Guvernul vrea să înfiinţeze megapoliţia Fiscului. ANAF va şti tot despre ce deţin românii

by “Fiscul devine instituţia de forţă numărul unu a statului, după ce ANAF unifică toate bazele de date legate de fiscalitate cu ajutorul STS. Astfel că fiscul va şti exact câte maşini are fiecare român, ce case deţine şi ce bani încasează din chirii. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va coordona […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fiscul devine instituţia de forţă numărul unu a statului, după ce ANAF unifică toate bazele de date legate de fiscalitate cu ajutorul STS. Astfel că fiscul va şti exact câte maşini are fiecare român, ce case deţine şi ce bani încasează din chirii.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va coordona cea mai mare bază de date: Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare. Această structură informatică ar urma să unifice toate bazele de date legate de fiscalitate şi va fi constituită potrivit unui Memorandum adoptat săptămâna aceasta de Guvern.


Potrivit România TV, prin încrucişarea acestor date, ANAF va şti mult mai bine ce deţine fiecare român, bunuri mobile sau imobile, de la maşini la case, sau venituri extrasalariale, inclusiv chirii. Până în tomană ar trebui pusă la punct documentaţia legată de costuri şi implimentarea soft-urilor.

Pe termen mediu, respectiv pentru 2018-2020, acest centru consolidat administrativ are mai multe obiective, între care implementarea proiectului de interconectare a caselor de marcat.”[1]


SURSE

  1. http://www.romaniatv.net/guvernul-vrea-sa-infiinteze-megapolitia-fiscului-anaf-va-sti-tot-despre-ce-detin-romanii_366800.html#n
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Înalta Curte a oprit JAFUL de la Nadăș. Un sat întreg fusese RETROCEDAT ILEGAL unor FALȘI MOȘTENITORI
Protest SPONTAN la DNA: "Kovesi la poligraf - Ați fost acasă la Oprea"
Instituțiile statului contra Românilor. Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel
Românii nu mai cred în UE: visul european cade în sondaje. Românii încep să-și dea seama că globalizarea înseamnă distrugerea valorilor naționale și dictatură!
Apa - o comoară pe care România o are și o dorește toată planeta
De ce nu va reuși "Revoluția Sexuală" la comandă în România? "A încredința copilul unor cupluri de homosexuali este de neconceput"
Scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocat al lui Donald Trump, i-a enervat pe membrii Statului Paralel din România, după ce a criticat protocoalele ilegale ale SRI-ului! Dar de ce insistă Politico să promoveze ideea (preluată cu mare viteză de Digi24, Realitatea, g4media, Capital sau ProTv) că scrisoarea lui Giuliani nu conține un mesaj real ci unul plătit? Pentru că cei de la Politico sunt anti-Trump, pro-Democrați, pro-grobalizare, anti-naționaliști și mega pro-rezist!
În 2008, în locul dezinfectantului pentru gripa aviară, autoritățile au folosit "apă chioară"
Minciunile Institutului Elie Wiesel la adresa lui Darius Vâlcov pe care îl acuză de "promovarea simbolurilor naziste"
USR a votat pensiile speciale, deși s-au opus cu vehemență acestor privilegii
Dan Diaconu: “Programul neomarxiștilor USR-PLUS spus chiar de ei”
Cum a fost acaparată România de rețeaua lui George Soros?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro