si interzicerea torturii, se poate renunta la orice drept al omului.

“Turcia lui Erdogan a facut asta ca sa poata fi arestati si condamnati in afara regulilor obisnuite opozantii regimului.

Consider hazardata aceasta solicitare a Romaniei si, ca judecator, sunt obligat sa o denunt publicului. ASA CEVA NU SE POATE FACE! Nu suntem in razboi cu oamenii sau cu vreun alt stat, ci cu un nenoricit de virus,” scrie Danilet.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/stiri/cedo/romania-activeaza-derogarea-de-la-conventia-drepturilor-omului-judecator-consider-hazardata-aceasta-solicitare-1602585
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Acțiune în premieră: Șeful Raiffeisen, Steven van Groningen, "sancționat" pentru că a protestat în fața Guvernului
Cum au încercat autorităţile să ascundă furtul de lemn de fag
Atacul unui grup de anarhiști #Rezist asupra a doi jandarmi! Klaus Iohannis ține partea #Rezistenților și acuză jandarmeria!
Deputatul Liviu Pleșoianu, argumente împotriva americanilor și afirmațiilor făcute de Radu Tudor. Implicarea Globaliștilor SUA-UE-Soros în România
Kovesi s-a întâlnit în secret cu ministrul de Externe francez. În programul oficial francez dat la MAE întâlnirea nu apărea
Cum pregătesc think tank-urile lui Soros schimbările politice, invocând contracararea "capturării statului"
Înregistrare șocantă cu procurorul DNA Mircea Negulescu. Îi ordonă un denunț unui martor! Aceasta este "lupta anticorupție" din România!
Proiect al PSD pentru repatrierea rezervei de aur a României din Marea Britanie. Repatrierea rezervei de aur a României înseamnă suveranitate și independență. Ungaria, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Turcia, Venezuela, țări care își repatriază aurul
Inchisorile CIA din Romania (ROantanamo): un veritabil loc de tortura a presupusilor "teroristi"! Toti masonii din politica speriati de aceasta ancheta jurnalistica, deoarece acestia au permis in secret agentilor CIA sa faca asta! De la Guantanamo la ROantanamo!
"Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul sau, nu va fi niciodată învins"
Venirea în România a Președintelui Grupului Bilderberg, Etienne Davignon, în 2013, la invitația Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu
Libertatea cuvântului cenzurată pe Facebook
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Intrarea în tunelul de lavă de pe Lună. Cei de la institutul SETI au identificat potențiale găuri la Polul Nord al Lunii prin care s-ar putea ajunge într-o rețea subterană de tuneluri

Operațiunea Mockingbird sau controlul guvernului asupra media

Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !

Romania, cel mai puternic pol energetic al lumii !!!

Cui îi aparţin copiii noştri?

Închide