Guvernul SUA ar dori sa implanteze microcipuri in oameni o data cu vaccinul anti-Ebola ! Dar un asistent medical din Africa, sustine ca, "Ebola este o minciuna" !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Problema implantarii microcipurilor in corpul oamenilor, s-a acutizat in ultimii ani, mai ales in SUA, “taramul democratiei francmasonice”. Sa nu credeti c-am folosit degeaba cuvantul “francmasonic”, in cadrul acestui articol, pentru ca asa cum va voi recapitula, pentru cei care nu stiti, masonii din Nebraska (SUA), au ajuns sa promoveze implantarea microcipurilor in corpul copiilor, sub un jalnic pretext, “de siguranta”, asta in septembrie 2013.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/masonii-din-nebraska-sua-promoveaza-copiilor-nevoia-de-a-le-implanta-cip-uri-sub-piele-cu-pretextul-protectiei-lor.


Inca din anul 2012, in SUA, a fost lansata o campanie, de catre Presedintele american, Barack Obama, despre care nu s-a vorbit in majoritatea televiziunilor mincinoase. Nu-i nimic, o facem noi cum trebuie ! In campania lui Obama, numita “Obamacare”, toti cei care primesc ajutoare sociale de la guvern, trebuie sa fie implantati cu microcipuri RFID.

In contextul manipularii odioase din mass-media cu asa-zisa, “epidemie de Ebola”, au aparut niste informatii, uluitoare, prin care aflam ca SUA, ar putea vaccina fortat oamenii, asa cum am si precizat de la bun inceput, doar ca vaccinurile vor avea ceva in plus si anume… un microcip RFID !!!


Citez un articol de pe pagina Lovendal.ro care a aparut si pe site-ul Disclose TV[2]:

“O sursă din cadul Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Statele Unite (CDC – Centers for Disease Control and Prevention – o agenţie guvernamentală americană) a expus public planurile guvernului american ca, în cazul unei epidemii iminente de ebola, prin vaccinare să se introducă în acelaşi timp, în trupurile cetăţenilor americani, şi un “microcip de control” (aşa zisul microcip RFID).

B.H. a fost un contractor CDC, înainte de a veni cu acuzații foarte grave la adresa fostului său angajator. B.H. susține că un vaccin anti-ebola a fost pregătit pentru publicul larg, sub formă de seringi de unică folosință. Însă, fiecare dintre aceste seringi va conține nu numai vaccinul, dar şi un microcip RFID. Oficialii CDC intenționează să trimită aceste pachete de seringi, în primă fază, la peste 200.000 de gospodării americane, începând cu 1 decembrie 2014. Consumatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a solicita vaccinul anti-ebola şi de la farmaciile locale.

Microcipul RFID va identifica mai uşor pe cei care au făcut vaccinul şi pe cei care nu. Deşi nu este obligatoriu, persoanele care refuză să primească vaccinul anti-ebola se vor confrunta cu obstacole serioase în obținerea de locuri de muncă, în vizitarea locurilor publice, în obținerea de îngrijire medicală, fiind ameninţate chiar cu carantina.

B.H. a spus: “Eu nu pot sta cu mâinile în sân la aceste atrocități care se desfășoară. Guvernul american vrea să implanteze microcipuri RFID în fiecare bărbat, femeie și copil. Şi se foloseşte acum de amenințarea ebolei, pentru a promova acest complot infam. Publicul este obligat să ia o decizie între pericolul de a face ebola sau renunţarea la propria intimitate, având un microcip RFID implantat sub pielea lor”.

Mulți americani și-au exprimat îngrijorarea că oficialii CDC colaborează cu guvernul pentru a utiliza acest nou sistem ca o modalitate de a introduce legea marțială. Alții, cum ar fi conspiraţionistul Alex Jones, insistă asupra faptului că virusul mortal a fost în mod deliberat implantat pe teritoriul Statelor Unite pentru a subția populația aflată în continuă creștere. Dar, varianta lui B.H. pare mai credibilă. Şi acum ne dăm seama din ce în ce mai mult că această epidemie de ebola a fost introdusă în mod special…”[1]

Microcipul RFID implantat in corp produce tumori canceroase din cauza frecventei inalte !

