Guvernul SUA nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Daţi-mi controlul asupra monedei unei naţiuni şi nu-mi pasă cine îi face legile.” Meyer Amschel Rothschild (1748-1811)

Contrar a ceea ce ne-am putea gândi, guvernul Statelor Unite nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală). În mod semnificativ, FED a fost adoptată de Congresul american în decembrie 1913, în timpul vacanţelor parlamentarilor!


Privind cu atenţie bancnota de un dolar, observăm că abundă în simboluri şi devize masonice. Binecunoscutul simbol ocult al piramidei, adăugat în anul 1933 de preşedintele Roosevelt, are aici un ochi în vârf – ochiul care vede totul – reprezentând dominaţia unei elite „iluminate” asupra maselor.

Două inscripţii sunt de asemenea demne de atenţie. Mai întâi „Annuit Coeptis”, în traducere „opera noastră va fi încununată de succes”, şi apoi „Novus Ordo Seclorum” însemnând „noua ordine a secolelor”, care nu este alta decât Noua Ordine Mondială. Data 1776, scrisă cu cifre romane, s-ar putea referi atât la crearea SUA, cât şi la anul de fondare a grupării Illuminati-lor din Bavaria.


O altă deviză francmasonică prezentă, „E Pluribus Unum”, „unul plecând de la mai mulţi”, este alcătuită, deloc întâmplător, din 13 litere. Cifra 13, al cărei simbolism ocult este deosebit de important în cadrul masoneriei, se regăseşte în mai multe locuri. Avem 13 stele luminoase, 13 săgeţi, 13 frunze, 13 arcade. Baza piramidei este alcătuită din 13 rânduri de cărămizi, figurând primele 13 colonii americane, dar reprezintă de fapt masele aflate sub dominaţia unei elite. În mod semnificativ, în Biblie, numărul Fiarei 666 apare în capitolul 13 din Apocalipsă.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6223
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Coca-Cola a finanțat un studiu care să spună că a bea Coca-Cola este mai sănătos decât a bea apă!
Istoria programului de control în sfera conştiinţei derulat în Rusia
Theodore Roosevelt: "În spatele guvernului vizibil, domnește o putere nevăzută, care nu este credincioasă poporului și nu-și asuma nici o răspundere"
Schimbările climatice, creșterea nivelului oceanelor și topirea calotelor de gheață: În ultimii 12.000 de ani, s-a înregistrat o oscilare între perioadele calde și cele reci, în consecință existând perioade cu niveluri ale mărilor și oceanelor în creștere sau în scădere. În vremurile Romei antice, ghețarii erau mult mai mici decât cei pe care îi cunoaștem în zilele noastre
Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
Președintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat de către Iluminați
Operațiunea Ajax: În 1953, CIA și MI6 au orchestrat lovitura de stat din Iran și l-au înlăturat pe premierul Iranului, Mohammad Mossadegh
Nu există dovezi despre o conspirație Trump – Rusia, concluziile raportului Mueller
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Lovitura de stat din Venezuela: Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, l-a autorizat pe liderul opoziției din Venezuela și președintele interimar autoproclamat Juan Guaido să controleze activele deținute de SUA aparținând guvernului țării
C-19 este cea mai mare minciună din istoria omenirii. C-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat C-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial
Bill Clinton şi Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...