Guvernul SUA nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„Daţi-mi controlul asupra monedei unei naţiuni şi nu-mi pasă cine îi face legile.” Meyer Amschel Rothschild (1748-1811)

Contrar a ceea ce ne-am putea gândi, guvernul Statelor Unite nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală). În mod semnificativ, FED a fost adoptată de Congresul american în decembrie 1913, în timpul vacanţelor parlamentarilor!


Privind cu atenţie bancnota de un dolar, observăm că abundă în simboluri şi devize masonice. Binecunoscutul simbol ocult al piramidei, adăugat în anul 1933 de preşedintele Roosevelt, are aici un ochi în vârf – ochiul care vede totul – reprezentând dominaţia unei elite „iluminate” asupra maselor.

Două inscripţii sunt de asemenea demne de atenţie. Mai întâi „Annuit Coeptis”, în traducere „opera noastră va fi încununată de succes”, şi apoi „Novus Ordo Seclorum” însemnând „noua ordine a secolelor”, care nu este alta decât Noua Ordine Mondială. Data 1776, scrisă cu cifre romane, s-ar putea referi atât la crearea SUA, cât şi la anul de fondare a grupării Illuminati-lor din Bavaria.


O altă deviză francmasonică prezentă, „E Pluribus Unum”, „unul plecând de la mai mulţi”, este alcătuită, deloc întâmplător, din 13 litere. Cifra 13, al cărei simbolism ocult este deosebit de important în cadrul masoneriei, se regăseşte în mai multe locuri. Avem 13 stele luminoase, 13 săgeţi, 13 frunze, 13 arcade. Baza piramidei este alcătuită din 13 rânduri de cărămizi, figurând primele 13 colonii americane, dar reprezintă de fapt masele aflate sub dominaţia unei elite. În mod semnificativ, în Biblie, numărul Fiarei 666 apare în capitolul 13 din Apocalipsă.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6223
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Îndobitocirea insidioasă a populației prin școală, mass-media și alimente împănate cu E-uri, toxice are, printre altele, rolul de a distruge capacitatea de reacție în fața exploatării pe care o exercită Noua Ordine Mondială
Operațiunea Primavara Arabă (2010 - 2011): SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Protest anti-NATO, la Bruxelles
Francmasoneria a susţinut instalarea regimurilor comuniste în întreaga lume
Viktor Orban: "E absurd ca un „speculant financiar” ca Soros să dea indicații Bruxelles-ului și să ajungă să spună Europei ce trebuie să facă, în timp ce unii lideri europeni „se înclină” în fața lui"
Italia: Președintele Băncii Ambrosiano, Roberto Calvi, asasinat de masoni în 1982
Asasinatele puse la cale de francmasonerie poartă marca unor simboluri oculte
Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială: Noua Normalitate, Dictatura Globală, Fără Proprietate, Transumanism. Covid-19 are legătură cu Marea Resetare pe care au anunțat-o globaliștii de la Forumul Economic de la Davos. Globaliștii au creat Covid-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, economia, cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondială
Theodore Roosevelt: "În spatele guvernului vizibil, domnește o putere nevăzută, care nu este credincioasă poporului și nu-și asuma nici o răspundere"
Peşterile din Norvegia - locul unde se antrenează forţe de elită americane
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
Înalt oficial FBI: ”Românii sunt slinoși și grețoși”. Afirmații scandaloase făcute de numărul doi în FBI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Să nu uităm că la începutul cuvântului, precum și la baza tuturor proceselor mentale, stă gândul. Noi suntem făcuți din gânduri

Dezbaterea privind legea vaccinării obligatorii de la Ministerul Sănătății. Jurista Alexandra Oberschi a înmânat Ministerului Sănătății o documentație privind 1.000 de copii cu traume post-vaccin: “Citiți, eu m-am cutremurat!”

Efectul de piramidă – cercetări științifice

Tokes Laszlo: Dorim să câștigăm parteneriatul Bucureștiului în chestiunea autonomiei! “Ținutul Secuiesc” a fost și va rămâne Pământ Românesc!

Vicepremierul italian susținere pe legile Justiției: Noi vom susține dreptul suveran al poporului român de a-și propune și vota în parlament propriile legi fără a primi insulte și amenințări din partea Bruxelles-ului

Închide