Există numeroase studii de specialitate care au demonstrat impactul negativ asupra sănătăţii al microcipurilor purtate foarte aproape de corp. În condiţiile în care microcipul incorportat în document nu este unul intert, ci este emiţător şi receptor, fiind dotat cu o antenă incorporată în documentul de identificare, apreciem că se impunea efectuarea unui studiu medical privind impactul asupra sănătăţii persoanelor, în condiţiile în care un astfel de document este purtat foarte aproape de corp.

Aşa cum a relevat şi studiul efectuat de Associated Press, implanturile cu microcipuri testate pe animale de laborator au produs cancer – conform dr. Katherine Albrecht, expert în probleme de securitate personală – privacy expert şi vechi oponent al implementării cipurilor.

Potrivit Associated Press, o serie de studii care se întind pe o perioadă de 10 ani au arătat că şoarecii şi şobolanii injectaţi cu celule transmiţătoare au dezvoltat tumori maligne cu creştere rapidă, care s-au dovedit letale în 1 din 10 cazuri. Tumorile au apărut în ţesuturile din jurul microcipurilor şi deseori au crescut până la acoperirea completă a sistemului, susţin cercetătorii.

Albrecht a aflat despre legătura dintre microcipuri şi cancer când proprietarul unui câine care murise din cauza unei tumori cauzate de un cip le-a contactat pe ea şi pe Liz McIntyre, împreună cu care a semnat cartea “Cipuri-spioni”. Apoi Albrecht a găsit studii medicale dovedind legătura dintre implantul cu microcipuri şi cancer şi în cazul altor animale. Înainte ca ea să le aducă în atenţia Associated Press, studiile au fost necunoscute atenţiei publice.

După o investigaţie de patru luni, jurnaliştii Associated Press au descoperit mai multe documente care arătau legătura dintre cancer şi implantul cu microcipuri. O parte dintre aceste documente au fost publicate înainte ca Applied Digital Solutions – compania mamă a VeriChip – să ceară acordul FDA (Food and Drug Administration – o agenţie din domeniul medical din SUA) pentru a pune pe piaţă implanturile pentru oameni. Compania VeriChip a obţinut aprobarea FDA în anul 2004, sub supravegherea secretarului de stat al Departamentului Sănătăţii din SUA, pe atunci Tommy Thompson, care ulterior a primit un post de conducere în companie.

Potrivit politicii FDA, era responsabilitatea firmei VeriChip să aducă în atenţia FDA cercetările medicale care au semnalat efectele nocive ale acestei tehnologii, dar directorul VeriChip, Scott Silverman, pretinde că nu au ştiut despre astfel de cercetări.

Albrecht şi-a arătat scepticismul că o companie ca VeriChip, având drept preocupare majoră implantul cu microcipuri, nu ar fi fost informată despre studiile relevante din domeniu. “Ar fi o neglijentă din partea domnului Silverman să nu ştie despre aceste cercetări. Iar dacă ştia despre astfel de studii, cu siguranţă a avut un motiv să nu le divulge”, spune Albrecht. “Dacă FDA ar fi ştiut de legătura dintre microcipuri şi cancer, poate nu ar fi aprobat niciodată produsele companiei lui Silverman”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/implantul-unui-microcip-rfid-in-corpul-uman-provoaca-aparitia-cancerului-si-alte-boli.

Guvernul Masonic al Frantei doreste din ianuarie 2018 toti francezii sa aiba un microcip implantat in palma!
Pretextul este “protectia impotriva fraudei de identitate”! Mai multe puteti citi aici -> http://www.fara-secrete.ro/guvernul-masonic-al-frantei-doreste-ca-toti-francezii-sa-aiba-un-microcip-implantat.

Daca as fi scris acum 10 ani despre asa ceva lumea ignoranta m-ar fi considerat “nebun”. Acum “nebunia” sau “fictiunea” devine incet incet adevar, evident daca oamenii o sa le permita, iar daca ne uitam la masivele revolte din Franta impotriva Guvernului, din octombrie 2013, observam ca francezii sint destul de uniti, exact cum am fost noi cand am oprit Proiectul Rosia Montana.

