Guvernul SUA a recunoscut că, canabisul ucide celulele canceroase

Distribuie!by “„Recentele studii realizate pe animale au arătat că extractele de marijuana pot ajuta la distrugerea anumitor celule canceroase și la reducerea dimensiunii altora… Extractele purificate din plante întregi de marijuana pot încetini creșterea celulelor canceroase ale unuia dintre cele mai grave tipuri de tumoare cerebrală…”, a fost declarația reprezentanților […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Recentele studii realizate pe animale au arătat că extractele de marijuana pot ajuta la distrugerea anumitor celule canceroase și la reducerea dimensiunii altora… Extractele purificate din plante întregi de marijuana pot încetini creșterea celulelor canceroase ale unuia dintre cele mai grave tipuri de tumoare cerebrală…”, a fost declarația reprezentanților NIDA.

Deși efectele și beneficiile canabisului asupra sănătății sunt cunoscute de multă vreme, faptul că o astfel de instituție admite cele de mai sus este cu adevărat surprinzător.


În trecut, guvernul și Institutul Național al Cancerului (NCI) au admis doar că, printre beneficiile consumului de canabis medicinal, s-ar număra stimularea poftei de mâncare, alinarea durerilor și îmbunătățirea somnului persoanelor care au cancer.

Dr. Wai Liu, cercetătorul șef al acestei investigații, a declarat că animalele au fost testate și tratate în mai multe moduri. Unele doar cu iradiere sau doar cu ajutorul canabisului, altele folosind ambele variante.


Dr. Liu a constatat că cele tratate atât cu iradiere, cât și cu ajutorul canabisului, au avut parte de cele mai bune rezultate, inclusiv o reducere drastică a dimensiunii tumorilor. În unele cazuri, tumorile chiar au dispărut complet.

Cu toate acestea, nu se știe dacă recenta descoperire va fi luată în serios de FDA, fiind cale lungă până la aprobarea consumului de canabis medicinal pentru tratamentul cancerului.”[1]

SURSE

  1. https://www.libertatea.ro/ultima-ora/guvernul-sua-a-recunoscut-ca-marijuana-ucide-celulele-canceroase-16476
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro