Iluminatii pregatesc "permise pentru acces la internet"! Si uite asa ACTA sub o alta forma incearca sa-si faca simtita prezenta! Puterea internetului din anul 2014 a devenit un urias pericol pentru Iluminati!

Distribuie!by Va mai intreb inca o data: chiar credeati ca celebra lege masonica, ACTA, ar fi cazut ? Nu, ea incepe sa ia forme tot mai grotesti. Nu trebuie ca o lege sa aiba stantata numele “A.C.T.A.” pentru a sesiza ca se incearca un control al internetului. In Romania CNA […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Va mai intreb inca o data: chiar credeati ca celebra lege masonica, ACTA, ar fi cazut ? Nu, ea incepe sa ia forme tot mai grotesti. Nu trebuie ca o lege sa aiba stantata numele “A.C.T.A.” pentru a sesiza ca se incearca un control al internetului.

In Romania CNA doreste controlul internetului !


CNA-ul este o organizatie penibila, creata la data de 25 mai 1992, de catre carpa KGB-ista, Ion Iliescu, pentru a putea controla cat mai eficient fluxul informatiilor transmise in noua mass-medie “democrata” a FSN-istilor. Timp de 20 de ani, aceasta institutie penibila, a incalcat de nenumarate ori propriile sale legi, amendand fara niciun fel de justificare diverse posturi TV (OTV, cel mai amendat), B1 TV, in special datorita criticilor politice vehemente prin aceste canale. La data de 29 aprilie 2014, am scris un articol despre intentia CNA de a prelua controlul informatiilor difuzate pe internet. Cat tupeu !

Mai mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/cna-ul-ar-vrea-sa-controleze-internetul-pentru-a-obtura-libertatea-de-exprimare.


Guvernul SUA pregateste “permise pentru acces la internet” !

 

La data de 5 mai 2014, de pe site-ul techdirt.com[1] a prezentat o stire socanta, care readuce din nou in fata conspirationistilor planul Iluminatilor de a controla informatia difuzata pe internet, sub diverse pretexte, care mai de care mai penibile. Inca din anul 2011, Casa Alba a venit cu o idee “stralucita” si anume “un permis de acces la internet”, evident sub pretextul utilizarii in “siguranta” a internetului, evitand astfel scopurile “teroriste” (din nou vrajeala asta).

Programul NSTIC inca de la publicarea sa din 2011, nu a fost privit cu ochi buni de multi americani. Institutul National pentru Standarde si Tehnologie (NIST) a facut cateva teste in cadrul acestui proiect pentru a vedea cum functioneaza in cadrul accesarilor cu privire la “reducerea fraudei”.

Cei de la Electronic Frontier Foundation au fost primii care au protestat dandu-si seama de ce pericol reprezinta acest proiect de lege, sugerand ca dreptul de exprimare anonim este protejat de catre Constitutie, la care se si face apel in astfel de cazuri delicate. Acestia au mai declarat ca este o metoda marsava de acces la intimitatea privata. Edward Snowden a demonstrat asta in 2013, cand a publicat toate datele clasificate cu privire la NSA care spioneaza pe toti americanii.

Permise de internet pentru Elevii din Franta !

Inca din decembrie 2013, in Franta, Jandarmeria Nationala face propaganda unui sistem de folosire a internetului, dar numai de catre elevi, care au permis, asa cum scrie site-ul huffingtonpost.fr[2]. “Codul de conduita”, asa cum este denumit acest program desfasurat in Franta, include o serie de legi pentru acestia, care constau in:

– cum sa vorbeasca

– ce parole sa-si puna

– cat sa stea la computer

Cei care se conformeaza cu aceste stupizenii politrucice, primesc un permis pentru internet, care are o licenta valabila trei ani. Evident, ca daca elevii nu respecta astfel de “legi”, imediat li se ia licenta de utilizare, evident pentru “protejarea” lor.

ACTA – celebra lege de cenzurare a internetului si de control a informatiilor !

Asa se traduce toata aceasta initiativa. Ei se folosesc de un siretlic, sustinand ca “trebuie sa protejam copiii”, dar de la “protejarea copiilor” se ajunge la controlul informatiilor, caci internetul a devenit al dracului de deranjant pentru astfel de ticalosi. Sa nu uitam ca in Turcia, politrucii impreuna cu Premierul Erdogan,  au dat dispozitie de control asupra internetului, asta a facut ca populatia sa iasa in masa in strada impotriva acestei decizii.

In spatele acestui ipocrit turcalau se afla, evident oligarhia numita Iluminati, care doreste sa vada cum reactioneaza masele de oameni, dar se pare ca pe zi ce trece disperarea iluminatilor atinge cotele paroxistice.

In ianuarie 2012 lumea afla de proiectul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) care presupunea cenzurarea internetului. Pentru a va mai readuce aminte despre ce a fost vorba voi incepe prin a va spune ca Romania alaturi de alte 21 de state au semnat la Tokya un acord “strategic” numit ACTA. Prevederile acestui acord au fost deconspirate si ele prevedeau: monitorizarea comunicatiilor persoanelor private de catre entitati comerciale (si nu numai comerciale, daca intelegeti ce vreau sa spun!), lege ce automat incalca normele internationale pentru libertatea oamenilor. Grupul Anonymous, cei care lupta impotriva Iluminatilor au anuntat la acea vreme ca vor declansa un razboi impotriva site-urilor guvernamentale din intreaga lume atacandu-le informatic. Bine le-ar face!

Ce este ACTA ?

ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) este un acord multilateral care propune o serie de standarde internationale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuala (vrajeala). Acordul a fost negociat la nivel global intre mai multe tari europene, SUA, Australia, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, printre altele. Tratatul nu se refera doar la pirateria online, cum e cazul SOPA, ci acopera si comertul cu produse contrafacute. Conform unui document intocmit de accessnow.org, ACTA este o amenintare la adresa drepturilor utilizatorilor pentru ca:

ACTA ii forteaza pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa puna la dispozitia detinatorilor drepturilor de proprietate intelectuala datele personale ale presupusilor faptuitori.
Extinderea raspunderii intermediarilor ii va determina pe furnizorii de Internet sa desfasoare activitati de supraveghere la nivelul retelelor proprii si sa implementeze mecanisme intruzive de identificare a presupusilor infractori, cum ar fi monitorizarea la scara larga a comunicatiilor prin utilizarea procedurii de “deep packet inspection”, permitand astfel incalcarea grava a vietii private a utilizatorilor. Practic, proprietarii drepturilor de copyright vor avea posibilitatea sa obtina informatii private despre utilizatorii de internet, fara sa aiba nevoie de mandate ale judecatorilor.

Conform accessnow.org, ACTA risca sa aiba implicatii grave generate de faptul ca nu reuseste sa stabileasca un echilibru intre protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apararea drepturilor fundamentale ale societatii, ca intreg, cum ar filibertatea de exprimare, liberul acces la informatie si cultura si viata privata.

SUA și UE sunt pe cale să ofere marilor corporații dreptul de a controla tot ceea ce vedem pe Internet. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm. Susținătorii libertății de exprimare și companiile online luptă pentru drepturile utilizatorilor.Cei mai bogați oameni de pe planetă – adică 1% din întreaga populație – ar putea controla tot ceea ce vedem pe Internet, pentru totdeauna. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm și un act de distrugere a spațiului democratic de informare conceput de fondatorii săi. Comunitatea noastră a reușit să construiască foarte mult în acest spațiu democratic, folosind Internetul pentru a lupta împotriva corupției, a salva vieți și a oferi ajutor țărilor aflate în criză.

Dar SUA și UE sunt pe cale să ofere celor mai bogate corporații avantajul unei viteze optime de vizualizare a paginilor lor, încetinind viteza de conectare sau cerând o taxă suplimentară pentru toate celelalte site-uri. Am putea pierde posibilitatea de a arăta lumii întregi imagini filmate de cetățenii-jurnaliști din Siria sau de a lansa campanii pentru salvarea planetei!De ambele părți ale Atlanticului se iau acum decizii importante. Dar specialiștii în inovație tehnologică, susținătorii libertății de exprimare și cele mai bune companii online luptă pentru drepturile utilizatorilor.Până acum, îmbunătățirea Internetului ne-a adus beneficii tuturor: dacă Fox News, postul de știri ultraconservator al lui Rupert Murdoch, găsea o cale de a își prezenta mai rapid conținutul video, aceeași opțiune stătea și la dispoziția presei independente care prezintă realitatea de la fața locului din Ucraina, Siria sau Palestina.

Politicienii au numit acest fenomen ”neutralitatea Internetului”, iar în SUA au existat chiar legi pentru protejarea ei, până când un tribunal le-a anulat. Acum, Parlamentul European amenință să adopte o legislație care dă furnizorilor de servicii Internet puterea de a diviza rețeaua și de a controla ceea ce vedem prin încetinirea vitezei de conectare sau instituirea unei taxe pentru acces optim la site-urile care nu plătesc pentru vizualizare rapidă.Dar dacă ne unim forțele, îi putem încă opri! Săptămâna aceasta, vom prezenta petiția noastră globală în cadrul dezbaterii publice pe tema reintroducerii măsurilor de protejare a Internetului din SUA. Apoi, vom activa o echipă puternică de lobby având ca țintă Parlamentul European, pentru a ne asigura că toți membrii săi vor asculta vocea cetățenilor. Acesta este primul pas necesar pentru a câștiga aceste bătălii importante pe parcursul următoarelor luni.

Furnizorii de Internet ca Verizon și Vodafone fac un lobby intens pentru un Internet al celor bogați. Iar în lipsa unui protest masiv din partea cetățenilor, au șanse mari să câștige, punând în pericol întreaga noastră comunitate.Majoritatea serverelor sunt localizate în SUA și UE, deci acest plan ne afectează pe toți.Când comunitatea noastră număra mai puțin de jumătate din membrii pe care îi are acum, am protestat și am ajutat la oprirea acordului ACTA și a legilor de cenzurare a Internetului SOPA/PIPA. Astăzi, suntem mai puternici ca niciodată. Haideți să ne unim forțele pentru a ne asigura că ceea ce ne unește pe toți va rămâne accesibil tuturor.

Parlamentul European a subliniat deja, in cadrul unui studiu asupra Acordului, aspectele problematice ale acestuia, inclusiv cele de natura juridica, mentionand ca este “dificil de stabilit care sunt avantajele semnificative pe care ACTA le ofera cetatenilor UE in plus fata de cadrul international existent.”

ACTA isi propune sa creeze o noua institutie, “Comisia ACTA“, fara sa defineasca insa obligatiile sau garantiile necesare pentru ca acest organism sa functioneze intr-o maniera deschisa, transparenta si inclusiva, care sa permita exercitarea unui control public asupra actiunilor sale, mai noteaza accessnow.org.

Polonezii au initiat la acea vreme mari miscari de strada, romanii au iesit, dar si in alte state ale UE, semna ca lumea nu mai poate fi prostita cu simple vorbe zugravite in roz.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-fascista-europeana-si-sua-doresc-din-nou-sa-cenzureze-internetul.

SURSE

1. http://www.techdirt.com/articles/20140503/04264427106/us-government-begins-rollout-its-drivers-license-internet.shtml

2. http://www.huffingtonpost.fr/2013/12/11/permis-internet-cm2-gendarmerie-code_n_4426742.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.