Iluminatii au inceput sa implanteze microcip-uri copiilor americani fara ca parintii acestora sa stie!
Ticalosul Obama a dat acest ordin pentru toata America!
Se vede clar disperarea Iluminatilor pentru a nu pierde controlul! Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/iluminatii-au-inceput-sa-implanteze-microcip-uri-copiilor-americani-fara-ca-parintii-acestora-sa-stie.

Inca din Martie 2013, Obama incepuse o campanie agresiva in mass-media sionisto-masonica, care se ocupa de spalarea creierului american si a inceput sa promulge o lege “Obamacare”, prin care toti cei care primesc ajutoare sociale sau orice tip de ajutor care are legatura cu statul sa aiba neaparat un microcip sub piele pentru identificare. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/obama-doreste-ca-toti-americanii-care-primesc-ajutoare-sociale-sau-asistente-guvernamentale-sa-aiba-implantat-un-microcip-in-mana.

Apoi in Aprilie 2013, vicepresedintele american Joe Biden, a iesit la rampa sustinand cat de importanta este o Noua Ordine Mondiala -> http://www.fara-secrete.ro/joe-biden-vicepresedintele-american-din-administratia-obama-face-apel-pentru-nevoia-crearii-unei-noi-ordini-mondiale-cum-se-dau-de-gol-nemernicii-astia.

In Octombrie 2013 ca si chinezii, aliatii imperialistilor americani, fac si ei aceeasi propaganda cu privire la Noua Ordine Mondiala, avand ca “argument” evitarea crizei financiare din SUA. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/china-face-apel-pentru-o-noua-ordine-mondiala-aceasta-fiind-singura-solutie-pentru-a-nu-mai-fi-probleme-pe-planeta.

Conspiratia Ebola: o pacaleala mondiala pentru a se putea vaccina fortat oamenii !

Ebola pacaleala Ebola - o mare pacaleala

Ni se repeta, in stil propagandistic ca aceasta, asa-zisa “epidemie” de Ebola este un urias pericol pentru omenire. Pai hai sa va prezentam multe alte pericole pentru omenire, pentru care nu se face tam-tam:

– Obezitatea: 300.000 de oameni mor anual din cauza acestei boli, rezultata din cauza superchimicalizarii mancarii si a bauturilor prin Monsanto si Codex Alimantarius

– Tutunul: 450.000 de oameni mor anual din cauza fumatului

– Alcoolul: 88.000 de oameni mor anual din cauza bauturilor alcoolice

Putem adauga si vaccinarile, care au avut rezultate dezastruoase, diversele forme de cancer, care mai de care mai agresive, fluorizarea apei puternic. De chemtrails ati auzit ? Chemtrails reprezinta acele dare toxice ale mortii, care sint pulverizate din avioane, care contin tot felul de metale grele. A nu se confunda cu “contrails”, care reprezinta doar simplul siaj, fiind o simpla dara.

Pentru toate astea, Guvernele lumii nu intra in alerta, in schimb, pentru o vrajeala, ca cea cu Ebola, toate intra. Este vorba de Principiul Hegelian al Manipularii: PROBLEMA (TEZA) <-> REACTIE (ANTITEZA) <-> SOLUTIE (SINTEZA)

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/conspiratia-ebola-o-pacaleala-mondiala-pentru-a-se-putea-vaccina-fortat-oamenii.

Un asistent medical din Africa recunoaste ca Ebola nu exista si totul este o minciuna !

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/un-asistent-medical-din-africa-recunoaste-ca-ebola-nu-exista-si-totul-este-o-minciuna.

SURSE

1. http://www.lovendal.ro/wp52/si-a-dat-arama-pe-fata-guvernul-sua-vrea-sa-introduca-in-trupurile-oamenilor-microcipuri-rfid-odata-cu-vaccinul-anti-ebola-asta-a-fost-si-scopul-de-la-bun-inceput/

2. http://www.disclose.tv/news/CDC_Whistleblower_Exposes_Ebola_Vaccinations_Containing_RFID_Chips/110024

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...